# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

galatasaray ve beşiktaş ta oynamam dedi ya semih:o,gelmesin semih kim hay allahım ya,teke tekte beni bile geçemeyecek adam bizim santraforumuz nasıl olur

Bizimkiler teke tekte iyi de ne oluyor, bitiricilikleri yok, bos kaleye bile gol atamiyoruz.

Bir tek Kewell vardi iyi bitirici olan, o da gitti zaten..

Semih bize gelir mi bilmem ama Semih'in fenerde kalmayacağı çok açık

Gelmesini isterim ama yedek kalmayacağı bir takıma gitmek isteyebilir.

eheheheheheh :D:D genç semih,gelmesin ama gelcekse de bi şey olmaz kadromuz genişlemiş olur.Bi de gelirse direk yedek olur,şu anki semih aşırı formsuz ne güç kalmış ne ruh ne de düzgün teknik...Yedek kalmaktan sıkılmış bi de ehehehe :D komiğime gittti ora:D:D

Bir cok kisi istemem, Semih de kim gelmesin falan yazmis ama ankette nerdeyse yüzde 70 gelmesinden yana. Neden acaba..? Ankette gelsin diyenler gizli kaldigindan midir nedir?! Icten ice bence herkes gelmesini istiyordur, yerli statüsünde oynayabilecek, A milli takimda oynayan golcü bir forvet oyuncusu, üstelik bedava! Baros'a bundan iyi bir alternatif bulamayiz.

bence cok umitlenmeyin yonetim iyisini yapar diye

su 2 mac ceza icin nasil seslerini cikarmiyorlar hala soktayim

hatta taraftarimiz bile takmiyor bu kepazeligi

adnan polat bu sene kredisini tüketeceğinin farkındadır diye umuyorum.geçen 2 senedeki tecrübeyide işe katarsak iyi transferler olacak bence özellikle orta sahaya ve ön libero mevkiine.

Bir cok kisi istemem, Semih de kim gelmesin falan yazmis ama ankette nerdeyse yüzde 70 gelmesinden yana. Neden acaba..? Ankette gelsin diyenler gizli kaldigindan midir nedir?! Icten ice bence herkes gelmesini istiyordur, yerli statüsünde oynayabilecek, A milli takim oyuncusu golcü bir forvet oyuncusu, üstelik bedava! Baros'a bundan iyi bir alternatif bulamayiz.

Açık açık söylüyorum,

Semih bu transfer yapılacak en iyi transferlerden biridir, Barosa alternatif en iyi isim Semihtir neden mi?

Gereken maçlarda çiftli forvete geçilir ve Semih ile Baros coşar,

Berabere geçen, veya yenik durumda olduğumuz maçlarda Semih oyuna alınır çok önemli bir silah olarak...

Barosun olmadığı zamanlarda Çok tecrübeli, Barosun yokluğu hissetirmeyecek tek isim yerlilerden Semihtir...

Kimse daha genç yabancı oyuncu falan demesin, biz yabancılara yer açmaya çalışıyoruz elimizde fırsat varsa yerliden yana kullanmalıyız asıl ihtiyaç olan bölgelere böylece yabancı oyuncular getirilebilir...

Semih transferi bitti ama durumlar çok karışık, neler yapılabileceği araştırılıyor, ve büyük oranla yakın zamanda açıklanacaktır, çünkü Semih fenerbahçeden ayrılmak istiyor...

Semih gelirse doğru olur.Mehmet te geldi,2 iyi yerli forvetimiz olur.Bide zaten Baros var yabancı.Rahat rahat ortasaha ve defansa kontenjan kullanırız.

Semih, Halil, Pektemek hangisi olursa olsun iyidir zaten hiçbi yerli Baros'u kesemez mevlütte dahil onun için bonservisi elindeki 120 lig macında 60 gol atmış (ki ne kadar süre aldığını biliyoruz) semih iyidir

Semih orta sahayı da rahatlatır, ayağında top saklayabiliyor bu özellik bizim için önemli

Semih gelince maç içinde bile olsa kolay kolay 4-4-2'ye döneceğimizi sanmıyorum, Rijkaard gibi hocalar maç sıkışsa da kolay kolay sahadaki sistemi değiştirmez. Rijkaard'ın b planı yok eleştirileri bundan olmuştu zaten. Guardiola da Inter'e karşı sistem değiştirmedi mesela. Zaten Semih'in gelmesinin bence tek kötü tarafı da bu. Maç berabere gidecek Baros da iyi oynuyor gibi olacak, Rijkaard sistem değiştirmeyeceği için Baros'un yanına Semih'i sokmayacak (belki bir ihtimal nadiren Baros'u kanada çekip Semih'i alabilir ama sanmıyorum) ve yine "Semih'i sokmadı" diye yerin dibine sokulacak. Ya da Semih'i sokarsa Baros yerine sokacak, diyecekler "berabere iken Baros çıkar mı? sön çift forvete" falan. Gerçi artık Semih gelmese bile kulübede Batdal olursa yine aynılarını derler muhtemelen, o yüzden farketmez.

Ben isterim Semih'in gelmesini, daha iyi bir Türk forvet alternatifi pek düşünemiyorum. Zaten ya Semih olabilir güvenilir alternatif, ya da Halil ve ikisi farklı tip oyuncular. Yine de ben Halil'i az bir farkla tercih edebilirim.

Genc yeteneklerinde mutlaka takima kazandirilmasini isterim, ancak bizim Baros´un yanina mutlaka güvenebilecegimiz bir forvete ihtiyacimiz var. Gecen sezon Nonda bile yeterli olamadi maalesef. Ve forvet bölgesini yabanci hakkini kullanmadan güclendirebilirsek cok avantajli oluruz diger bölgeler icin. Ben Semih´e Baros´un yoklugunda güvenebilirim, en azindan Arda´nin veya Keita´nin forvette oynadigi zamandan daha cok güvenebilirim. Düsünüyorumda, hayati bir Avrupa macimiz var mesela veya cok kritik bir lig maci ve Baros cezali, Pektemek´e mi güvenirdim Semih´e mi güvenirdim diye soruyorum kendime. Semih´e güvenirdim diyorum. Böyle bir transfere cok ihtiyacimiz var.

Bu kadar insanın evet demesine şaşırdım. Bizim sistemimizle uzaktan yakından alakası yok Semih'in. Hem M. Batdal'ı aldıkya onu yedek kulübesinde görmeyi Semih'e tercih ederim ya da Pektemek'i. Zaten kendisi de bas bas bağırıyor ben fenerbahçeli Semih'im diye...

O kadar açıklama yaptıktan sonra, bize gelmesi veya bjkye gitmesi komik olur. Ben de şaşırdım bu kadar evet oyuna. Semih'in güvenilecek bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Mustafa Pektemek'i yeğlerim Semih'in yerine. Ama Pektemek işi zora girdi zannedersem. İlhan Cavcav, parlayan oyuncusu için en az 4-5 istiyormuş. Bu sebeple yönetim Semih'e yöneldi, keşke Pektemek gelse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt