# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

Ronaldinho kaç futbolcu değil o zaman malum tipi

İbricic Misin tek bacağı etmez, Türkiye ligi cart curt salamayın bana.İbricic gelsin bakalım Misi gibi forveti olmayan , yanlış mevkide oynatılan düzenli şans verilmeyen takımda ne yapabiliyor.

Forvet olur, takımı sırtlar, show yapar. Ha birde, hocasının onu oynatacagı yanlıs mevkide "limitlerini zorlar, elinden geleni yapar" :b5:

Türkiye Ligi´nde is yapar. Galatasaray kalitesinde bir futbolcu mu? Bence hayir. Bu durumdaki Galatasaray´a fayda saglar mi? Evet saglar.

Türkiye Ligi´nde is yapar. Galatasaray kalitesinde bir futbolcu mu? Bence hayir. Bu durumdaki Galatasaray´a fayda saglar mi? Evet saglar.

Galatasaray kalitesinde derken burdaki kriterin ne? 2000 kuşağı mı ya da bireysel olarak Arda, Baroş benzeri oyuncular mı ?

+Bu oyuncu takımda fark yaratır mı ve mesala şampiyonlar liginde bizi taşıyabilir mi taşımak değil de yeteri ve gerektiği kadar katkı verebilecek seviyede mi eğer katılırsak şampiyonlar ligine maç kazanmak ve bir üst tura çıkmak için?

Galatasaray kalitesinde derken burdaki kriterin ne? 2000 kuşağı mı ya da bireysel olarak Arda, Baroş benzeri oyuncular mı ?

+Bu oyuncu takımda fark yaratır mı ve mesala şampiyonlar liginde bizi taşıyabilir mi taşımak değil de yeteri ve gerektiği kadar katkı verebilecek seviyede mi eğer katılırsak şampiyonlar ligine maç kazanmak ve bir üst tura çıkmak için?

Kriterim aslinda gercek Galatasaray. Normalde Galatasaray cok daha kaliteli futbolculara sahip olmali diye düsünüyorum. Ama simdiki Galatasaray´a baktigimda Ibricic kalitesinde bir futbolcunun da baya fark yaratacagini düsünüyorum :) Sampiyonlar Ligi demissin. Bana o kadar uzak geliyor ki. Sampiyonlar Ligi´nde bize mac kazandiracak bir futbolcu degil Ibricic. Uefa Kupasi´nda ön elemeyi gececek kadroya sahip degilken Sampiyonlar Ligi´nden bahsetmek gereksiz bence su anda. Ibricic bu durumdaki Galatasaray´i 1 adim ileriye tasir sadece.

Türkiye icin yeterli bir oyuncu, aynisi Emenike icinde gecerli. Ama avrupada nasil bir katki saglarlar bilmiyorum.

Benim kriterimde gerçek Galatasaray da işte bu gerçek Galatasaray ne orası da tartışmalı. UEFA kupası alanmı yoksa onun dışında bir ileri bir geri giden Galatasaray mı ? :) Genel baktığımızda UEFA top noktası olmuş ne kadar gerçek Galatasaray kabul edilir vs. vs. de tartışmalı zaten.

Oyuncuyu bilmiyorum, videolarda iyi gözüküyor. Bu yıl katılamayız zaten de Hagi getiriyorsa ve kalacaksa önümüzdeki yıl neden gitmeliyim şampiyon ya da ikinci olup. Tabi şimdiki durumumuzda imkansız gibi de bu sezon gitmek şampiyonlar ligine. İşte oyuncuyu bilmiyorum şimdikinden iyi olur diye oyuncu almak ne kadar mantıklı orası da ilginç.

Hani taraftarın ve yönetimin hedefi net olsa bu konuda herşey daha belirgin olur ama ne taraftarın ne de yönetimin hedefi tam net değil. Zaten yönetim konusuna hiç girmeyelim, stres oluyoruz sonra :)

Benim kriterimde gerçek Galatasaray da işte bu gerçek Galatasaray ne orası da tartışmalı. UEFA kupası alanmı yoksa onun dışında bir ileri bir geri giden Galatasaray mı ? :) Genel baktığımızda UEFA top noktası olmuş ne kadar gerçek Galatasaray kabul edilir vs. vs. de tartışmalı zaten.

Oyuncuyu bilmiyorum, videolarda iyi gözüküyor. Bu yıl katılamayız zaten de Hagi getiriyorsa ve kalacaksa önümüzdeki yıl neden gitmeliyim şampiyon ya da ikinci olup. Tabi şimdiki durumumuzda imkansız gibi de bu sezon gitmek şampiyonlar ligine. İşte oyuncuyu bilmiyorum şimdikinden iyi olur diye oyuncu almak ne kadar mantıklı orası da ilginç.

Hani taraftarın ve yönetimin hedefi net olsa bu konuda herşey daha belirgin olur ama ne taraftarın ne de yönetimin hedefi tam net değil. Zaten yönetim konusuna hiç girmeyelim, stres oluyoruz sonra :)

Haklisin. Yönetimin hedefi olduguna inanmiyorum zaten. Adnan Polat´in meshur lafi var ya. " Occasion " transferi yapmak istiyoruz diye :) Yönetimin hedefini gösteren en güzel örnek budur. " Occasion " diye diye takimin icine ettiler ve koca Galatasaray´i rezil ettiler. Artik Avrupa´nin bizi unutmasini ve takmamasini gectim, Türkiye´de ciddiye alinmayan bir kulüp olduk maalesef. O yüzden burda transfer önerileri getirmemizin, degisik futbolculari tartismamizin hicbir anlami yok bence. Emenike, Selcuk gibi futbolculari mesela :)

O zaman gene günü kurtarmak için yapılan transferler olurlar eğer tam emin değilsek.

Sampiyonlar ligine katilalim sonra zaten daha kaliteli topcular aliriz. Suanda bu adamlar bizi cok iyi idare ederler.

Haklisin. Yönetimin hedefi olduguna inanmiyorum zaten. Adnan Polat´in meshur lafi var ya. " Occasion " transferi yapmak istiyoruz diye :) Yönetimin hedefini gösteren en güzel örnek budur. " Occasion " diye diye takimin icine ettiler ve koca Galatasaray´i rezil ettiler. Artik Avrupa´nin bizi unutmasini ve takmamasini gectim, Türkiye´de ciddiye alinmayan bir kulüp olduk maalesef. O yüzden burda transfer önerileri getirmemizin, degisik futbolculari tartismamizin hicbir anlami yok bence. Emenike, Selcuk gibi futbolculari mesela :)

Gerçekten öyle . Durumumuz çok vahim :) Zaten Mustafa'yı vs. vs. kriter alarak şu, şu, şu oyuncu şimdiki oyunculardan daha iyidir diye oyuncu transfer etmeye başladık.

Sampiyonlar ligine katilalim sonra zaten daha kaliteli topcular aliriz. Suanda bu adamlar bizi cok iyi idare ederler.

Bu durum bana ilginç geliyor ya Necati. Alırsın oyuncuları hem ligi hem de Avrupa'yı onlarla beraber götürürsün. Yani her iki tarafı da düşünerek yaparsın transferleri eğer öyle bir hedefimiz varsa. Zaten yoksa büyük kulüp değilizdir. Alırken kriter bence bu olmalı. Yoksa diğer türlü takım iyice yap-boza döner. 1-2 tane takviye yapmak Avrupa gidildiğinde farklı direk sadece lig için takım kurmak farklı.

Şu Almanya'dan oyuncu alıp milli takıma eklemeye devam etsinler 4-5 yıl sonra iyice Türkiye ligi berbat olacak. Ya yabancı sınırını kaldırmaları lazım takımlara Avrupa'da başarı için ya da altyapı vs. vs. düzenlemelerini zorunlu kılmaları lazım.

Ben hadi Nuri'yi geçtim alamayız hem genç hem de zaten gider takımı ile Avrupa'ya, onların dışında mesala Gökhan İnler ( Türk pasaportu var ), Hamit (yaştan dolayı gelebilir), Emre, kaleci Volkan(en azından yabancı kontejanını rahatlatır), Arda vs. vs. gibi oyuncuların hepsini zaten kendi kadrosunda bulundurmayan bir takımın Avrupa'da başarılı olacağına inanmıyorum özellikle de şampiyonlar ligi için ki şampiyonlar liginde de bir çeyrek bir yarı final ( ki gene çok zor bir ihtimal) görebilir bunu yapabilen takım :)

O yüzden hayal falan yönetim almak zorunda Gökhan İnler'i vs. vs. ya da altyapısından o efsane kadrodaki oyunculara benzer oyuncular çıkarmak zorunda ya da 3-4 (1-2 milyon çok da önemli değil rakam) milyon euroya aldığı potansiyeli olan gençleri o seviyeye getirmek zorunda.

Bu durum bana ilginç geliyor ya Necati. Alırsın oyuncuları hem ligi hem de Avrupa'yı onlarla beraber götürürsün. Yani her iki tarafı da düşünerek yaparsın transferleri eğer öyle bir hedefimiz varsa. Zaten yoksa büyük kulüp değilizdir. Alırken kriter bence bu olmalı. Yoksa diğer türlü takım iyice yap-boza döner. 1-2 tane takviye yapmak Avrupa gidildiğinde farklı direk sadece lig için takım kurmak farklı.

Suanda bizim tek yapabilecegimiz is günü kurtarmak olur. Baska cagremiz malesef yok, yönetim sagolsun. Sampiyonlar ligi icin simdiden bir kadro kurmaya calissak bosuna para harcariz. Bize bu ligte is yapabilecek adamlar lazim. Yani fizigi ile oynayan kaliteli oyuncular. Yekta, Emenike ve Ibricic bize ilac gibi gelir devre arasi. Ligide cok iyi bir yerde tamamlarsak 2-3 tane avrupa düzeyinde oyuncu aliriz ve takimdaki kazmalari kovariz.

İbricic tam bizlik bir oyuncu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt