# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Semihi istemeyen adam ya futbol cahilidir,ya boş konuşuyodur,ya forumda kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyodur ya da art niyetlidir.

Semih tr'nin en iyi türk forvetidir bana göre

Yönetime Güveniyorum Gelmeyecek Genç Semih Falan.Parçalıyı Giymeyecek.. Kalsın Kulübünde gelmesin.

Semihi istemeyen adam ya futbol cahilidir,ya boş konuşuyodur,ya forumda kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyodur ya da art niyetlidir.

Hadi ya.. Sen Kimsin Ki Miileti Böyle adlandırıyorsun Sanane Adamlar İstemez sana mı sorcaklar? Ki Gayette doğaldır istememeleri Her Defansında Fenevli Olduğunu söyleyen Takım Kaptanına Yumruk atan. Samiyende Taraftarlarımza Sus İşareti yapan adamımı istemeyen Futbol Cahili? Laflarına Dikkat et Madem gelmesini istiyorsun Bu görüşünü kendini sakla Herkesin Görüşü seni ilgilendirmez.

Ne salliyon?

"Ben fenerliyim" "Ben hep fenerde kalmak istiyorum" "transfer haberleri beni delirtiyor" Bunlari diyen Inamoto'mu?
Bunları diyen Nakamura.

Bu ülke ben kefen giyerim Galatasaray forması diymem diyenlerin Galatasaray'da oynadığını gördü. Bu yüzden sen ihtimaller denizinde eğer yüzme biliyorsan yüzmeye devam et.

sen emre belözoğlunuda istersin bu saatten sonra :D

sadece oyuncu gözüyle bakarsak iyi yedek fakat bir Galatasaraylı olarak şahsen takımımızda görmek istemem

Hadi ya.. Sen Kimsin Ki Miileti Böyle adlandırıyorsun Sanane Adamlar İstemez sana mı sorcaklar? Ki Gayette doğaldır istememeleri Her Defansında Fenevli Olduğunu söyleyen Takım Kaptanına Yumruk atan. Samiyende Taraftarlarımza Sus İşareti yapan adamımı istemeyen Futbol Cahili? Laflarına Dikkat et Madem gelmesini istiyorsun Bu görüşünü kendini sakla Herkesin Görüşü seni ilgilendirmez.

+1905

Size ne? Istemiyoruz bu takimda eziklerle özdelesmis topçulari.

Birde Sercan Semih'ten daha iyi forvettir. Keza Gökhan Unal'da oyle.

Ben Semih'i takimda isteyenlere balik hafizali diyormuyum? Futbol cahilliymis...

Ozaman Cristian'ida getirelim, Luganoyuda, Emre €oglunuda. GS klubune küfür etmis Tuncay'i isteyenler bile varya inanamiyorum. Sonrada Arda gerçek GS'li fln yazarlar, asla fener'e gidemez,vsvs.. Yani bullshit.

+1905

Size ne? Istemiyoruz bu takimda eziklerle özdelesmis topçulari.

Birde Sercan Semih'ten daha iyi forvettir. Keza Gökhan Unal'da oyle.

Ben Semih'i takimda isteyenlere balik hafizali diyormuyum? Futbol cahilliymis...

Ozaman Cristian'ida getirelim, Luganoyuda, Emre €oglunuda.

:tiphat:

Semih Fenerbahçeli olmasına rağmen iyi karakteri olan, düzgün bir adamdır. Şu ana kadar rakipler hakkında herhangi ters bir olayına şahit olmadık. Ama yıllardır Fenerbahçe'de yedek olmaktan sıkılmış Guiza, Kezman gibi hiç iş yapmayan adamları kesememiş bir Semih leblebi gibi gol atan sağlam bir Baros'u kesebileceğine inanıp Galatasaray'a gelir mi orası soru işareti. Ayrıca kefen giyip Galatasaray forması giymeyen Baliç'i bile sindirmişse bu camia Semih'i hayli hayli sindirir. Türkiye'nin en iyi yerli forvet oyuncusunu bonservissiz kaçırmayız umarım. Bundan iyisi Şam'da kayısı..

galatasaraysozluk.comdan bir yorum

Doğuştan Galatasaraylı Arda Turan'ı ruhsuzlukla suçlayan taraftar Doğuştan Fenerli Semih'ten nasıl bir ruh bekleyecek merak konusu

ne işi varya fenerde bekliyor işte kulübede genç semih adam 10 yıldır genç semih :-)

galatasaraysozluk.comdan bir yorum

Doğuştan Galatasaraylı Arda Turan'ı ruhsuzlukla suçlayan taraftar Doğuştan Fenerli Semih'ten nasıl bir ruh bekleyecek merak konusu

Resmen saçmalanmaya başlanmış!

Neil doğuştan Galatasaraylı bir oyuncu mu? Hayır! Baros doğuştan Galatasaraylı Mı? Hayır! Bu oyucular saha da nasıl canla başla mücadele ediyorlar... Ruhsuz kelimesini hangi anlamda kullanıldığını bilinmeyecek kadar cahil mi bu yorumu yapan kişi? Olayı resmen başka taraflara çekmek istiyorlar o zaman hiç transfer yapmayalım, Gökhan İnleri kimse önermesin o zaman Gökhan doğuştan Beşiktaşlı, yabancı oyuncularında tuttuğu takımlar vardır onlarıda transfer etmeyelim...

Beğenirsin beğenmezsin tabi ki bu sizin yorumunuz, ama Semih Galatasaray formaısnı giymek üzere olan bir oyuncu, onun hakkında biraz daha saygılı konuşmanız gerekiyor!!

sözlükçüler genelde ruh hastası oluyor , kaale almamak lazım

vay arkadaş semih deha gelmeden taraftar bölündü iyi mi ?

Resmen saçmalanmaya başlanmış!

Neil doğuştan Galatasaraylı bir oyuncu mu? Hayır! Baros doğuştan Galatasaraylı Mı? Hayır! Bu oyucular saha da nasıl canla başla mücadele ediyorlar... Ruhsuz kelimesini hangi anlamda kullanıldığını bilinmeyecek kadar cahil mi bu yorumu yapan kişi? Olayı resmen başka taraflara çekmek istiyorlar o zaman hiç transfer yapmayalım, Gökhan İnleri kimse önermesin o zaman Gökhan doğuştan Beşiktaşlı, yabancı oyuncularında tuttuğu takımlar vardır onlarıda transfer etmeyelim...

Beğenirsin beğenmezsin tabi ki bu sizin yorumunuz, ama Semih Galatasaray formaısnı giymek üzere olan bir oyuncu, onun hakkında biraz daha saygılı konuşmanız gerekiyor!!

arkadaşım yanlış anlamışın boşuna konuşuyorsun tabiki başka takımı tutan futbolcular olacak ve biz onları alacağız sorun şu karakter meselesi sen ergün penbeyle e.belözoğlunu bir tutuyorsun konuşmanla gökhan gönülde Galatasaraylı ama azizeden daha çok koruyor febeyi daha örnek verirdim ama neyse anlayana artık....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt