# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Acikcasi bize gelmesini isterim. Digerleri gibi cirkef degil ve efendi bir futbolcu bana gore...

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Ancak Serdar Özkan'ın yeterli olacağını sanmıyorum. Yani direk ilk 11 oyuncusu değil bana göre. Alternatif işte.

Benim isteğim,

Gio Dos Santos - T. Henry

--------Baros------------

gibi bir üçlü. Bakın bu üçlü değil, bu üçlü gibi bir üçlü istiyorum diyorum. Gio olmasada yine sol ayaklı, hızlı, driblingi iyi bir oyuncu. Henry olmasada içe kat ederek çekeceği şutlarla çok gol bulabilecek bir oyuncu, şart.

Türkiye'de arıyorsak Henry tarzı hem önde kanatta oynayan golcü bir isim o da Mustafa Pektemek'tir.

Pektemek çok yönlü bir isim. Hem ikinci santrafor hem tek santrafor hem de üçlünün her yerinde oynayan bir isim. Şut özelliği ve dribbling yeteneği Semih'in çok önünde. Onu almaz Semih'i alırsak sistem ve devrim inancım hakikaten bitecek.

semih ilk 11'de oynayabilecegi bir klube gitmeli bence, omrunu curuttu orada.. :lol:

Burak Eren kardesim sen ne diyorsun Semih transferi konusunda? Fikirlerini merak ediyorum. Belirttiysen kusura bakma okuyamadim.

Ben alındı, alınmadı birşey demiyorum. Olası transferi konusunda yorum yapıyorum.

Ama bu adam yedek kaldığı için F.Bahçe'den ayrılmak istiyor bize gelse yine yedek kalmayacak mı ?

Para harcamadan bol alternatifli, kaliteli bir forvet hattı kurmuş oluruz Semih gelirse.Semih gibi bir oyuncuyu en az 3-4 milyon Euro' ya getirirsin Avrupa'dan, ayrıca 1 yabancı kontenjan hakkını da harcamış olursun.Bu açıdan Semih çok iyi olur, isterim gelmesini.

Şunu da yazayım. Semih gelecekse oynama garantisi almadan hiçbir takıma gitmez. Bu yüzden Semih'i konuşurken Baros'un alternatifi olarak görmemek lazım.

Saçma. Bu kafayla dünyadaki hiç birkulübe transfer olamaz. Kendi bir kulüp kursun, orada garanti verirler. Semih'in de trasnfer olurken böyle isteklerde bulunacağını düşünmüyorum.

Yedek kalacağını bile bile gelmez adam bize.

gelecek sezon icin sabirsizlaniyorum

===== sinan bolat ======

-gulum--neill---marquez--balta

-keita---zenci-zenci -veli

-------semih - baros ------

bu takim rakipleri isirir, dover, bicer kimse de sesini cikaramaz.

yasin pehlivan

ufuk

sabri

emre gungor

gokhan zan

serdar eylik

serdar ozkan

mehmet batdal

emre colak

mustafa pektemek

Saçma. Bu kafayla dünyadaki hiç birkulübe transfer olamaz. Kendi bir kulüp kursun, orada garanti verirler. Semih'in de trasnfer olurken böyle isteklerde bulunacağını düşünmüyorum.
Hakan Şükür, Parma'ya transfer olurken kendisine oynama garantisi vermişlerdi. Benim demek istediğim bu saatten sonra Semih yedek kalacağı bir takıma gitmez. Baros'un ardında bu adamı yedek oturtmak güç. 4-3-3 devam edeceksek gelmesin. Ama böylesine kaliteli bir adam geldiğinde ufukta 4-4-2 yi görürüm ben. Zaten Rijkaard'da kendisini istiyorsa kafasında planlar vardır.

Ama bu adam yedek kaldığı için F.Bahçe'den ayrılmak istiyor bize gelse yine yedek kalmayacak mı ?

baros tüm maçları 90 dakikamı oynuyor veya çift forvette oynayabilir maçına göre sakatlık durumu olursa birinden birinde ,biliyorsunuz baros sakatlandıktan sonra koca 90 dakikada ofans bolluğu olan takım tek golü zor buluyor onunda üstüne yatıyor yarısındada yatmasının bedelini ödüyordu son dakika golleri yiyerek.

gelecek sezon icin sabirsizlaniyorum

===== sinan bolat ======

-gulum--neill---marquez--balta

-keita---zenci-zenci -veli

-------semih - baros ------

bu takim rakipleri isirir, dover, bicer kimse de sesini cikaramaz.

yasin pehlivan

ufuk

sabri

emre gungor

gokhan zan

serdar eylik

serdar ozkan

mehmet batdal

emre colak

mustafa pektemek

:D

Bu zenci merakı nereden geldi.

Galatasaray'a yakışsın zenci-beyaz-melez- farketmez ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt