# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Semih iyidir iyi :D Bende girip girip bunu yazıyorum :D

Keita--Hamit--Diarra--Arda

------Baros---Semih------

Oh yemede yanında yat :D

Devre arasında Halil ihtimaline nasıl saydırıyordu millet, yerden yere vuruyorlardı :)

Semih'e futbolcu demek icin bile uzun uzun dusunmem gerekir, osuruktan bir adam kendisi. One cikan hicbir vasfi yok bana gore.

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

halil bugün iyi oynadı diye coştunuz yoksa kimsenin adını bile anıdığı yoktu...

Dun yazmistim :animation:

Farnkfurt Halil'i alma opisyonunu kullanmadi, Schalke'de sozlesmesini uzatmadi, yani Halil serbest suan. Semih'ten daha iyidir, en azindan rakip defansi bindirmeleri ile mesgul eder.

Galatasaray'li adam, sus pus isaretide yapmadi Sami Yen'de. Semih'i Chelsea, Ispanya maclarinda gorduk. Kimse bana EURO08 istisnasini anlatmasin. Sut cekemeyen Arda bile Isvicre'ye 30 metreden yazdi. O ruh bir daha zor gelir.

size sunu soyleyeyim semihle ve halille ilgili

volkan degaj atiyor yada servet dibine giriyor

semihin harkete basladigi an topu orta sahayi gectigi an

e tabiki topla alakasi olamiyor

ama halil top adamdan cikar cikmaz hareketleniyor defansin onun geciyor kollari aciyor ve topla bulusuyor, ya isklarsa falan gibi komediler yok

bilmiyorum ilk kez seyrettim canli ve semihle arasinda daglar kadar fark var

semih almanyada 20 sene oynasin toplam atacagi gol halilin simdiye kadar attigi kadar olmaz

Sistem 4*4*2 ye dönüyormuş.Semih ile Baros ilk 11 de oynayacak.*** yazmış

Bize sonradan girip gol aticak bir oyuncudan cok, takimin bir numarali santraforu sakatlandiginda onu minimum derecede araticak bir oyuncu gerekiyo. Yani bu Semih degil.

Tek santrafor oynayabilecek bir adam iyi gider de senin dediğin gibi az maliyetli bir adamı bulmak da zor iş. Kris Boyd iyi giderdi diyorum.

halil 2008-2009 53maç 10 gol

2009-2010 26maç 4 gol

büyük golcü...

Baros'un bize gelmeden onceki istatistiklerine de bakin o zaman, Omer Erdogan bile daha iyi. Oyle bir kiyas yok o yuzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt