# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

La kilit vuralım. Semih Galatasaray'a gelsin ben önce intihar ederim sonra Burak Eren'i öldürürüm.

2288= Yarin demekki ya Gokhan Inler açiklanacak (88 numara) yada Yasin ve Veli (88 dogumlu) :D

dogrudur

88 numara giyiyorsun 2288 formasinda 88 giy demek istiyor

insallah gerceklesir transfer

Gökhan İnler

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

bu 3'ü gelsin.Kaleye adam gibi bir yabancı alınsın.Bir de yedek forvet alırsak bu takımı kimse durduramaz.Ama bizimkiler şimdi kesin kaleci almaz seneye.Yine ondan fitil olabiliriz.Ya Ufuk'u oynatın,ya da Aykut yerine yeni birisini alın.

Ya saçmalamayın. Yarın Caner'in gittiği resmen açıklanır. Caner 88 giyiyordu. :D

bence cok umitlenmeyin yonetim iyisini yapar diye

su 2 mac ceza icin nasil seslerini cikarmiyorlar hala soktayim

hatta taraftarimiz bile takmiyor bu kepazeligi

Transfer Dönemi Resmen Başlamıştır. Mesajlardan Bunu anladım.Herkes Havaya Feci Halde Girmiş Gene Hayırlısı.

Gökhan İnler

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

bu 3'ü gelsin.Kaleye adam gibi bir yabancı alınsın.Bir de yedek forvet alırsak bu takımı kimse durduramaz.Ama bizimkiler şimdi kesin kaleci almaz seneye.Yine ondan fitil olabiliriz.Ya Ufuk'u oynatın,ya da Aykut yerine yeni birisini alın.

Bu senede iyi kaleci almazlarsa seneye 3 tane iyi kaleci alırlar bir işi tam yapmıyoruz:D

Bence yarin hic birsey olmayacak. Bizde burda apisip kalacaz. :asd:

Gökhan İnler için havaya girerim bir tek ben.Bir de şu 2 gurbetçi oyuncu alınıp Sarp,Barış elele attaya giderse takım level atlar.Yoksa yine bize hasret olabilir.

Adamın kime ne dediği bile belli değilken, nereden çıkıyor bunlar çözmüş değilim :o

galatasaray ve beşiktaş ta oynamam dedi ya semih:o,gelmesin semih kim hay allahım ya,teke tekte beni bile geçemeyecek adam bizim santraforumuz nasıl olur

Yav ne Gökhan İnleri arkadaşlar yapmayın etmeyin.Söylemez olaydım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt