# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

semih ne ahlaksızlık yaptı sana? gol mü attı? atacak herhalde işi o eğer olay gol atması ise...

her hangi bir yerde semih'in Galatasaray ile ilgili ağzından saçma sapan şeyler çıkıtğını ne gördüm ne de okudum... ama varsa böle bişeyler paylaşırsan sevinirim...

bun mantığa göre mehmet aurello da gelmesin... veya emre aşık'ı neden aldık o da fenerde oynamıştı...

Bahsedilen adam Semih'se gelmesin.Her Defansıda Fenevli olduğunu söyleyen Adamları Parçalı Forma altında görmek istemiyorum. Anladın mı? Ayrıca 2 yıl önce Takım Kaptanına Yumruk atan Semih di unutma. Çirkefin Önde gideni Bu adam İstemiyorum Gelmesini Kısa ve net. Siz gelmesini mi istiyorsunuz oda sizin görüşünüz bi şey diyemem.

semihe laf edenleri anlamam. bedavaya 27 yaşındaki bir türk golcü geliyor daha ne istersiniz gidip drogbayı getirecek para suan yok belki seneye o güç olur ancak bu sene lütfen bu tür transferlere göz yumun. zaten elde baros var bedava semihi kim istemez.

belki uzun süre sonra milli takıma bir forvet göndeririz. bazılarını anlamam ahlaksızlıktan bahseder semihin efendiliği ortada neyini gördünüz anlamadım doğrusu. ayrıca birde fbye gol atmaktır bu transfer, emreden sonra.... mustafa pektemeke 4milyon isteyen cavcav var ken siz bedavaya semihi almışsınız. yani biraz soğukkanlı ve profesyonel olun lütfen...

sus işaretiyse sorun her golcunun bir sevinci vardır yapmasa fbde duramazdı semih...

Bonservisi elinde olduktan sonra herkesi alırız.Bu yüzden bana olabilir bir transfermiş gibime geliyo.Bu politika doğrumu, bence değil.Ama sanırım maddi olanaksızlar bizi buna yönlendiriyo.

Tekihtimalli "Seninde bonservisin elindeyse seni bile alabilirler demişti".Gerçekten iyi demiş:D

Gelsin isterim. Kompleksli bir oyuncu değil diğerleri gibi.

https://***********.blogspot.com/2010/05/2010-2011-semih-senturk.html

Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üç (3) kez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor.

Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın..

FÇN

Semih alındı diye Pektemek'i almamazlık yapmazlar inşAllah.

Euro 08'de az sevindirmemişti bizi.Beğendiğim bir futbolcudur.Geçen seneki kavga olayı olmasa transferine çok sevinirdim fakat o olaydan dolayı çekimserim.

HANGİ hayalin kafasını yaşıyorsunuz? Semih hem biz istemeyiz hemde gelmez...

Cavcav 4 m euro istemiş Pektemek için.ohaaaaaaa!!!

Altına düşülen not da ilginç

NOT: Mustafa Pektemek transferi bitti. DHA'nın yaptığı haberin doğru olup olmadığı şüpheli.. Bize göre bu transfer 2.5 milyon euro + devre arasında gönderdiğimiz iki oyuncunun bonservisleri karşılığında transfer tamamlandı.

Baros,Pektemek,Batdal,Semih ...

Semih gelipte fbye gol atarsa işte o zaman sevmeye başlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt