# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

En nefret ettiğim futbolcu tipi.Hele böyle golden sonra sus pus işaretleri yokmu bırakın Galatasaray'ı hastahaneye bile alınmamalı tuvalet kağıdı kılıklı bişiy.

Arda konusundan sonra Galatasarayın aziz yıldırımdan önce yabancı kontenjanına destek çıkıp hiç türk oyuncu oynatmaması lazım ki jo 30 tane kız götürürken bile ses çıkmazken bi türk sinema salonu kapattı diye yankı bulmasın.

Yabancı kontenjanı açmamız lazım. Jo'nun gittiğini varsayarsak Semih iyi bir alternatif olabilir. Ha yönetim derseki gerek yok biz Sercan'ı alacaz eyvallah derim bende :)

Ben maddi açıdanda gelmesini isterim. Sonuçta Jo giderse yedek forvet almak zorunda kalacağız. Madem alıyoruz Semih iyidir. Yedek beklemeyide sever kendisi :) Ayrıca pek bize geleceğinide sanmıyorum.

İşin gerçeği ben semih şentürkü takımda görmek isterim.İster 11 ister kenardan oyuna girerek bir şeyleri değiştirebilcek bir oyuncu.Aziz yıldırım onu defterden sildi dolayısı ile semih yol ayrımında artık.Emreye karşı misilleme olarak düşünmemekle beraber bize gerçekten faydası dokunabileceğini düşündüğümden semihi kadroda görmek isterim.

Zaten bize yerli bir forvet her halükarda şart,sercan olmayacaksa semih iyi bir tercihdir benim için...

Necati Fener'e Semih bize..

Olur mu olur?

Üstüne para verseler bile kalsın.

Semih'i uyuz yapan giydiği formadır.

Semih'i uyuz yapan giydiği formadır.

Aynen öyle. Bence Semih suanda Türkiye´nin en yetenekli forvetidir ama o camia bu adami resmen bitirdi. Ufak taskinliklari disinda bir terbiyesizligini görmedim, efendi bir adamdir Semih benim düsünceme göre. Alinirsa cok da karsi cikmam acikcasi yerli forvet olarak. Alirmiyiz bilmiyorum. Pek sanmiyorum acikcasi

Bence en azından bir sordurmuşuzdur menejere falan ama olur mu orasını kimse bilemez.

Semih iyi forvettir ağalar öyle demeyin inşallah gelir.

Semih mi?Bu geleceğine Jo kalsın,daha iyi.Bize uymaz,yedek olur anca.

Semih'in bir yamuğunu görmedik daha,bazılarının çok istediği Tuncay gibi tribünde hindi çektirmişliği de yok.Kaliteli de oyuncu.Gelmesini isterim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt