# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Semih Galatasaray'da gibi

onu bunu bilmemde takımın en az 1 kanadına forvet özelliikli biri gerekli semih mi olur pektemek mi olur bilemem ama ikisinden birisi kabulüm.

Allah yazdıysa bozsun...

Gelir bizde de sezon ortasında şampiyonluk kutlar bu :D

Bence gelmeli,Batuhan haklı genç futbolculara güvenerek yola çıkmamalıyız. Orta saha'ya Yasin,Musa,Serdar ve Veli alındı büyük bir ihtimalle,bunların yanına kaliteli bir orta saha daha şart.Defans ve Forvet mevkilerinde de öyle.Zaten her bölgeye 3 kaliteli adam aldık mı bize yeter.

Semih iyi bir alternatif olur Baros'a.. Geçtiğimiz sezon oda yoktu..

iyi bir transfer olur, isimden cok verdigi vericegi katkiya bakarim ben

Bonservisi yoksa alip devre arasi bir kac milyona Rubine kakalayalim. Aksi taktir bir dusuncede bizden uzak kartala yakin.

Bence taliplisi varsa yurtdışında temsil etmeli ülkesini.bugün Türk topçusunun kafasında öyle bir mantalite var ki iyi bir kulüp olmadıktan sonra gitmek istemiyor.Yok böyle birşey kardeşim yaa.Kulüp iyi bir ligde olsun; orta halli bir takım olsun bas transferini git;kendini de temsil et ülkeni de.Nihat kendisini Real Sociedad'da Villareal'de çok iyi temsil etti.İyi kötü Tuncay da birşeyler yapıyor; Mevlüt desen öyle.Kulüübün adına bakmıcan aga gidicen.

Ya üstad Mehmet Batdal kim allaaşkına yada Pektemek.

Semih hem Avrupa'da, hem milli arenada, hem de süper ligde maçın yada yarışın kaderini değiştirebileceğini defalarca gösterdi. Bize böyle adamlar lazım. Evet Pektemek gibi gelecek vaad eden oyuncu da alınır. Ama ona güvenerek yola çıkamazsınız. Semih güvenilir bir oyuncu olduğunu defalarca kanıtladı.

Bu şişirme haber orası ayrı ama Semih gibi, kaçırdığımız Mehmet Yıldız gibi bir adam kesinlikle iyi transfer olur.

Herkese çok heyecanlı geliyor gencecik bir adamı alıp yıldız olmasını izlemek. Ama bizim daha Barcelona'nın gelecek vaad eden oyuncusu, hala dünyadaki bir çok takımın takibinde olan ve ayağına aldığı toplarda da potansiyelini belli eden Gio'ya tahammülümüz yok. Pektemek ve Batdal'a nasıl tahammül edicez. Galatasaray taraftarı istiyor ki 18 yaşında ayağına her aldığı topla harikalar yaratan bir oyuncu transfer etsin takım. Ama Cristiano Ronaldo bile Manu'da adam olana kadar kaç sene geçti.

Şu forumun yada Türkiye'nin profilini denizdeki yosunlara benzetiyorum. Dalga ne taraftan gelirse o tarafa eğiliyorlar. Arda 3 sene iyi oynadı süper star oldu. Çok değil takımın kötü gittiği 3 maç kötü oldu. Anasını bellediler.

Daha dün gördük. Nasıl insanlık yahu bu. Şampiyon oldu diye sahaya girip futbolculara canlarını verecek Fener taraftarı şampiyon olamadıklarını öğrendikten sonra stadı yaktılar. Ortalığı birbirine kattılar. Allahtan haberin öğrenildiği anda taraftarın içinde olan futbolcuların başına bir şey gelmedi. Oysa ne değişmişti? Bursa Spor maçının sonucu. Az önce deli gibi sarıldıkları futbolcuların performansında en ufacık bir değişiklik olmamıştı. O performans o an kutlanmayı hakediyorsa kusura bakmasınlar Bursa Spor'un skoru değişince de kutlanmayı haketmeye devam eder.

İşte bizim de futbolculara yaklaşımımız aynı bu. Velhasıl biz Pektemek gibi adamları 3 maç kötü oynarsa yer bitiririz. Bu işe uygun bir ülke ve uygun bir taraftar profili değiliz. Sadece tüketiriz. O yüzden Semih her açıdan mükemmel bir forvet bizim için. Hem başarılı olur, hem canını dişine takar, hem de bu takıma bir çok artı değer kazandırır.

Kültürümüzde yok bizim yetiştirmek üretmek. Saçımızı taradığımız fırça bile Çin'den geliyorken hangi cesaretle genç adam istiyoruz biz? Herkes 18 yaşında alınacak 30 yaşına kadar mükemmel futbol oynayıp taraftarı mest edicek sanıyor. Arsenal'e baksınlar. O Denilsonlar falan ne hatalar yaptılar. Bizde emek vermek yok. İşte Arda... Bir tesadüf çıktı böyle bir oyuncu. Şimdi 14 milyona verelim diye kuduran insanlar dolu. Çünkü salağız. Yerine yabancı alcakmış. Peki yabancı sınırı? Üstelik üretmediğimiz, hep aldığımız için pazarlama bilmiyoruz. Satıcak mısın Arda'yı. Tamam sat. Ama iyi bir takımla şampiyonlar liginde oynat, değeri bir anda 40-50 milyon EU'ya çıksın öyle sat.

O yüzden Pektemek olsun ama yanında bir de Semih olsun. Senin mesajından yola çıkarak genel bir eleştiri yaptım. Saygılar.

Çok güzel anlatmışsın hocam, harfi harfine katılıyorum :yenieek:.

bize bi tane yedek türk forvet kesinlikle lazım 2 tanede olsa iyidir bıktım sakatlıklardan

Cok büyük ihtimalle yalan haber ama gelmesini cok isterim. Ben Semih´i begenirim. Fenerbahce´nin yok ettigi cok iyi futbolcularin basinda geliyor. Türkiye ligindeki en iyi yerli forvet acikcasi. Sercan´la birlikte

Yapmayin Allah askina ya!!! Ne Semih'i...

Anlamıyorum ne yapacaksınız Semih'i.

Baros gibi rakip defansı yıpratabiliyormu?

Bir Mehmet Yıldız gibi topu tutup takımı ileri taşıyabiliyormu?

Rıjkaard ne yapsın Semih'i?

Karambol golcüsüne kalmadık.

Cok büyük ihtimalle yalan haber ama gelmesini cok isterim. Ben Semih´i begenirim. Fenerbahce´nin yok ettigi cok iyi futbolcularin basinda geliyor. Türkiye ligindeki en iyi yerli forvet acikcasi. Sercan´la birlikte

Aynen katılıyorum

Semihe golcü diyenle her türlü tartışırım.Eğer alınırsa yönetim çok büyük yanlış yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt