# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Dün akşam Reha Muhtar pek bi kesin konuşuyordu yok caddede görüştülerde,kimler olduğunuda biliyorum,üç yerden teyit aldım diye.

Sadece Emre'ye misilleme olsun diye almak istiyor olabilir yönetim. Ama şuda bir gerçek Emre'den daha büyük yankı uyandırır Fener cephesinde Emre hiç değilse yurtdışından ve bizden sonra 2 takım değiştirip gitmişti :D

Bizde çok iyi işler çıkartabilir.Alınmasını isterim.

Frankın forma adaleti sayesinde çok yararlı olur bence...

Katılıyorum.Semih-Jo-Baros üçlüsü ligi geçtim Avrupa'da da uçurur bizi.Ben gelmesini isterim açıkçası Semih'in.

Bence mükemmel bir yerli forvet seçenegi olur. O kadar karşı çıkmamak lazım :D

Delinin biri kuyuya bir taş atmış;Kırk Akıllı çıkarmak için uğraşıp duruyor...

Nerden duymuş AcıvarmıAcıReha...???

Semih çok iyi futbolcu fakat Galatasaray'da yedek kalır diye düşünüyorum. Fenerbahçe'de yani yuvasında yedek kalan bir adam huzursuzluk çıkarıyorsa aynı sorun burda da oluşur. Takımların birbirinden oyuncu almasına karşı değilim, hatta Semih'i de çok severim, Fenerbahçe teknik direkötürü olsam takıma koyacağım ilk isimlerden biri olurdu ama bana kalırsa Avrupa da oynayabileceği bir klübe gitmeli. Şu an forvetlerimiz Semih'i yedek bırakacak kalitedeler.

uzak dursun uzak..

Hem çirkef hemde iyi topçu değil..

Gelmesini istemem, gelirse de iki yönden sevinirim Fenerbahçe'den bonservissiz oyuncu almış oluruz Jo-Baroş-Semih üçlüsü forveti 3-4 sene rahat götürür sıkıntı çekmeyiz.

Bence hiç düşünmeden alınması gerekir...

Lincoln geri gelsin ama Semih'e hayır diyenler. Alıntı yapabilir :D Gerçi L10'da gelmesinde hani böyle düşünceye sahip üyeler vardır :D

istemem, bilemiyorum bir sekilde sorumlu bir oyuncu gibi bir gosterisi var. Gelse bile yine yedek kalacak kendi acisindan bir ileri adim olmiyacak.

Semih için büyük iddia!

Fenerbahçe'nin kaptanı Semih Şentürk'ün, sezon sonu transferi için Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi.

Kanaltürk'te yayınlanan Son Kale programının yorumcularından Reha Muhtar, dün geceki yayında ilginç bir iddia ortaya attı.

Muhtar, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe Kulübü'nün kendisinden habersiz olarak mukavelesindeki opsiyonu tek taraflı kullanarak sözleşmesini uzatması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Semih'in itirazının kabul edildiğini ve golcü oyuncunun sezon sonunda serbest kalacağını söyledi.

11 senedir sarı-lacivertli formayı giyen 27 yaşındaki Semih'in, Galatasaraylı yöneticilerle görüşmelere başladığı ve sezon sonunda bedelsiz olarak sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlandığı belirtildi.

SEMİH ŞENTÜRK KİMDİR

Doğum tarihi: 29 Nisan 1983

Boyu: 1.83 cm

Mevkisi: Forvet

Oynadığı takımlar: Fenerbahçe PAF, İzmirspor (Kiralık), Fenerbahçe

Bu sezonki performansı: Ligde 9'u ilk 11 olmak üzere 19 maçta 6 gol, Türkiye Kupası'nda 3 maçta 1 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde 7 maçta 0 gol

Ne anliyorsunuz su fenerli oyunculardan yahu yok semihmis yok tuncaymis hepsi otursun oturdugu yerde baska futbolcumu yok

Nonda'nın sakat halini,Semihin gol kralı olduğu sezondaki futboluna değişmem,bu adam golcü felan değil geçiniz.

Gelirse karşı çıkmam. Yabancı sınırı var malum. Çok iyi bir yerli forvet alternatifimiz olur, yabancı kontenjanı boşa harcanmış olmaz ki gelmesini bekliyorum artık. Kendi kulübünü mahkemeye vermiş, ona rağmen oynamaya devam etmiş ve şuanda da gönderilmesi düşünülen bir adam Semih. Gelirse karşı çıkmam, isabetli olur yerli olması sebebiylede...

Cok iyi bir yerli forvet?:rolleyes:

Yaptıkları ortada Semih'in. Milli takımda da az bağırmadık onun gollerine. Bizim kulüpteki ortamda çok daha iyi oynar diye düşünüyorum. Ve bunu geçtim dediğim gibi yaptıkları ortada olan birisine kalitesiz diyemem, gönlüm el vermez buna. Gelirse de gelmezse de görüşüm aynıdır benim...

Bu adam Galatasaray'a yakışmaz. Hem karakter olarak hem de futbolculuk olarak. Bence vasat bir adam, Ersen Martin'de fenerde oynasa aynı golleri atardı. Hepsi beleş, hepsi karambol.

Atamayip harcadigi pozisyonlar attiklarinin iki üc dört mislidir.

Benim icin vasat bir oyuncu. Calim atamaz, hizli kosamaz..

Birde gecen sene Ardaya agzindan salya akitarak saldirisi var.

Ugursuz formayida giymiski bir daha iflah olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt