# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Kasteddiğim bizim alternatifimiz olması değil.Semih'in niye yedek olmak için ezeli rakibine gelmesi?

Galatasaray da aslında yedek diye bir şey yok, sezon başında farketmişsinizdir sürekli farklı farklı kadrolar ile sahaya çıkıyorduk FR, Daum gibi sürekli belli oyunculara bağlı bir hoca değil, sürekli farklı kadrolar ile sahaya çıkar, bu sezon bunu göremedik malum sakatlıklar vardı, ama bu dönem çok farklı olacak Semihte bunun farkında ayrıca bir yanda Türk düşmanı Daum diğer yanda Türk veya yabancı diye ayırt etmeyen, elindeki herkesi oynatan Dünyanın en iyi hocalarından biri olan FR sen olsan gelmez miydin :D

imza töreni yapıldı siz hala neyi tartışıyorunuz

elanonun 9 numarayı vermesi de iyi olmuş

galiba o da gidici

hoşgeldin semih...

(!)

semih_imza_t_reni.jpg

Semih'in kendi resmi sitesindeki Fenerbahçe formalı tüm resimleri siteden çıkarılmış.Bu bir işaret.

NOT:Ben bakmadım.Scout.gs.com da birisi yazmış.

Semih'in sitesinde dün fener formalı resimlerini gören kimseye rastlamadım.Dün bende girdim 2 kere falan göremedim.

gelir oynar bir iki sezon

sonra 10 sene sonra selcuk yula II olarak yazilarini okursunuz

sizin mideniz kaldiriyorsa birakin gelsin

Ya o resimler hiçbir şey ifade etmiyor... Ben şahsım adıma konuşayım hayırlı olsun diye resimleri sildi diye demedim, tahminim Burakta resimler silindi diye böyle bir şey dememiştir, imzayı atar resimleri öyle siler veya silmez bu bir şey ifade etmiyor, en başından beri diyorum Semih ile ciddi anlamda görüşülüyor Semih fenerbahçeyi kafasında bitirdi artık, ama bazı araştırmalar yapılmalıydı bu araştırmalardada sona yaklaşıldı artık, bugünde açıklanabilir yarında diğer günde, ama bu Semih transferinde ne kadar ağır hareket edersek o kadar şanslıyızdır...

Galatasaray alt yapısından çıkmış adama sabahtan akşama kadar sallamıyor musunuz? Eee kimi oynatıcaz biz bu takımda? Boş boş konuşup mide olayına girmeyin?

Maksat oynatmak değil. Sadece sallamak.

Anlatırsın neden istemediğini. "Yavaştır, sistemem uymaz, yedek kalmak istemez vs. sorun çıkartır" der anlarım hatta "Fenerbahçe'de oynayan futbolcu istemeiyorum"der bunu da anlarım.

Gelsin diyenelere mideniz nasıl kaldırıyor demek boş konuşmaktır. Bir de bunu diyen kesim Galatasaray alt yapısından çıkan kişiye bile sabahtan akşama kadar sallıyan kişilerse; dediğiniz gibi maksat oynatmak değil, sallamaktır.

Umarım gelir. Her zaman iyi kötü golünü atan, performansı çok dalgalanma göstermeyen, sevdiğim bir adamdır Semih..Forvetsiz kalmayız en azından sezon içinde..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt