Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Cevap: Seneye Rijkaard'la yola devam etmeli miyiz?

Total futbol anamizi alati bu sene!Ben totalede-motelede doydum!GO HOME RIJKAARD!

Rijkaard kalsın ama şunu bilsin ki biz totalinden motalinden vazgeçtik sadece futbol istiyoruz,mücadele etsinler,hırslarını ve isteklerini bize göstersinler,yansıtsınlar yeter.Geride oyunu tutmaya çalışan bir takım değil 3-0 olduğunda aynı hırsla 4'ü isteyen bir takım istiyoruz.Doğru kolay bir iş değil ve onun için kalmalı ve Rijkaard'a sabretmeliyiz..

Total futbol anamizi alati bu sene!Ben totalede-motelede doydum!GO HOME RIJKAARD!

Saçmalıyosun!!! İstikrar lazım hem bize hem Rijkaard'a..

Ezikler gibi olmadığımızı göstermeliyiz..

Rijkaard KA-LA-CAK!!!

Sonuna kadar..

Önümüzdeki senede Rijkaard'la fazla birşeyin değişeceğini sanmıyorum.

Deniz,

Sene 2010, takımın başkanı Adnan Polat, hocası da Frank Rijkaard.Sevgili Faruk Süren'in yok artık bunu kabul et.

onunda öyle

Buradaki anket ülke basınında yayınlansın; "Galatasaray taraftarının yüzde 86'sı Rijkaard'ın kalmasını istiyor.Bu sene istenilen futbolun oynanaması,istenilen başarının yakalanamasına rağmen istikrar adına ve futbol adına ülkede birşeylerin değişeceğini ümit ederek Rijkaard ile yola devam edilmesini istiyor taraftarlar."

Basın bunu yaparsa level atlamış olur sanırım.

Eleştirmek için eleştirmeyin,Rijkaard futboldan anlamıyor demeyin,Rijkaard'ın B planı yok demeyin,somut eleştiriler ile tartışalım Rijkaard'ı.Buna kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum.

Deniz,

Sene 2010, takımın başkanı Adnan Polat, hocası da Frank Rijkaard.Sevgili Faruk Süren'in yok artık bunu kabul et.

malesef kardes,EFSANE BASKANIMIZ yok!

Sayin F. Suren olasaydi ne rijkaard kalirdi ,ne Sezgin kalirdi...... :D

Arkadaşlar seneye böyle olursa devre arası yol versin başkan Rijkaard'a bizde insanız ya! Havanda su dövsünler bizlerde "çok iyi la, çok iyi hem istikrar, sistem, total, rererörö" diye saf saf cümleler kuralım. Hoca aldığı paranın hakkını verecek hakkını! Türkiye'de her alanda böyle siyasi yaşamda da değişen birşey yok! Adam süründürür millet istikrar der. Ben anlamıyorum kötü gidişin istikrarı mı olur Allah'ın kulu çıkıp "evet şundan Rijkaard" diye mantıklı bir tek cümle kurmuyor. Ağzını açan istikrar, sistem, sabır, total bilmem ne geçen cümleler kurup işin gerçeğini konuşmuyor. Hep yüzeysel saçma sapan geçiyoruz. Seneye Takımı kuvvetlendirmeden bu adam bizim sonumuz olur ama olaya şu yönden bakarsak kadar para verince ne işimiz var Rijkaard'la!

19.jpg

Aslında herkes meseleye Rijkaard olarak bakıyor.Rijkaard'ı tartışmaya gerek yok.

Sorun oyuncular ruhsuz hiç biri Galatasaray'ın başarısını düşünmüyor.

Örneğin dos Santos ve Jo eski formuna kavuşup yine avrupada futbol oynamak istiyor.

Arda,Mehmet Topal ve Servet zamanında Galatasaray için çok çalıştılar ve bu çabaları dikkat çekince bir anda Galatasaray'ı unutup avrupayı düşünmeye başladılar.

Bir başka sorun takımda Galatasaray ruhunu yansıtacak abi kalmadı.Örneğin Hasan Şaş oynamasa bile Galatasaray'da kalmalıydı.

Bir başka ve bence takımın en büyük sorunu disiplinsizlik.

Kısaca tartışılacak konu Rijkaard ile devam etmelimiyiz değil bu ruhsuz oyuncularla devam etmelimiyiz şeklinde olmalıydı.

Sonuna kadar Rijkaard.

Evet, bu ortsahayla devam etmek istiyormusunuz?

HAYIR!

Bizim takım top rakipteyken de hücum düşünüyor bence problem bu. top rakipteyken savunmaya, topu kapmaya konsantre olamıyoruz.Denizlispor bile bizi pas manyağı yapabiliyor.

Geri
Üst Alt