# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Tartıştığınız şeye bakın. Semih mi Halil mi? İkisini de alırız oynarlarken karar verirsiniz.

semih benim icin potansiyel selcuk yula II dir onun icin fikrim zor degisir tahmin edebileceginiz gibi:P

Ben zaten benim hakkımda varsayım yapma demiştim Emre. Emre'ye piç diyenler şuan cesur yürek diyor ama onlar Fenerbahçe taraftarı. Dediğim gibi şampiyonluk Semih'ten gelecekse gelmesin.

Ben Emre'nin Fenerbahçe'deki oyununu, mücadelesini gördükten sonra sizin gibi düşünmüyorum.Semih gelsin burda elinden geleni yapsın, formanın hakkını versin tribünler Semih, Semih diye inlemezse ben de birşey bilmiyorum.Jo gibi adamları göreceğime, Semih'i görmek isterim bu formanın içinde.

halil i daha çok beğenirim ben,hem sol tarafta da oynatabilirsin,çok enerjik bi oyuncu ayrıca,bitiriciliği çok iyi değil işte sorun o:o

Semih'i Ispanya maclarinda goren oldu mu? Ya deplasmandaki Chelsea macinda? Bu tur ismi buyuk maclarda cimleri supurecek ise bizde ne isi var? Baros'a stil olarak benzeyen ve ayni zamanda benzer fiziki ozellikleri tasiyan alternatif olacak baska bir Turk DNA'li santrafor yok.

Ben Emre'nin Fenerbahçe'deki oyununu, mücadelesini gördükten sonra sizin gibi düşünmüyorum.Semih gelsin burda elinden geleni yapsın, formanın hakkını versin tribünler Semih, Semih diye inlemezse ben de birşey bilmiyorum.Jo gibi adamları göreceğime, Semih'i görmek isterim bu formanın içinde.

jo<semih kabul

ama halil>>semih (semih halilin yaninda o kadar kucukki ihmal edilebilir:)

espri bunlar abartiyorum tabi ama halilin futboil bilgisinin farkli oldugu cok belli almanyada bir sezonda o kdr gol atmak tamamen bu isin psikolojik etkisini dogruluyor bence

bu adama sevildigi ortami ver

abisinide getir bak neler oluyor

Semih'i Ispanya maclarinda goren oldu mu? Ya deplasmandaki Chelsea macinda? Bu tur ismi buyuk maclarda cimleri supurecek ise bizde ne isi var? Baros'a stil olarak benzeyen ve ayni zamanda benzer fiziki ozellikleri tasiyan alternatif olacak baska bir Turk DNA'li santrafor yok.

Baros'a stili biraz benzeyen Mevlüt var, o da çok uçuk fiyatlı. :)

İspanya Maçında Arda'yıda görmedik,Sergio Ramos mahvetmişti o kanadı,ne olacak şimdi:D

jo>semih kabul

ama halil>>semih (semih halilin yaninda o kadar kucukki ihmal edilebilir:)

espri bunlar abartiyorum tabi ama halilin futboil bilgisinin farkli oldugu cok belli almanyada bir sezonda o kdr gol atmak tamamen bu isin psikolojik etkisini dogruluyor bence

bu adama sevildigi ortami ver

abisinide getir bak neler oluyor

Halil'i hiç takip etmedim bu sene, eğer bugünkü gibi oynuyorsa ben de Halil'i tercih ederim ama Semih'in bonservis bedeli ödenmeden alınacağını da unutmamak lazım.

biz şampiyonluğu İspanyaya karşı mı kaybettik yoksa Chelseaya karşı mı?

biz şampiyonluğu Eskişehire kaybettik

bize bu ligin golcüsü lazım ki şampiyon olalım

ayrıca

zaten 1. forvet baros...

Bu arada Halil nerdeyse oynadığı her milli maçta bugüne kadar rezalet oynamış biridir.Belki 1 tane iyi oynadığı maç olmuştur :o

halil bugün iyi oynadı diye coştunuz yoksa kimsenin adını bile anıdığı yoktu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt