# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

ne kadar ilginçsiniz yahu.turkspor.net çok sağlam bi site..adam gelince şaşırırsınız artık

:semih transferini yorumlayan rıdvan dilmen yüzü:

Semih bu ülkenin en karakterli oyuncularındandır.

Fenerbahçeli diye böyle yorumlar yapmayalım lütfen.

Gelmesini kesinlikle isterim

Takımda görmek isterdim ama Avrupa'ya gitmesini daha çok istiyorum.

Yapmayın ne karakterlisi ya, maçları ne gözle izliyorsunuz bilmiyorum ama Fenerbahçe'nin en çirkef oyuncularından biridir. Lugano gibilerden daha çok böyle nası desem sinsi adamlara uyuz olurum. Karakterli demeyin şu adama bir de. Geçen sezon Beşiktaş'a kaybedilen Türkiye Kupası finalini bulursanız bir daha izleyin bakalım Semih neler yapmış oyuna girince. Bu adam karakteriyse Serdar Özkan melek.

semih ve karakter mi ? en karakterlerinden mi.. :confused::sad007:

Neden olmasin ki? Bi Ali Sami Yen´deki kavga olayindan dolayi mi? Arda kavga etti diye karaktersiz mi simdi? Mac icinde olur böyle seyler, hele oyunculari derbi öncesinde gladyatörlere benzeten medyamiz varken. Mac öncesinde savas havasi yaratan yöneticiler varken. Ben bi karaktersizligini görmedim Semih´in. Gelir gelmez cok önemsemiyorum ama sadece Fenerbahce´de oynuyor diye karaktersiz demek dogru degil.

Arkadaslar yapmayin ya Vieri butun milanoyu dolasti, figo keza ayni sekilde sonucta semih altyapidan cikma bir topcu degil fenerin, zamaninda biz almis olu su an fenere gidiyor olsaydi bu seferde arkaasindan sallamaya baslariz.

semih ve karakter mi ? en karakterlerinden mi.. :confused::sad007:

Ne karaktersizliğini gördün ”

Şimdi kör bir zihniyetle bizim maçta Arda ile yumruklaştı dersin.

Derbi maçlardaki stresi anlatmama gerek yok. Öyle bakacak olursak asıl vuran Arda'ydı.

Arda'da mı karaktersiz ?

Evet, tekrar söylüyorum; Semih bu ülkenin en karakterli oyuncularındandır.

Bunu adı bizimle geçmeden öncede söylüyordum.

Karakter problem değil. İyi oynarsa helal olsun der bu taraftar kötü oynarsa en masum olayı bile tezahürat haline getirir,acımadan söyler.

Neden olmasin ki? Bi Ali Sami Yen´deki kavga olayindan dolayi mi? Arda kavga etti diye karaktersiz mi simdi? Mac icinde olur böyle seyler, hele oyunculari derbi öncesinde gladyatörlere benzeten medyamiz varken. Mac öncesinde savas havasi yaratan yöneticiler varken. Ben bi karaktersizligini görmedim Semih´in. Gelir gelmez cok önemsemiyorum ama sadece Fenerbahce´de oynuyor diye karaktersiz demek dogru degil.

Ne karaktersizliğini gördün ”

Şimdi kör bir zihniyetle bizim maçta Arda ile yumruklaştı dersin.

Derbi maçlardaki stresi anlatmama gerek yok. Öyle bakacak olursak asıl vuran Arda'ydı.

Arda'da mı karaktersiz ?

Evet, tekrar söylüyorum; Semih bu ülkenin en karakterli oyuncularındandır.

Bunu adı bizimle geçmeden öncede söylüyordum.

her takımının ters skorunda adamlara kasti girerek sonra ben bişey yapmadım diye yanına gidip rakibini yerlerde sürükleyen ben miyim ? Sonra hakem tepki gösterince yalandan özür diliyo.. (Bosna maçını bi izleyin bakalım yada bjk kupa finalinde yaptıklarını)

Adamın bi bizimle adı geçti diye semih hayranı olurverdiniz.

ulan kewell kalsın işte alın size babalar gibi yedek santrafor,aptallığın geldiği son nokta diyebilirim,gönder kewell ı,yedek santrafor için k.çı b.klu semihin peşinden koş,gerçekten komik:confused:

Arda Bordeaux´lu oyuncuya kafa atmisti karaktersiz mi? Emre Asik neler neler yapmisti karaktersiz mi? Bülent Korkmaz hircindi karaktersiz mi simdi? Siz sadece Fenerbahce´de oynuyor diye böyle konusuyorsunuz. Galatasaray´da bu hareketleri yapmis olsaydi hicbirsey demezdiniz. Veya Arda Fenerbahceli olsaydi bu kavga olayini ve Bordeaux´daki kafayi cok farkli yorumlardiniz eminim.

her takımının ters skorunda adamlara kasti girerek sonra ben bişey yapmadım diye yanına gidip rakibini yerlerde sürükleyen ben miyim ? Sonra hakem tepki gösterince yalandan özür diliyo.. (Bosna maçını bi izleyin bakalım yada bjk kupa finalinde yaptıklarını)

Adamın bi bizimle adı geçti diye semih hayranı olurverdiniz.

Bunları adı bizimle geçmeden önce de söylediğimi yazmama rağmen hala "Adı bizimle geçtiği için Semih hayranı oluverdiniz" diyorsun.

Yazdıklarımın içinden cımbızla laflar alıp onları cevaplayan birine cevap verme gereği duymuyorum. ;)

Arda Bordeaux´lu oyuncuya kafa atmisti karaktersiz mi? Emre Asik neler neler yapmisti karaktersiz mi? Bülent Korkmaz hircindi karaktersiz mi simdi? Siz sadece Fenerbahce´de oynuyor diye böyle konusuyorsunuz. Galatasaray´da bu hareketleri yapmis olsaydi hicbirsey demezdiniz. Veya Arda Fenerbahceli olsaydi bu kavga olayini ve Bordeaux´daki kafayi cok farkli yorumlardiniz eminim.

Emre Aşık kafayı bırak parmak bile attı.Sinirle yapılan hareketlerle karakter analizi yapamazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt