# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

İnşaAllah gelir çok istiyorum valla o eziklerde sürünmesin inşallah gelir

arkadaşlar futbolcu gibi profesyonel düşünün bu adam gelirse artık son dakikada gol yemeyiz gol atarız bu sene bence son dakikalarda yediğimiz goller yüzünden şampiyonluk kaçtı

Emre karşılık intikam amaçlı alınacaksa boşuna almayalım... zaten kadro problemli iyice sıkıntı yaratır semih... Arda ile ettigi kavgaları unutmadınız her halde.

İlle tartışacaksanız adam bi gelsin de ondan sonra tartışın bence.:)

Emre karşılık intikam amaçlı alınacaksa boşuna almayalım... zaten kadro problemli iyice sıkıntı yaratır semih... Arda ile ettigi kavgaları unutmadınız her halde.

Olayın üzerinden 1 sene geçmiş siz hala o olayı konuşuyorsunuz,unutuldu gitti.

Semih gelsin, 15-20 gol atsın, Kadıköy'de Fener'e koysun, şampiyon olalım; en kral Semih'çi siz olursunuz.Biz ne büyük konuşanlar gördük, hepsi yuttu laflarını.Büyük konuşmayın.

ya beyler saçmalamayın lütfen ya bizim takımımızdaki bütün topçularımız gerçek bir galatasaraylımı her biri bir hakan şükürmü hasan şaş mı arda turanmı tamam bunların yerleri çok farklıdır bizim için onları ayıran şeyde budur zaten semih gelicekse forması

için savaşsın hakkını versin hangi takımı tutarsa tutsun umrumda değil öyle saçma düşünüyorsunuzki yani anlayamıyorum sizi fenerliymiş istemezmişler ozaman yabancılarıda istemeyin onlar doğuştan galatasaraylımı fenerlimi beşiktaşlımı lütfen biraz mantıklı yorumlar yapalım bence bu semih olayıda çok uzatıldı gelirse kendi kazanır geliceği takım galatasaray bırakın o heyecan yapsın 2 gündür bakıyorum herkeste bir heyecan gelsin gelmesin diyenler bence gelse faydalı olur gelmesede çokta umrumda değil

Lütfen su Arda Semih polemigi daha fazla sürmesin, kendileri baristilar zaten. Saha icinde olur öyle, Semih iyi cocuktur :)

fft5_mf151920.Jpeg

534220090413114922787.jpg

3C382FCC3E5C0841B36F73CDr.jpg

9_241260_sabri_semih3001.jpg

Onlar tarihe gömdü orada cikan olaylari, peki ya siz?

Siz de varsayımlarla bir sonuca varmayın.

Daha gelmemiş adam hakkında en fazla varsayımda bulunabilirim.

Siz en kral Semih'çi olur musunuz olmaz mısınız onu söyleyin.Semih gol atınca sevinmeyecek misiniz yani.2 yıl önce aynı şeyleri Emre için söyleyenler, şu anda Emre'yi deliler gibi seviyorlar.Sonradan pişman olacağınız laflar söylemeyin.

adam adim atamiyor

halili gozumle seyrettim bugun

50 tane semih eder

top ileriye gelirken halil mukemmel pozisyon aliyor ve topla bulusuyor

bir kez bile rakibin arkasinda kalmadi

iki kez on direge mukemmel kosu yapti ama gol olmadi

dedigim gibi canli seyredince semihin ne kadar bos halilin ne kadar dolu oldugu gorunuyor acikca

buyuk bir fundamental farki var

Daha gelmemiş adam hakkında en fazla varsayımda bulunabilirim.

Siz en kral Semih'çi olur musunuz olmaz mısınız onu söyleyin.Semih gol atınca sevinmeyecek misiniz yani.2 yıl önce aynı şeyleri Emre için söyleyenler, şu anda Emre'yi deliler gibi seviyorlar.Sonradan pişman olacağınız laflar söylemeyin.

Ben zaten benim hakkımda varsayım yapma demiştim Emre. Emre'ye piç diyenler şuan cesur yürek diyor ama onlar Fenerbahçe taraftarı. Dediğim gibi şampiyonluk Semih'ten gelecekse gelmesin.

Gelecek gibi sanki ama hukuksal durum beni düşündürüyor.Gelme ihtimalini çok azaltıyor bence.Aurelio mevzusu da çok uzamıştı.

Ben zaten benim hakkımda varsayım yapma demiştim Emre. Emre'ye piç diyenler şuan cesur yürek diyor ama onlar Fenerbahçe taraftarı. Dediğim gibi şampiyonluk Semih'ten gelecekse gelmesin.

servete artist derken şimdi ayıboğan servet aslan servet diyenler kim ;)

Semih'e hiçbir zaman bahsettiğiniz şeyi demedim,hiçbirzamanda bunu hakedecek kadar aşırı şeyler yapmadı...abartmayalım...Şampiyonluk Semihle gelmez zaten takımla gelir Semih orda yapacağı ufak bir katkıdır...Ayrıca şimpiyonluklarda tarihe semih yaptı şu yaptı diye geçmez,Galatasaray şampiyon oldu diye geçer...Yani yazdığınız şeylerin elle tutulur bir yanı yok,öyle romantik bir dünyadan çıkan değersiz cümleler bunlar,kusura bakmayın ama gerçek bu maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt