# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Futbol piyasası bu arkadaşlar. Semih gördüğünüz gibi fenerbahçe ile arası iyi değil. Her zaman iyi olacak diye bir durum yok. Kendisi Galatasaray'da oynamak istedikten sonra ve Teknik ekibimiz buna onay verdikten sonra biz taraftarlara HALT yemek düşer. Gelirse eğer gayet makul bir transfer olur bizim için. Gelip oynar, formanın hakkını verdikten sonra hiçbir sorun yok.

Şunu da yazayım. Semih gelecekse oynama garantisi almadan hiçbir takıma gitmez. Bu yüzden Semih'i konuşurken Baros'un alternatifi olarak görmemek lazım.

Bu sene yaşanan sakatlıklar, transfer konusunda yapılan inanılmaz yanlışlar, Elano gibi adamların bekleneni verememesi ve Rijkaard'ın Türkiye ve Galatasaray'a alışmasıyla geçti. Şöyle düşün, Rijkaard bize gelmeden önce Barış Özbek'i tanıyor muydu. Birden böylesine derin operasyonlar yapılamaz, bu yüzden geçen sezon bu yapılmadı.

Bunlara itirazım yok. Zaten Rijkaard'a karşı olduğumdan da yazmadım onları. Sizin 4-3-3 oynamama ihtimalimiz olduğunu söylemenize karşı çıktım. Bu sene kadronun en az uygun olduğu dönemlerde dahi 4-3-3'ten vazgeçmedi Rijkaard. Ve bu takım bir şekilde 4-3-3'e alışmalı.

Total futbol rakamlarla oynanmıyor ama 4-3-3 total futbolun en iyi oynandığı sistem. Çünkü sahayı tamamen ve en verimli şekilde kullanma amaçlı üretilen bir diziliş bu.

Tartışıyo gibi görünüyoruz da aman yanlış anlamayın sakince konuşuyoruz görüş bunlar arkadaşlar, ama bana göre dediğim gibi semih isimli şahıs Galatasaray'a yakışmaz. Yahu Arda'ya tahammül edemeyen bir taraftar semihi nasıl istiyor anlamıyorum.

2 sene önce Baros alınmadı mı? İyi değil mi? İstenince iyisini bulabiliyoruz değil mi? Semih ne, Semih kim? Mehmet Yıldız ne, Mehmet Yıldız kim? GALATASARAY'dan bahsediyorsunuz kardeşim bi sivasspor veya kayserispora transfer yapmayacaksın. Avrupayı güzel futbol izlemeyi bekliyorsunuz bu adamlar ne yapacak atar gol atamaz değil de yararı olmaz takıma yakışmaz. Bu Galatasaray sonuçta her söylenen alınsaydı bizim ne farkımız kalırdı ki?

Anlamadın ki.Bizim takıma yabancı forvet GELMEYECEK.Türk forvet GELECEK.M.pektemek gelecekti.Demek ki anlaşamadık.Semih geldi.Duygusallığı bırakın artık.Semih'e kötü oyuncu diyen futbol cahilidir ya da art niyetlidir.

Şunu da yazayım. Semih gelecekse oynama garantisi almadan hiçbir takıma gitmez. Bu yüzden Semih'i konuşurken Baros'un alternatifi olarak görmemek lazım.

Kesinlikle. Avrupaya giderse bilemiyorum ama Türkiyede bir takima transfer olursa, kesinlikle oynama garantisi ister.

O zaman ya 4-4-2 ye dönüş ya da Baroş'un kanata çekileceğinin işaretidir,Semih'in alınması durumu.

Ayrıca Semih'i eskiden beğenirdim. Ama artık yaşı ve bir çok özelliğini kaybetmesi bence bize uygun olmayan bir oyuncu yapıyor onu.

Bu arada Pektemek'ten daha iyi diyenleri Ankara'da maç izlemeye davet ediyorum.

Bunlara itirazım yok. Zaten Rijkaard'a karşı olduğumdan da yazmadım onları. Sizin 4-3-3 oynamama ihtimalimiz olduğunu söylemenize karşı çıktım. Bu sene kadronun en az uygun olduğu dönemlerde dahi 4-3-3'ten vazgeçmedi Rijkaard. Ve bu takım bir şekilde 4-3-3'e alışmalı.

Total futbol rakamlarla oynanmıyor ama 4-3-3 total futbolun en iyi oynandığı sistem. Çünkü sahayı tamamen ve en verimli şekilde kullanma amaçlı üretilen bir diziliş bu.
Total Futbolun en iyi sistemi aslında 4-4-2'dir. Cruyff 4-4-2 oynatırdı, temelinde bu yatar. 4-3-3 oynamak için orta sahayı güçlü kurmak lazım. 4-4-2 oynamak içinde uyumlu santraforlar lazım. Bu sezona baktığımızda orta saha yoktu, Baros dışında santrafor yoktu. 4-4-2 bence daha uygundur Galatasaray açısından. Zaten transfer listesine baktığımda da bu görülüyor.

---Keita--------Baros----

---------Semih----------

Bu şekilde düşünülemez mi?

O zaman ya 4-4-2 ye dönüş ya da Baroş'un kanata çekileceğinin işaretidir,Semih'in alınması durumu.
Baros kanada çekilirse verim düşer. Hiçbir şey Baros ve Semih'in yan yana oynama durumunda oluşacak tadı vermez.

Semih gelmez umarım.

Baros kanada çekilirse verim düşer. Hiçbir şey Baros ve Semih'in yan yana oynama durumunda oluşacak tadı vermez.

Ben yararlı olacağını düşünüyorum.

En azından Kewell'dan sonra golcü bir winger şart!

Yuzunu bile görmek istemiyorum

4-4-2 üstadları gelsin diyorsunuz da.

Sir Alex Ferguson'mu gelsin yani?

Eğer Fatih Terim, Lucescu vs. 4-4-2 üstadı ise Ferguson ne peki?

Anlamadın ki.Bizim takıma yabancı forvet GELMEYECEK.Türk forvet GELECEK.M.pektemek gelecekti.Demek ki anlaşamadık.Semih geldi.Duygusallığı bırakın artık.Semih'e kötü oyuncu diyen futbol cahilidir ya da art niyetlidir.

Futbolculuğuna lafım yok ama o adam burda da yedek kaldı mı, hem ortalığı karıştıracak hemde stadı. Taraftar Rijkaard'a semih semih diye bağırsa hoşunuza gider mi? Rijkaard=Semih arada 500 km fark var. Semih yüzünden bir kişi bile olsa Rijkaard'a laf söylerse ilerde bu beni bozar arkadaş bunu anlatmaya çalışıyorum. bakma feneri bile semih bitirdi bi bakıma. Her gelen teknik adam bu adama bi gıcık kaptı bu yedek olayından oynatmadı. Aynısı burda da olacak. Onu söylemeye çalışıyorum.

Oynama garantisi diye bişey olacağını sanmıyorum. Böyle bir durum olamaz. Performansını yüksek tutarsa zaten her oyuncu oynar. Düşük olursa Rijkaard onu oynatmak zorundamı kalacak yani. Hiçbir futbolcu bunu isteyemez. Performans olarak, istikrar olarak ister istemez iniş çıkış yakalayacaktır her futbolcu. Şimdi Galatasaray'a geldiğini varsayıyorum Baroş'u yedek bekletip Semih'i oynatacaz öylemi? sanmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt