Senelik 5m € ya Fenerde Oynar mıydınız?

?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Peace Out Goodbye GIF

İyi para kanka , oynuyormuş gibi yapardım
Ciddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam mesela

Beşiktaşa giderim bunlara gitmem. Karakter olarak magma seviyesidinde bir kulüp.

İnsan olarak giren zapt edilemeyen bir hayvan olarak çıkıyor. Sadece bunun olmaması için bile gitmem.
Galatasaraylı olup olmama ile de alakası yok bunun bu arada.

Ciddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam mesela
Ben söverim kızarımda valla keremi de sevmezdim zaten sovdümde :d

Ben söverim kızarımda valla keremi de sevmezdim zaten sovdümde :d
Abi bu biraz şu, benim mesleğimden olmayan biri mesleğimle ilgili tercihime söyleniyorsa hoş olmaz. E ben de futbolcu değilim, yaşam da o futbolcunun. Yani elbette yorum yapılır mesela doğru tercih değil dersin vs. Ama futbolcu senin malınmıs gibi nasıl gidersin oraya, nasıl yaparsın bunu bize gibi söylemleri ben garip buluyorum

Olabilir ama hali hazırda zaten kıyamete kadar torunlarıma yetecek parayı kazanıyorsam Kerem gibi , asla gitmem
Allah kimseye eksik karakterini malıyla mülküyle kapatmaya çalışma ezikliği vermesin derim

Abi bu biraz şu, benim mesleğimden olmayan biri mesleğimle ilgili tercihime söyleniyorsa hoş olmaz. E ben de futbolcu değilim, yaşam da o futbolcunun. Yani elbette yorum yapılır mesela doğru tercih değil dersin vs. Ama futbolcu senin malınmıs gibi nasıl gidersin oraya, nasıl yaparsın bunu bize gibi söylemleri ben garip buluyorum
Bak olmaz ya diyelim oldu bizden şuan en sevdiğim yerlilerden birisi Barış fb formasıyla görsem yani iste avrupa gitti diyelim oradan onlara döndü kerem den beter söverim 7 sülalesine ana avrat düm duz giderim :asd: bende bu tür şeylere tepkisellik var :d Hain damgasını da net yapiştirirdım tabi. Öyle çunkü

Geri
Üst Alt