Umut Karagül
Parçalı Üye
- 30 Mart 2010
- 2.974
- 1
- 1.148
Cevap: # Semih Şentürk
Bahsedilen adam Semih'se gelmesin.Her Defansıda Fenevli olduğunu söyleyen Adamları Parçalı Forma altında görmek istemiyorum. Anladın mı? Ayrıca 2 yıl önce Takım Kaptanına Yumruk atan Semih di unutma. Çirkefin Önde gideni Bu adam İstemiyorum Gelmesini Kısa ve net. Siz gelmesini mi istiyorsunuz oda sizin görüşünüz bi şey diyemem.
semih ne ahlaksızlık yaptı sana? gol mü attı? atacak herhalde işi o eğer olay gol atması ise...
her hangi bir yerde semih'in Galatasaray ile ilgili ağzından saçma sapan şeyler çıkıtğını ne gördüm ne de okudum... ama varsa böle bişeyler paylaşırsan sevinirim...
bun mantığa göre mehmet aurello da gelmesin... veya emre aşık'ı neden aldık o da fenerde oynamıştı...
Bahsedilen adam Semih'se gelmesin.Her Defansıda Fenevli olduğunu söyleyen Adamları Parçalı Forma altında görmek istemiyorum. Anladın mı? Ayrıca 2 yıl önce Takım Kaptanına Yumruk atan Semih di unutma. Çirkefin Önde gideni Bu adam İstemiyorum Gelmesini Kısa ve net. Siz gelmesini mi istiyorsunuz oda sizin görüşünüz bi şey diyemem.