Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Cevap: Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

seneye Messi'yi alacaksak kesin kalsin Rijkaard:)

adam cok fena total futbol oynuyor zaten hocanin oynatmasina gerek yok :D eminim Guardiola bu aksam "ben aslinda bunlari soylememistim ama adam atiyor abi" diye kafasini kasimistir..

Bu forumda da istikrar cılar doluşmuş 2 laftan biri istikrar şuan bu kadroyla 4 cü olmayı ben içime yediremiyorum bir türlü. Bu kadro gelmiş geçmiş en iyi kadrolardan biri diyorduk ee sonuç.Rijkaard seneye kalmamalı gitmelidir.Bakalım giderse bu kadar efsane denilen rijkaard ı hangi büyük klüp alıcak. Ben efsaneliğini görmedim lig bitti heralde 2012 de total futbol oynamaya başlıyacagız.Zaman var nasılsa 5 sene daha şampiyon olmasakta olur.

Bu forumda da istikrar cılar doluşmuş 2 laftan biri istikrar şuan bu kadroyla 4 cü olmayı ben içime yediremiyorum bir türlü. Bu kadro gelmiş geçmiş en iyi kadrolardan biri diyorduk ee sonuç.Rijkaard seneye kalmamalı gitmelidir.Bakalım giderse bu kadar efsane denilen rijkaard ı hangi büyük klüp alıcak. Ben efsaneliğini görmedim lig bitti heralde 2012 de total futbol oynamaya başlıyacagız.Zaman var nasılsa 5 sene daha şampiyon olmasakta olur.

Az kaldi anadolu takimlarini da gectik, yakinda her ay antroner degistiririz ve oyuncularin parasini odeyemez haline geliriz.. ha bir dakika ilk onergime TFF izin vermiyor , neyse 6 ayda bir degistirirz ki Galatasarayimiz her hali ile Sampiyon olmasi banko! ikinci oneriye gelince bu durumu sanirim yasamistik hemde baya bir alay edilmistik, Medya olsun spor insanlari olsun tanidiklarimiz olsun hepsi bu halimizle dalga gecti. Eger bu periodu da asmayi bilmissek burda Frank Rijkaard ile bir yil daha devam etmeyi de yedirirsin kendine!

*dipnot, Sordugun gibi aynen cevabi da olsun, total futbolun meyvelerini en erken 2012 de gorebiliriz.

Ne Yani Barcelona bu futbolu birgunde mi cikardi ortaya?

Az kaldi anadolu takimlarini da gectik, yakinda her ay antroner degistiririz ve oyuncularin parasini odeyemez haline geliriz.. ha bir dakika ilk onergime TFF izin vermiyor , neyse 6 ayda bir degistirirz ki Galatasarayimiz her hali ile Sampiyon olmasi banko! ikinci oneriye gelince bu durumu sanirim yasamistik hemde baya bir alay edilmistik, Medya olsun spor insanlari olsun tanidiklarimiz olsun hepsi bu halimizle dalga gecti. Eger bu periodu da asmayi bilmissek burda Frank Rijkaard ile bir yil daha devam etmeyi de yedirirsin kendine!

*dipnot, Sordugun gibi aynen cevabi da olsun, total futbolun meyvelerini en erken 2012 de gorebiliriz.

Ne Yani Barcelona bu futbolu birgunde mi cikardi ortaya?

1 günde çıkardı tabi hocam.. Barcelona td geldi ilk gün.. Xavinin iniestanın puyolun etonun omuzlarına dokundurdu sihirli değneği hop total futbol.. Tabi messiye biraz fazla dokundurmuş:))

Bazı arkadaşlar rijkardtan bunu bekliyor.. Sihirli değnekli birini arıyorlar.. Hoş rijkardın değneği olsada m.sarpa barışa jo ya servete sihirli değneği dokundursan ne olacak orası ayrı bir konu..

Rijkard kalmalı elbet.. Ama bazı futbolculara yol verilmeli.. Örn bi üst pararafta saydıklarım..

Birkaç yıl sonra geriye dönüp baktığımızda 'iyi ki medyanın gazına gelip Rijkaard'ı göndermemişiz,işte meyvelerini şimdi topluyoruz' dediğimizi duyar gibiyim :)

Şampiyonlugun gittigi,sampionlar ligine kalmanın oldukca zora girdigi,kiralık futbolcuların cogunun gonderilecegi su ortamda sadce ismiyle Galatasaraya yakısır oyuncuların gelmesinde en buyuk etken olacak insandır.

ismiyle kaliteli futbolcuların gelmesinde etkin oldugu icin,

3 buyuklerde sampiyon olmadan da takımın basında 1 sezon da kalınabildigini gostermesi icin,

altyapıda yaptıgı calısmların meyvesinin alınmasına baslanması icin,

kendisinden sonra gelecek teknik direktorun gozunun korkmaması ve hatta Tugayı uzun vadede bie teknik direktor olarak yetistirmesi icin,

tazminat polemiklerine girilmemesi icin.

yardımcısı bile neekens oldugu icin.

mac sonrası durust bir sekilde adamakıllı yorum yapıp baskalarına saldırmadıgı icin.

taraftarların medyanın sisirmesine gelmeyip 4. sırada olmamıza ragmen hala arkasında durabildigi bir isim oldugu icin.

yerine gelecek teknik direktor ne kendisi kadar iyi olacagı ne de kendisi kadar kredisi oacagı icin istikrarı saglayamayacagı icin.

gelenin gideni aratacagı kesin oldugu icin.

Galatasarayın başında kalması gereken teknik direktördür.

ekşiden biri yazmış, iyide yazmış.

Kesinlikle kalmalı.Kolpa medyanın gazına gele gele bu günlere düştük.

Sabretmeliyiz.

Rijkaard daha simdiden bavularini hazirlasin bence!

Takim perisan oldu,seyirci cildirdi,paralar bosa gitti,"KULVARLAR" kalmadi!Gule-gule.............!!!

Birde en vahimi bu yonetim futboldan hic birsey anlamiyor!ALLAH BIZE SABIR VERSIN!

Takim perisan oldu,seyirci cildirdi,paralar bosa gitti,"KULVARLAR" kalmadi!Gule-gule.............!!!

Birde en vahimi bu yonetim futboldan hic birsey anlamiyor!ALLAH BIZE SABIR VERSIN!

Allah sana çok sabır versin, çünkü hiç kimse bir yere gitmiyor.

Allah bize de sabır versin senin gibi orta çağ düşüncesi taşıyanlara karşı ayakta durmaya çalışıyoruz.

Seyirci çıldırdı haklısın. Sizler çıldırdınız.

Biz taraftarda sorun yok. Taraftar rahat, sabırlı, güven dolu.

Seyirciler için teknik direktör değiştirecek kadar futboldan anlayan yönetimimiz de yok.

Sertaç Murat Kılıç;1058244' Alıntı:
Seyirci çıldırdı haklısın. Sizler çıldırdınız.

Biz taraftarda sorun yok. Taraftar rahat, sabırlı, güven dolu.

Seyirciler için teknik direktör değiştirecek kadar futboldan anlayan yönetimimiz de yok.

Edit...

Seneye aynı şeyler olsun rahvan gider Rijkaard yönetimide yanında sürükleyerek gider.

Rijkaard kalsın,giderse ben futbol izlemeyi bırakırım bu kadar basit.

Kaan kardes ,simdiye kadar futbol izledinmi.......????? :D

Rijkaard kalsın,giderse ben futbol izlemeyi bırakırım bu kadar basit.

O zaman pek birşey farketmez çünkü Rijkaard varken bu yıl da futbol izleyemedim misal ben !!! Sistem, total futbol ve sabır kelimeleri beynimi tokatladı dillere sakız olan bu üç kelimeyi söyleyenlere düşman gözüyle bakıyorum.

Geri
Üst Alt