Can Ragıp Sak
Cezalı
- 25 Aralık 2009
- 3.220
- 1
- 1.148
Cevap: Semih Şentürk Kimdir?
hakikatten çok tırt konu..
hakikatten çok tırt konu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben alexsiz semih bir hiçtir... alex oynamasında göreyim semihi senede 5-6 gölü geçebilir mi...
euro 2008 e gelince... o sadece ruh meselesiydi ve istisnaydı...
Alex'in Semih'e olan katkısını inkar edemem.Ama Fener'de Alex'ten başka Semih'e katkı sağlayan adam yok.Bizde Arda,Keita,Kewell ve belki yerinde oynatılırsa Elano var ya da Elano'nun yerine yapılacak transfer var.
Semih kendisini bulursa 5-6 golü 2 maçta bile atar,emin ol Baros'un yaptığı pek çok şeyi Semih de yapabilir ki oyun stilleri birbirine benzer sayılır.Şu önyargılarından kurtulman gerek
Yahu bu adam sanki bir Villa, Torres. Adam kaç aydır hatta senedir yedek. İstemem istemeyin ey Galatasaray taraftarı.
Yahu bu adam sanki bir Villa, Torres. Adam kaç aydır hatta senedir yedek. İstemem istemeyin ey Galatasaray taraftarı.
Sallama bir haber,itibar etmeyiniz.
Hiçbir taraftar bu kadar kolay kandırılamaz herhalde,kanmaya o kadar heveslisiniz ki.
Adam kendi söyledi.
Galatasaray da ve Beşiktaş ta oynamam diye.
Hala neyi tartışıyorsunuz?
Haberi yapanların 2 senedir sallama haber yaptığını görmedim.Ona bakarsan Emre'de fenere gitmezdi demi.Revivo bize gelmezdi.Geçin bunları.Yakında Arda'yı da fenerde görürseniz şaşmayın
İlla 4-3-3 oynayacağız diye bir kural yok.Burda da yedek kalır Baros varken.Onun için gelmez.
Haberi yapanların 2 senedir sallama haber yaptığını görmedim.Ona bakarsan Emre'de fenere gitmezdi demi.Revivo bize gelmezdi.Baliç kefen giyer GS forması giymezdi.Geçin bunları.Yakında Arda'yı da fenerde görürseniz şaşmayın
Sen ilk önce düzgün yazmasını öğren,sonra yorum yap.