- 23 Aralık 2008
- 59.865
- 57.336
- 4.858
Baştan söyleyeyim benim taraftarlılığım 10 milyon euroya bile satin alinamazdi. Bu aptalca bir teklif diyerek red ederdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan'ın kulağına gece uyurken sosis sokmak istemezmiydin knk?Baştan söyleyeyim benim taraftarlılığım 10 milyon euroya bile satin alinamazdi. Bu aptalca bir teklif diyerek red ederdim.
Ciddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam meselaİyi para kanka , oynuyormuş gibi yapardım
Yazıkkk.Gtümü bile veririm
Asla hocamm Allah bana sarı lacirt formayı giymemeyi nasip ettiya çok şükürr.Mert Hakan'ın kulağına gece uyurken sosis sokmak istemezmiydin knk?
Ben söverim kızarımda valla keremi de sevmezdim zaten sovdümde :dCiddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam mesela
Abi bu biraz şu, benim mesleğimden olmayan biri mesleğimle ilgili tercihime söyleniyorsa hoş olmaz. E ben de futbolcu değilim, yaşam da o futbolcunun. Yani elbette yorum yapılır mesela doğru tercih değil dersin vs. Ama futbolcu senin malınmıs gibi nasıl gidersin oraya, nasıl yaparsın bunu bize gibi söylemleri ben garip buluyorumBen söverim kızarımda valla keremi de sevmezdim zaten sovdümde :d
Olabilir ama hali hazırda zaten kıyamete kadar torunlarıma yetecek parayı kazanıyorsam Kerem gibi , asla gitmemCiddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam mesela
Bak olmaz ya diyelim oldu bizden şuan en sevdiğim yerlilerden birisi Barış fb formasıyla görsem yani iste avrupa gitti diyelim oradan onlara döndü kerem den beter söverim 7 sülalesine ana avrat düm duz giderimAbi bu biraz şu, benim mesleğimden olmayan biri mesleğimle ilgili tercihime söyleniyorsa hoş olmaz. E ben de futbolcu değilim, yaşam da o futbolcunun. Yani elbette yorum yapılır mesela doğru tercih değil dersin vs. Ama futbolcu senin malınmıs gibi nasıl gidersin oraya, nasıl yaparsın bunu bize gibi söylemleri ben garip buluyorum