Senaryo: 22/23 Transfer Operasyonunu Cenk Ergün Yönetseydi

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Evet basta Erden Timur'un Cenk Ergunu pasifize edip transfere el koymasinda cekincelerim olsa da operasyonu profesyonelce yonetip tecrubesiz olmasina ragmen ciddi bir kredi kazandigi belirtmem gerekir.

Cenk Ergun aslinda bir profesyonel elbette Galatasaray'li ve bizler gibi elinden gelenin en iyisini yapmaya gonul vermis bir yoneticimizdir onu gommek icin acmadim bu konuyu ancak halihazirda konusacak bir mac olmamasi ve forumu skmsonik konularin isgal etmesinden velhasil bu hususta biraz kafa patlatabiliriz gibi .

Benim dusuncelerim :

- Kesinlikle maas ve transfer butcesinde ciddi bir sapma yaratacagi

+Transfer surecinin cok daha hizli olmasi nedeniyle oyuncularin kamplara daha hizli katilacagi gercegi

- Erden Timur'un sona biraktigi zor ve ciddi pazarlik isteyen transferlerin gerceklesmemesinden oturu daha vasat bir orta saha formasyonu; sahsen Torreira alinamazdi diye dusunuyorum.Oliveira gelirdi ama yukarda yazdigim uzere daha fazla para odeyecektik bu hususta direk ET'un mudahalesi oldugu bilinmekte.

-/+ Grilitsh ve pedro transfeleri kesinlikle bitirilirdi ancak ciddi meblaglari ve menajer ucretlerini odemek durumunda birakilirdik.Acikcasi pedro iyi bir oyuncu ama Mata transferi tam bir surpriz oldu bizim icin ve bence maddi olarak cok iyi bir hamle yaptik pedro 30 yasinda sonucta ve su anki kadromuzda artik keske diyecegimiz bir durumda degiligiz.Grilitsh her ne kadar oyun tarzini begensem de Torreira ile kiylaslanmayacak kadar dusuk citada bir oyuncu paragoz olmasi kariyeri acisindan ciddi soru isareti oyundaki rolu acisindan da tam aradigimiz oyuncu degildi zaten.Torreira icin ET'a ne kadar tesekkur etsek az kalir.

+/- Forvette bu kadar kalabalik ve surpriz transferler yapmazdik diye dusunuyorum.Seferovic yerine baska bir oyuncu getirilebilirdi ancak Icardi ve mertens gibi gec ve pazarlik isteyen transferler de mumkun olmazdi

+/- Son ana birakilan genc ve potansiyelli oyuncularin transferi yine gerceklesebilirdi bunlar cenk ergunden bagimsiz olarak yorumluyorum

Erden cebinden ciddi katkı yapmasa çoğu transferi yapamazdık. Zamanla bu dönem yaptıkları ortaya çıkar, duyulur elbet.

Zamanında DÖ olmayan parayı harcattı Cenk Ergun'a Riva sonrası, MC geldiğinde 3 aydır maaşlar bile ödenmemişti.

Kısacası Cenk olsa Erden olmasa öyle yüksek maaşlar da vermezdik kolay kolay.

tek sezonluk değil adam gibi planlı sistemli takım kurardı tabi okan hocanın da masada olacağı bi denklemde. tudorla yaptığı gibi

Geri
Üst Alt