# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Emre ne kadar fb li ise Semihte o kadar Galatasaraylı olur.Parayı verirsin istediğin takımı tutarlar:D

Gelmesin aman aman.

Semih bence Türk Milli Takımının bir numaralı golcüsüdür. Fb de hakettiği değeri bir türlü göremedi. 5 gol attığı bir maçtan sonra diğer hafta yedek bırakıldığına çok şahit oldum. Son dakikalarda girip maç kurtardığını hepimiz biliyoruz. Bizim takıma transferine gelince, taraftarımız hazmeder mi, bence hazmeder. Baliç'i, Boliç'i hazmettiği gibi. Yeterki sarı kırmızı formayı giysin. Kaldı ki efendi bir kişiliğe sahip, diğerleri gibi abuk subuk açıklamalarda bulunmuyor. Bu konuda bir sorun olacağını sanmıyorum. Bana göre asıl sorun bizde de banko oynayamayacağı. Baroş varken ilk 11 de düşünülmez Nonda gibi kullanılır. Ama her halükarda faydalı olur diye düşünüyorum.

gitsin isine ne edecek semih bizde

o zaman hakan sükür gelsin

semih Türk milli takımının 1 numaralı golcüsü değildir bana kalsa milli takıma bile almam, GELMESİN... Attığı gollerin %90 şans golü top bi şekilde önünde kalıyo. Bunu da sürekli oyuna sonradan girip gol kralı olmasıyla açıklayabiliriz.

semih Türk milli takımının 1 numaralı golcüsü değildir bana kalsa milli takıma bile almam, GELMESİN... Attığı gollerin %90 şans golü top bi şekilde önünde kalıyo. Bunu da sürekli oyuna sonradan girip gol kralı olmasıyla açıklayabiliriz.

Jardel'de bu mentalite yuzunden gonderilmisdi. O zaman da boyle dusunduysen muradina ermisindir Jardel satildiktan sonra. Eger bi adam bunu sikca yapiyosa, buna sans degil golu koklamak denir. Zira Baros bile Lincoln sayesinde bunlardan cok atti gecen sezon :2_thumbs_up_-_anima

Jardel'de bu mentalite yuzunden gonderilmisdi. O zaman da boyle dusunduysen muradina ermisindir Jardel satildiktan sonra. Eger bi adam bunu sikca yapiyosa, buna sans degil golu koklamak denir. Zira Baros bile Lincoln sayesinde bunlardan cok atti gecen sezon :2_thumbs_up_-_anima

semihle jardeli bir tutmak futbola hakarettir. ayrıca ne idüğü belirsiz bir transfer haberi arkasında hemen semihçi olup çıkılması da ilginç tabi. hele oturun bi soluklanın

Allahtan sana kalmamış.Adam gelirse Galatasaray'a hem bonservissiz gelecek, hemde Baros'un yokluğunu hiç aratmayacak; yerli olup kontenjanı doldurmayacak.Buna bile burun kıvırıyorsunuz ya ne diyim ki..

fb de ben sadece semihi ve g.gönülü severim.. olur mu bilmem ama gelsin isterim ben ..

semihle jardeli bir tutmak futbola hakarettir. ayrıca ne idüğü belirsiz bir transfer haberi arkasında hemen semihçi olup çıkılması da ilginç tabi. hele oturun bi soluklanın

Bu basligin ilk sayfalarini ac bi oku, ben Semih'in bu kulubun yanindan gecmesine dahil karsiyim. Mustafa Pekdemek denen genc bana gore Semih'i santrafor diye cebinden elli kere cikarir. Zira ben Jardel-Semih kiyaslamasi yapmadim, senin sans diye tabir ettigin futbol kavramina ufak bir aciklik getirdim. Bir kere sans olur, iki kere sans olur, hade uc kere sans olur, ama tekrar tekrar olagan bir sey ise oyuncu istisnasiz hangi takimin formasini giyerse giysin gozlukleri cikarip degerlendirmenizi yapin.

Allahtan sana kalmamış.Adam gelirse Galatasaray'a hem bonservissiz gelecek, hemde Baros'un yokluğunu hiç aratmayacak; yerli olup kontenjanı doldurmayacak.Buna bile burun kıvırıyorsunuz ya ne diyim ki..

guiza ve g.ünalın yedeği genç semih barosun yokluğunu mu aratmayacak nondaya burun kıvırdılar şimdi semih bize bonservissiz gelen türk futbolculara iki örnek g.zan ve m. sarp geçen seneden, en yakın. Eğer forvet yerli düşünğlyorsa kesinlikle genç forvet alınmalı semihle falan olmaz onun bunun artıklarıyla mı oynayalım

Sarı-kırmızılıların, haziranda serbest kalacak milli yıldızla el sıkıştığı, transferi sezon sonunda açıklayacağı öğrenildi.

Yeni sezonun ilk transfer bombasını Galatasaray patlattı! Sarı-kırmızılı takımın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile el sıkıştığı iddia edildi.

Gelecek sezon için Milan Baros'un yanına yerli bir golcü arayan yönetimin, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi haziranda bitecek olan milli futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de yedek kalmaktan sıkılan Semih, sezon sonunda ayrılma kararı almıştı. Şentürk'ün bir süre önce Galatasaraylı yöneticilerle gizlice buluştuğu ve yapılan teklife 'Evet' dediği ileri sürüldü.

OPSİYONU GEÇERSİZ!..

Fenerbahçe, Semih Şentürk'ün sözleşmesini opsiyon maddesini kullanarak tek taraflı uzatmıştı. Ancak Futbol Federasyonu, golcü oyuncunun başvurusu üzerine opsiyonun geçersiz olduğunu açıkladı.

İspanya ve İngiltere'den de teklifler alan Semih'in menajeri Şenol Çiçek, Fulham'la da masaya oturmuştu. Ancak Galatasaray'ın daha cazip bir teklifle devreye girip, 'nöbetçi golcü'yü ikna ettiği vurgulandı.

Aslan'ın 26 yaşında olan Semih'in transferini gizlediği, sezon sonunda açıklayacağı bildirildi.

İnternetspor Galeri | FUTBOL | Galatasaray'dan Semih Şentürk bombası!

Fenerbahçe'den kimseyi Galatasaray'da görmek istemem.

guiza ve g.ünalın yedeği genç semih barosun yokluğunu mu aratmayacak nondaya burun kıvırdılar şimdi semih bize bonservissiz gelen türk futbolculara iki örnek g.zan ve m. sarp geçen seneden, en yakın. Eğer forvet yerli düşünğlyorsa kesinlikle genç forvet alınmalı semihle falan olmaz onun bunun artıklarıyla mı oynayalım

Verdiğin örneklere bi baksana.Zan; iyi oyuncu olmasına karşın müzmin sakat.Sarp desen hepi topu oynadığı en büyük takım Bursaspor.Akıl işi mi verdiğin örnekler.Semih ise Türkiye'nin en büyük ikinci kulübinde 11 yıl top koşturmuş,sonradan girmesine karşın takımını birçok kez kurtarmış, goller atmış;milli takımında forma giyen bir oyuncu ve işe yaramayacağını mı söylüyorsun.Yerli bir forvetin muhakkak gerek olduğunu bu forumda herkes biliyor.Gönül ister Sercan gelsin ama biçtikleri fiyat ortada.Hem Semih çok uzun yıllar boyunca TSL'de top koşturmuş;tecrübesi var ve futbolunun en olgun;verimli çağında.Üstelik bonservissiz olması da işin kaymağı.Yani uzun lafın kısası takıma büyük katkı sağlayacaktır.Artığıymış,fazlasıymış...bunlara fazla takılmamak gerek.Takıma katkı sağlayacaksa;en büyük rakibinizden de olsa oyuncu transferi şarttır uygun şartlar oluştuğunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt