# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası | Turkspor.net

Semih'i kesinlikle istemiyorum.

ben alexsiz semih bir hiçtir... alex oynamasında göreyim semihi senede 5-6 gölü geçebilir mi...

euro 2008 e gelince... o sadece ruh meselesiydi ve istisnaydı...

Alex'in Semih'e olan katkısını inkar edemem.Ama Fener'de Alex'ten başka Semih'e katkı sağlayan adam yok.Bizde Arda,Keita,Kewell ve belki yerinde oynatılırsa Elano var ya da Elano'nun yerine yapılacak transfer var.

Semih kendisini bulursa 5-6 golü 2 maçta bile atar,emin ol Baros'un yaptığı pek çok şeyi Semih de yapabilir ki oyun stilleri birbirine benzer sayılır.Şu önyargılarından kurtulman gerek

Alex'in Semih'e olan katkısını inkar edemem.Ama Fener'de Alex'ten başka Semih'e katkı sağlayan adam yok.Bizde Arda,Keita,Kewell ve belki yerinde oynatılırsa Elano var ya da Elano'nun yerine yapılacak transfer var.

Semih kendisini bulursa 5-6 golü 2 maçta bile atar,emin ol Baros'un yaptığı pek çok şeyi Semih de yapabilir ki oyun stilleri birbirine benzer sayılır.Şu önyargılarından kurtulman gerek

kusura bakma ama samiyende tribüne dönüp sus işareti yapan adamı takımımda görmek istiyorum diyemem... ister önyargı ister başka bişey... semih parçalıyı giyecek kalitede değil...

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Yahu bu adam sanki bir Villa, Torres. Adam kaç aydır hatta senedir yedek. İstemem istemeyin ey Galatasaray taraftarı.

Sallama bir haber,itibar etmeyiniz.

Hiçbir taraftar bu kadar kolay kandırılamaz herhalde,kanmaya o kadar heveslisiniz ki.

Adam kendi söyledi.

Galatasaray da ve Beşiktaş ta oynamam diye.

Hala neyi tartışıyorsunuz?

Burda da yedek kalır Baros varken.Onun için gelmez.

Farnkfurt Halil'i alma opisyonunu kullanmadi, Schalke'de sozlesmesini uzatmadi, yani Halil serbest suan. Semih'ten daha iyidir, en azindan rakip defansi bindirmeleri ile mesgul eder.

Galatasaray'li adam, sus pus isaretide yapmadi Sami Yen'de. Semih'i Chelsea, Ispanya maclarinda gorduk. Kimse bana EURO08 istisnasini anlatmasin. Sut cekemeyen Arda bile Isvicre'ye 30 metreden yazdi. O ruh bir daha zor gelir.

Sallama bir haber,itibar etmeyiniz.

Hiçbir taraftar bu kadar kolay kandırılamaz herhalde,kanmaya o kadar heveslisiniz ki.

Adam kendi söyledi.

Galatasaray da ve Beşiktaş ta oynamam diye.

Hala neyi tartışıyorsunuz?

Haberi yapanların 2 senedir sallama haber yaptığını görmedim.Ona bakarsan Emre'de fenere gitmezdi demi.Revivo bize gelmezdi.Baliç kefen giyer GS forması giymezdi.Geçin bunları.Yakında Arda'yı da fenerde görürseniz şaşmayın

su 2 mac olayina sessiz kalan yonetimin yaptigi islere guvenim kalmiyor boyle devam etsinler semihide alsinlar

Haberi yapanların 2 senedir sallama haber yaptığını görmedim.Ona bakarsan Emre'de fenere gitmezdi demi.Revivo bize gelmezdi.Baliç kefen giyer GS forması giymezdi.Geçin bunları.Yakında Arda'yı da fenerde görürseniz şaşmayın

şaşırmam zaten... yapar arda...:mad:

Ulan söylenecek çok şey var ya aslında yeni yetmelere laf dinletmek kolay olmuyor.Bu oyuncu için ödenecek para,yabancı sınırından yememesi,formu,kalitesi bu transferi neden öncelikli kılıyor kafanız basmaz ki.Siz bekleyin bakalım Torres gelir belki

Ben de bir an Galatasaray'da sandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt