# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Semih Galatasaray'da gibi

Anlamıyorum ne yapacaksınız Semih'i.

Baros gibi rakip defansı yıpratabiliyormu?

Bir Mehmet Yıldız gibi topu tutup takımı ileri taşıyabiliyormu?

Rıjkaard ne yapsın Semih'i?

Karambol golcüsüne kalmadık.

Her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu,gençlerle sezona başlamak yerine Semih'le başlamayı yeğlerim.

Cevap: # Semih Şentürk

aga gelsin semih ben severim

Fenerliler 2.krizi kaldıramaz kudururlar:D Ama sanmam yurtdışına gider

bir darbe daha vurmus oluruz bunlara bidaha 40 yil kendine gelemezler

Semih in transfer edilecegini dusunmuyorum. Zira takistigi Daum seneye buyuk olasilikla olmayacak.

Ama gelirse memnun olurum.

M.Yildiz a yuz milyon kez tercih ederim.

Gelirse hayir demem gelmezse uzulmem ama gelirse ilk onbir oyuncu olacagini hic bir sekilde bana inandiramaz. yine yedek kalir ve yine ayni sekilde devam eder futbolculuguna.

Avrupaya gider diye dusunuyorum.

Semih Fener'de yedekte sanki her maç oynuyor gibi konuşuyorsunuz. Bize gelirse en azından son 15-20 dakika oynayabilir.

Gol şansı çok yüksek ve fırsatçı bir isim.Keşke başka bir takımda oynasa o zaman cidden isterdim.

Önceden pek olumlu bakmıyordum ama şu çıkan Batdal, Yıldız isimlerinden sonra umarım gelir. 2 isimde bir adım ileriye götürmez bizi. Sıkıldım artık her sene böyle abuk yerli transferlerinden.

bu adam bize gelirse artik samiyende emre belesogluna kufur edilmesin ikiside ayni hatta bu ordan direk bize geliyor

2008 avrupa şampiyonası sonrası her ne olursa olsun benim için ayrı bir yeri var semih'in.gelmesinden yanayım.

Aziz Yıldırım'ı yıllarca yaptıklarıyla az çok tanıyoruz...Semih Fener'de kalmayacak bu konuda iddiaya bile girerim...Nereye gideceğini zaman gösterir tabi...

Gs de görmeyi en çok istediğim futbolcudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt