# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası | Turkspor.net

Semih gelirse tek korkum ağır bir oyuncu olması . Yoksa çok verimli olur ama ağır olması sistem açısından sıkıntı yaratabilir .

bu sitenin leo dışında bomba diye lanse ettikleri hiçbir transfer haberinin gerçek çıktığını görmedim.

Bol keseden atıyorlar tutarsa biz demiştik oluyor.

bilmiyorum kararsizim emre belesogluna o kadar sey dedikden sonra simdi ayni durum bizde onlarin alt yapisinda cikma yuzde yuz fbli her demecinde fbli oldugunu soyleyen semih senturk ali sami yende galatasaray formasi ile ben pek yakistirmadim ins gelmez

Turkspor.net bitmeyen transferi yazmaz.Hayırlı olsun

bilmiyorum kararsizim emre belesogluna o kadar sey dedikden sonra simdi ayni durum bizde onlarin alt yapisinda cikma yuzde yuz fbli her demecinde fbli oldugunu soyleyen semih senturk ali sami yende galatasaray formasi ile ben pek yakistirmadim ins gelmez

Gerrad´da Everton taraftarı ama Liverpool kaptanı Geçin bunları

arkadaslar saçma saçma konusmayın semih iyi bi oyuncu gol krallığı yasamıs bi adam sırf fb de oynadı diemi istemiyosunuz böyleyse çok yanlış hem onlar emreyi alıken iyi gelsin gelsin forvet yok bari

Semih gibi bir adamı bonservissiz,yıllık 1.2 milyon euro alacakla transfer etme durumumuz var millet burun kıvırıyor.Şaka mısınız Allah aşkına siz?Dışarıdan böyle bir oyuncuyu getirmenin maaliyeti ne kadar olur farkında mısınız?

Fenerbahçeli bir oyuncuyu Galatasaray formasıyla görmenin garip olacağı fikrine katılıyorum,ona bir şey söyleyemem lafım bunu söyleyen arkadaşlara değil Semih'i küçümseyenlere

angutlara neden giremiyoruz ya:D

takıma yarar sağlamasının yanında ezikleri çatlatırız çatır çutur :)

Hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olarak görmedim ama kesinlikle iyi bir golcü.Şu düz mantıkla uğraşmayı bırak

Güiza Fener'in yediği 14 milyon euroluk kazık.Adamlar zaten piyasası düşmüş daha fazla düşmesin diye onu oynatmak zorunda kaldılar bu yönetimin kusuru.Semih'in yedekten bile oyuna girememesi de Daum'un kusuru.Yani Semih tamamen ortada kalmış bir oyuncu.İyi oynadığı zaman neler yaptığını biliyoruz(Euro 2008)

ben alexsiz semih bir hiçtir... alex oynamasında göreyim semihi senede 5-6 gölü geçebilir mi...

euro 2008 e gelince... o sadece ruh meselesiydi ve istisnaydı...

Hem çok iyi bir transfer olur hem de Emre transferine misilleme olur. Ama açıkcası ben Semihi Galatasaraya istemem. Çünkü kendisi fenerbahçe ye mal olmus bir oyuncudur. Nasıl Arda denilince Galatasaray akla geliyorsa Semih denilincede akla fb geliyor. Bu konunun haricinde harika bir transfer olur orası ayrı. Eğer gelecekse hem kendisinin hemde klübünün rızasını almak zorundayız...

Semih Şentürk Kimdir?

Semih Şentürk (d. 29 Nisan 1983, İzmir) Türk milli futbolcu.

Futbola İzmir'in amatör takımlarından biri olan Özçamdibispor'da başladı, Fenerbahçe'nin altyapısında yetişti.

2000-2001 sezonunun ikinci devresinde teknik direktör Mustafa Denizli tarafından A takıma alındı. Fenerbahçe'de ilk resmi maçı, 3 Aralık 2002 tarihinde oynanan Konyaspor-Fenerbahçe, Türkiye Kupası 2.Tur maçıdır. Bu maçta son 9 dakikada oynamıştır. 13 Aralık 2006 tarihinde 2-2 biten, Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt UEFA Kupası Grup 4. maçında, 75. dakikada oyuna girip, 79. dakikada ilk sarı kartını görüp, 82. dakikada Fenerbahçe'ye bir üst tura geçmesini sağlayan beraberlik golünü röveşata ile atan ve 90+1. dakikada ikinci sarı kartını gören Semih, hakemin kırmızı kart vermeyi unutması üzerine oyun başladıktan sonra yaklaşık 20 saniye daha oyunda kalmıştır. Ardından hakemi uyararak kırmızı kart görmesini sağlamış ve Fenerbahçe'nin aleyhine olabilecek olası bir maç tekrarını engellemiştir.

2007-2008 sezonunda 17 golle gol krallığına ulaştı. Şampiyonlar liginde Psv ve Sevilla maçlarında attığı gollerle takımına galibiyetleri getirdi. Semih Şentürk Turkcell Super Lig 2008-09 sezonunun 7.haftasında oynanan Kocaelispor-Fenerbahçe maçına çıkarak Fenerbahçe formasıyla Süper Ligdeki 2. maçına çıkmıştır ve bu maçta 1 gol atmış ve 1 asist yapmıştır. Fenerbahçe'nin 26 Temmuz 2007 tarihinde yardımcı-kaptanlığını üstlendi. Semih Şentürk, 8 Mart 2009 tarihinde oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında takımının ilk gölünü atarak Kadir Has Stadyumunda ilk gol atan futbolcu olarak tarihe geçmiştir. Semih 12 Nisan da Ali Samiyen stadyumunda oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçında milli takım dan arkadaşı Arda Turan ile kavga etmiş ve süper lig deki ilk kırmızı kartını almıştır. Aynı şekilde 3 maç ceza almıştır. Daha sonraki günlerde özür dilemiş ve kendine yakışanı yapmıştır. Cezası bittiği ilk hafta Beşiktaş ile İnönüde oynanan maçta 2. golü atmıştır. Sezon sonu gönderilen Aragonesin yerine getirelen Daum ile beraber ilk 11 de oynamak istediğini dile getirir fakat Daum onu yedek olarak düşünür.

Semih hazırlık kapmında etkili görünsede sakatlık geçirmiştir ve birkaç resmi maçı kaçırmıştır. Avrupa ligi play off turunda Sion maçında sonradan girmiş ve 1 asist yaparak sahalara dönmüştür. Fenerbahçenin 3-1 kazandığı Diyarbakırspor maçında 11 de başlayıp etkili bir performans göstermiş ve ceza sahası içinde düşürlükten sonra penaltıyı kullanıp gole çevirmiştir. Manisa maçında yedekten girip 90+ 4 de takımına galibiyeti getiren golü atmıştır. Ne yapsa Daumun gözüne giremeyip yedek kalsada oynadığı süre içerisinde en iyisini vermeye çalışır. En son oynanan Antalya maçındada 90. dakikada golünü atmış ve takımına 3 puanı kazandırmıştır. Fenerbahçenin Uefa Avrupa Liginde Sherif takımı ile yaptığı maçta Guizanın yokluğunda güzel oyununu Alexe yaptığı asisti ile süslemiştir. Gençlerbirliği maçında 85 dk da oyuna alınmanın verdiği moral bozukluğu ile son dk da atabileceği pozisyondaki bir golü kaçırmıştır. Fenerbahçenin kaybettiği Gaziantep maçında takımının tek golünü kafayla kaydetmiştir.

Milli Takım kariyeri [değiştir]

15 kez Türk Milli Takımlarına çağrılan [1] Semih Şentürk, 4 kez Türkiye U-15, 27 kez Türkiye U-16, 18 kez Türkiye U-17, 4 kez Türkiye U-18, 3 kez Türkiye U-19, 6 kez Türkiye U-20, 19 kez Türkiye U-21, 1 kez Türkiye A-2 forması giymiştir. Semih Şentürk bu sayede, Türkiye Millî Futbol Takımları'nın erkekler klasmanında tüm yaş gruplarında forma giymiştir.

A Millî Takım formasını ise ilk kez 17 Kasım 2007 tarihinde 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri grup maçı olan Norveç-Türkiye müsabakasında giymiştir.

20 Haziran 2008'de oynanan EURO 2008 çeyrek final karşılaşmasında 119. dakikada Hırvatistan'ın attığı gole 120+2 de cevap vererek, Türkiye Millî Futbol Takımı'nın penaltılarla yarı finale çıkmasını sağlamıştır. Penaltılar 3-1 bitmiş ve kendisi de 1 penaltıyı gole çevirmiştir. Euro 2008'de Almanya maçında Türkiye'nin ikinci golünü atmış ancak, A milliler turnuvadan elenmiştir. Euro 2008'de milli takımın en çok gol atan futbolcusudur (3 Gol). Santiago Bernabéu Stadyumu'nda Türkiye'nin İspanya'ya 1-0 yenildiği maçın rövanşında Ali Sami Yen'de tek golü o atmıştır. Aynı şekilde iyi bir oyun ortaya koyup yanında forvet oynayan Nihat Kahveciye iki güzel gol pası vermiştir fakat Nihat bunları değerlendirememiştir. Bosna deplasmanında ilk 11 de başlayıp gol yollarında etkin görünmesede takımdaki bir kaç iyiden birisi olmuştur ve bir kaç kez geriden gelen arkadaşlarına gol pası çıkarmıştır.

:rolleyes:;)

Sorun değil kafasına vura vura Galatasaray'lı yaparız:)

Cevap: Semih Şentürk Kimdir?

Tanıtımlar falan başlanmış iyice havaya girdiniz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt