# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Gelsin kaliteli bi oyuncu ama fenev'in yabancı sevdasına kurban gitti !!!

Türkspor benim gözümde ayrı bir sitedir. Diğer sitelere göre çok çok iyi bir site. Kaynaklarına güveniyorum onların her zaman. Dediklerinin hemen hemen çıkıyor. Diğer sitelerle karıştırmayın bence Türkspor'u.

Ulan söylenecek çok şey var ya aslında yeni yetmelere laf dinletmek kolay olmuyor.Bu oyuncu için ödenecek para,yabancı sınırından yememesi,formu,kalitesi bu transferi neden öncelikli kılıyor kafanız basmaz ki.Siz bekleyin bakalım Torres gelir belki

Tersini söyeleyenler,biz uefa kupasını kutlamak için turlarken,onlar arkileriyle meşe oynuyodur büyük ihtimal.

Bu sahisin isminin Galatasaray'imizla anilmasinda nefret ediyorum!!!!

Aslında ilkten karşı çıkıyordum ama faydalı olabilecek bir oyuncu.Zaten elimizde forvet yok.

ezik fenerin en ezik çirkef topçularından biri

yeni yetmelere laf dinletmek kolay olmuyor

bu laf banaysa; seninle aynı yaştayım merak etme. Pes,fifa ve menejerlikte oynayıp onlara kaptıranlardan da değilim. Torres, Villa örnek onlar olmasın, bi necatiden bile kötü bir adamı napacaksın? Semih gider gider ama nereye söleyim mi? Kayserispor, sivasspor, gençlebirliği. 30'una geldi nerdeyse kim napsın bırakın bu işleri artık.

Ben de onu diyorum işte. Total futbol 4-3-3 olmadan da oynayorsa demek ki bu senemiz boşuna gitti..
Bu sene yaşanan sakatlıklar, transfer konusunda yapılan inanılmaz yanlışlar, Elano gibi adamların bekleneni verememesi ve Rijkaard'ın Türkiye ve Galatasaray'a alışmasıyla geçti. Şöyle düşün, Rijkaard bize gelmeden önce Barış Özbek'i tanıyor muydu. Birden böylesine derin operasyonlar yapılamaz, bu yüzden geçen sezon bu yapılmadı.

bu laf banaysa; seninle aynı yaştayım merak etme. Pes,fifa ve menejerlikte oynayıp onlara kaptıranlardan da değilim. Torres, Villa örnek onlar olmasın, bi necatiden bile kötü bir adamı napacaksın? Semih gider gider ama nereye söleyim mi? Kayserispor, sivasspor, gençlebirliği. 30'una geldi nerdeyse kim napsın bırakın bu işleri artık.

Arkadaş.Sistemimiz belli 4-3-3.Bu takımın banko forveti Baros.Bu takıma gidipte yabancı bir forvet daha getiremezsiniz.Bunu aklınız almıyormu yahu.Gidipte Pavluycehkoyu getirsek,yedek otursa adam rahat dururmu.Nonda gibimi olur sanıyorsunuz.

Bizim takımın forveti türk olmak zorundadır.M.pektemek olcaktı ama olmadı.M.batdal ile semih çok iyi yedek olacaktır.

O laf sana değildi de tamam birader bir şey söylemiyorum nasıl biliyorsan öyle konuş

Pektemek´ten daha cok güvenirim Semih´e. Alinabiliyorsa alinsin.

Semih ; Pektemek'ten iyidir.

Gelirse çok yararlı olur.Kewell giderse Baros bile çekilebilir winger'a.Semih forvet oynar.

ya abi semihi alirsak yine yedek oturacak, barosu kesecek degil ya?

fenerde yedek oturmaktan sIkIldigi icin ayrilmiyor mu Semih?

anlamiyorum ben bu isi.

Bundan iyisini getirin madem.M.pektemekte Henry demi

2 sene önce Baros alınmadı mı? İyi değil mi? İstenince iyisini bulabiliyoruz değil mi? Semih ne, Semih kim? Mehmet Yıldız ne, Mehmet Yıldız kim? GALATASARAY'dan bahsediyorsunuz kardeşim bi sivasspor veya kayserispora transfer yapmayacaksın. Avrupayı güzel futbol izlemeyi bekliyorsunuz bu adamlar ne yapacak atar gol atamaz değil de yararı olmaz takıma yakışmaz. Bu Galatasaray sonuçta her söylenen alınsaydı bizim ne farkımız kalırdı ki?

orda guizanin yedegidi burda barosun yedegi olacak

en azindan ilerleme yapmis olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt