# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Adam birkere E.T.'e benziyor hemde fenevli kendisi.

"GS ruhuyla oynuyacak adam ariyoruz" dedi Helvaci.

Onuda fenevli E.T.'mi yapacak?

Yahu Tümer fenere gelince oynuyordu iste, Topuz ailecik Besiktas'liyiz dedi, 50 milyon verseler gitmem dedi ama 8-9 nasilda gitti. Adam oynuyor iste futbolunu, iyi veya kötü. Emre Asik fenere gitti, bize geldi yine oynadi. Ordada oynadi, bizdede oynadi. Emre Belözoglu bizdede güzel oynadi, suan fenerde de oynuyor. Takmayin abiler böyle seyleri kafaya, Semih gelir ve effendi effendi oynar. Kimsenin süphesi olmasin bundan.

forvete ıhtıyacımız var iyi bir forvete.butcemıze baktığımızda CL gelırı sampiyonluk gelırı dıye bısı yok kalıtelı bı transfer yapmaya kalksak forvet için en az semıh ayararında bırıne sağlam bı butceyle gıtmemız lazım ki ozamnda diğer mevkıler içinbırazdaha az olacak butcemız olan parayı diğer mevkılere ortasahaya harcayalım.kabul edelımıkı aman aman bı transfer butcemız olmayacak ee kiralık yıldızda gelmeyeceğine göre ( gecen sene gelenı görduk) semıh gıbı bır forvette bedava olduğuna göre biçilmiş kaftandan baska bişi olamaz...semıhı bedavaya yakalamısken almamız takıma katmamız lazım bedava olması ıhtıyacımız olması iyi bir forvet olmas dısında şu kahrolası piskoljık savasta bıraz olsun ılerlememızı sağlar...böyle yakalamışken affetmeyelım artık.

yedek kulübesinde otura otura poposu nasır tuttu

fenerin havasını içine çekmiş adamdan bize hayır gelmez.

Bayern Münih gibi bisey uygulamaya calisiyoruz gibime geliyor, tam olarak degil ama biraz animsatiyor. Yani iyi yerliler almaya calisiyoruz. Türkiye'nin genc kanat oyuncularindan Serdar'i aliyoruz, cogu begenmiyor. Semih aliyoruz, Türkiye sartlarinda süper bir forvet kim ne derse desin. Onuda begenmeyen cok, ama isin ilginc tarafi önceki yorumlarda yazildigi gibi Semih kritik 3-4 gol atarsa, cogu 180 derecede döneklik yapacak, sonra süpersin Semih sesleri yükselecek. Artik bazi seylerin asilmasi lazim, Semih bize muhtac. Iyi bir Semih'e kimse hayir demez, dememelide zaten. Birakin bu fenerli besiktasli muhabbeti.

Suana kadar yaptigimiz transferler gayet olumlu, Türkiye sartlarinda suan cok iyi yerliler aldik.

Ali Turan, Kayserispor kaptani

Musa Cagiran, genc ve yetenekli ayrica gelecegi parlak

Mehmet Batdal, Bucaspor'un Süperlig'e cikmasinda büyül rol oynamis

Serdar Özkan, iyi bir Serdar bizde cok iyi isler yapar

ve Semiih

ne semihi yahu adam bu saatten sonra ne yapacak bizde ayrıca en uyuz olduğum tiplerden biridir hele gol attıktan sonra yaptığı sevinç

ne semihi yahu adam bu saatten sonra ne yapacak bizde ayrıca en uyuz olduğum tiplerden biridir hele gol attıktan sonra yaptığı sevinç

Golü Fener icin attigi icin gicik olman dogal, Galatasaray icin atsin bakalim sevinci seni uyuz edecek mi?

"GS ruhuyla oynuyacak adam ariyoruz" dedi Helvaci.

Onuda fenevli E.T.'mi yapacak?

sen neye benziyosun bak merak ettim şimdi :mad:

Riberyden çirkin futbolcu yoktur ama bak nerelerde kaç paralar dönüo onun için dünyanın en iyilerinden biri

birine Galatasaray ruhunu aşılaman için alıp 2-3 sene oynatman gerekir

sen senin gibilerde var mı o sabır onu da merak ettim

Servette fenerliydi sonradan nasıl aslanımız oldu onun farkındamısın

Galatasaray ruhunu ortaya koymadı mı servet

bu haber bayağı bi dillenmeye başlandı hadi hayırlısı

usta ben adamın tipine uyuzum bu gibi adam fenerden alınmasını istediğim tek adam g.gönüldür

tipine uyuz olmak nedir ya

kaç yaşında bu mesajı yazan

gökhanı beğenmiş

dimi yüzü çok güzel gökhanın saçlarda on numara, ıslak, terli o yeee

Riberyden çirkin futbolcu yoktur ama bak nerelerde kaç paralar dönüo onun için dünyanın en iyilerinden biri

ama yinede karakterli oyuncuları almak lazım..ayrıca 2-3 seneye gerek yok neil ne kadar oynadı da ruhuyla oynuyor bence yanlış tespit..

Sevmiyom adam'i sevmek zorundamiyim? Ne çosuyon kendikendine? Hem Servet nezaman GS futbolcusuyla kavga etti fenerdeyken? Takim'a fenerli getirip GS ruhuyla oynamisini bekliyemessin

semih-gs-334.jpg

:asd:

Semih Fenerbahce´de kalsa bile fikrim degismez. Semih Türkiye Ligi´nin acik ara en kaliteli yerli forvetidir.Ben futbol kalitesinden bahsediyorum. Ondan daha etkili bir yerli forvet varsa söyleyin. Ama Pektemek demeyin simdi. Bize güvenecegimiz bir Türk forvet lazim

Semih Fenerbahce´de kalsa bile fikrim degismez. Semih Türkiye Ligi´nin acik ara en kaliteli yerli forvetidir.Ben futbol kalitesinden bahsediyorum. Ondan daha etkili bir yerli forvet varsa söyleyin. Ama Pektemek demeyin simdi. Bize güvenecegimiz bir Türk forvet lazim

e.belözoğluda en kaliteli türk orta sahası, onudamı alalım bonservisi elinde olunca..bence artık futbol kalitesinden ziyade karakter kalitesinede bakmak lazım bence.

Bu arada Turkspor Semih haberini kaldirmis:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt