# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Semih Şentürk, Fenerbahçe'de yedek kaldığı için ayrılmak istiyor ve TSL tarihinin en çok hakkı yenen adamıdır. Ama böylesine bir Fenerbahçeli, Galatasaray'a gelirim diyorsa bunun altında ligin ikinci devresinde Semih'i silen hatta son şampiyonluk maçında bile Güiza'yı çıkartıp G.Ünal'ı oyuna alan zihniyet var.

bence gelsin barosla rotasyonla oynayabilir yani baros sezonun bütün maçlarında oynayıp yorulmaz semih aratmaz onu zaman zaman da batdal forma şansı bulabilir diye düşünüyorum.

gelecek sezon icin sabirsizlaniyorum

===== sinan bolat ======

-gulum--neill---marquez--balta

-keita---zenci-zenci -veli

-------semih - baros ------

bu takim rakipleri isirir, dover, bicer kimse de sesini cikaramaz.

yasin pehlivan

ufuk

sabri

emre gungor

gokhan zan

serdar eylik

serdar ozkan

mehmet batdal

emre colak

mustafa pektemek

Gordugum en abuk kadro olmus renkdas.

:D

Bu zenci merakı nereden geldi.

Galatasaray'a yakışsın zenci-beyaz-melez- farketmez ki.

acayip basiyorlar, savasiyorlar orta sahada. fizikleri desen cok acayip ve keita ile birlikte 4 orta sahanin 3 tanesi zenci oluncu gecemez kimse orayi.

keita cizgiyi kullanip assistler yaparsa

veli soldan iceriye dogru girip super sutlarini atar ve calimlari siralar

zencilerden biri rakibin oyuncularini bizim stoperlerden uzak tutar biri de topu ileri tasir.

emana kesin gelmeli

diger zenci sissoko olabilir veya makoun, zokora tercihimdir.

acayip basiyorlar, savasiyorlar orta sahada. fizikleri desen cok acayip ve keita ile birlikte 4 orta sahanin 3 tanesi zenci oluncu gecemez kimse orayi.

keita cizgiyi kullanip assistler yaparsa

veli soldan iceriye dogru girip super sutlarini atar ve calimlari siralar

zencilerden biri rakibin oyuncularini bizim stoperlerden uzak tutar biri de topu ileri tasir.

emana kesin gelmeli

diger zenci sissoko olabilir veya makoun, zokora tercihimdir.

Madem kaleye de bi zenci koyalım yattığı yerden kurtasın gelen topları.. Baya marifetliymiş bak sen şu zencilere..:yenieek:

Cevap: Semih Şentürk Galatasaray'da iddiası!

Hakan Şükür, Parma'ya transfer olurken kendisine oynama garantisi vermişlerdi. Benim demek istediğim bu saatten sonra Semih yedek kalacağı bir takıma gitmez. Baros'un ardında bu adamı yedek oturtmak güç. 4-3-3 devam edeceksek gelmesin. Ama böylesine kaliteli bir adam geldiğinde ufukta 4-4-2 yi görürüm ben. Zaten Rijkaard'da kendisini istiyorsa kafasında planlar vardır.

Ben de şahsen ileri 3'lüden vazgeçeçeğini zannetmiyorum. Yabancı bir sol açık istediği haberleri var sıkı sık. Zaten rotasyonu seven birisi. Bizim kulübün sakaktlık konusunda refaransıda iyi yönde. Neredeyse sezonda 60-65 maça çıkıyoruz. Bunların 35-40 arasında alternatif olsa bile forma giyer.

Semih'in Fenerbahçe'den ayrılma sebebi alternatif olmaktan çok; hak etse bile forma verirmemesi. En iyi durumdayken bile ilk 11 çıkmaması ve en son 3. adam durumuna düşmesi.

Önünde Baros varken takımın alternatifi olmayı çok da kafasına takıcağını zannetmiyorum ki hak ederse Rijkaard ÇOk rahat formayı verir. Bunun da bilinçinde.

Buraya gelmesi her iki taraf içinde en iyisidir. Avrupa kulüplerin çoğunda da ilk 11 garantisi olmayacak zaten.

sabri-neill-stoch-balta

m .diarra

keita-g.inler-arda

baros-semih

:D

ilk 11 e bak sen.

yedekleri oylesine yazdim. aklima gelenleri

11 faullu zaten

Gulum nedir sag bekte? Ayrica Balta sol bek oynayamaz artik, 40 yasindakiler gibi oynuyor. Marquez de cok agir bir adam, sirf teknik diye Neill'in yanina konulacak adam degil.

Neden 4-4-2'ye gectik, soldaki Veli nedir, Baros-Semih ne alaka ve en onemlisi ZENCILER KIM.

11 faullu zaten

Gulum nedir sag bekte? Ayrica Balta sol bek oynayamaz artik, 40 yasindakiler gibi oynuyor. Marquez de cok agir bir adam, sirf teknik diye Neill'in yanina konulacak adam degil.

Neden 4-4-2'ye gectik, soldaki Veli nedir, Baros-Semih ne alaka ve en onemlisi ZENCILER KIM.

+ Sinan abartılan kadar iyi bir kaleci değil bence.

Ve Gülüm sol ayaklı; stoper ve solbek oynayabiliyor.

istemeyen arkadaşlar fener taraftarıda emreyi istemiyodu ama zamanla taraftarın kahramanı oldu bizimde semihe böyle bakmamız lazım önyargılı olmayalım bence ben inanıyorum eğer gelirse iyi işler yapacaktır

taraftar ucmus yine

ronaldinho, milito gibiler bekleniyor takima

savasan adamlar araniyor ise elano-ayhan-arda- gibi adamlari unutun.

gokhan inler veya hamit gelemeyecine gore kesinlikle bir zenci alinmasi lazim orta sahaya.

balta sol bekin kralini oynar merak etmesin kimse.

veli inanin ki direk ilk 11 oynayacak geldigi an.

dehset bir oyuncu.

semih-baros ligin en iyi iki forveti birarada oynayacak. kabul edin semih kalitenin krali.

istemeyen arkadaşlar fener taraftarıda emreyi istemiyodu ama zamanla taraftarın kahramanı oldu bizimde semihe böyle bakmamız lazım önyargılı olmayalım bence ben inanıyorum eğer gelirse iyi işler yapacaktır

Biz Bahsettiğin Kulüp değiliz. Gelmesin Semih falan Daha Şimdiden 2'ye böldü taraftarları Zaten gelmeyecek boşuna konuşuyoruz. İstemiyorum Genç Semih'i falan.

taraftar ucmus yine

ronaldinho, milito gibiler bekleniyor takima

savasan adamlar araniyor ise elano-ayhan-arda- gibi adamlari unutun.

gokhan inler veya hamit gelemeyecine gore kesinlikle bir zenci alinmasi lazim orta sahaya.

balta sol bekin kralini oynar merak etmesin kimse.

veli inanin ki direk ilk 11 oynayacak geldigi an.

dehset bir oyuncu.

semih-baros ligin en iyi iki forveti birarada oynayacak. kabul edin semih kalitenin krali.

Niye 4-4-2'ye gectigin, Sabri'nin yerine niye Gulum diye birini koydugun, savasan adam olarak Marquez'i neden lanse ettigin, orta sahadaki zencilerin vasiflari ve Veli adli sol acik oldugu belirtilen sahis hala mechul. Ayrica taraftar hala ucmus Ronaldinho lafinin hicbir alakasi yok konuyla, yazdigin kadroyu savunmak icin boyle tuhaf laflara girisme.

Semih de kalitenin kraliysa ben de Marsliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt