# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

İyi hoş da, Cana'nın öyle bir özelliği yok ki.

Biraz daha geniş alanda oynayamıyorsa ve oyun kurmada biraz daha fazla rol alamıyorsa ( box to box gibi oynasın demiyor zaten kimse, herkes biliyor az çok box to box ne yapar, ön libero ne yapar ) o zaman ya iki tane box to box alınır ya da güle güle Cana denilir.

Biraz daha geniş alanda oynayamıyorsa ve oyun kurmada biraz daha fazla rol alamıyorsa ( box to box gibi oynasın demiyor zaten kimse, herkes biliyor az çok box to box ne yapar, ön libero ne yapar ) o zaman ya iki tane box to box alınır ya da güle güle Cana denilir.

Elinde bir box to box oyuncusu yoksa taktigini degistireceksin. Cana tek ön libero oynayabilen tek oyuncumuz. Eski ve bizde Gerets ile basari getiren 4 4 2 sistemi bize aslinda cok uygun.

Artik yeniden cift forvete dönmemiz lazim!

bence de başarı 4-4-2 ile gelir.Her nekadar artık günümüzde 4-6-0 oynanmaya calısılsada.bizim genlerimizde var 4-4-2 oynamak ya biz rakibi hapsetmemiz lazım.Cana tek ön libero çok güzel oynar. ama takviye şart kesinlikle keşke sezer öztürk murat ceylan emenike bunları alabilsek

2 forvet yerine ortasahayı bir arttır 3 forvet oyna.;)

Balkanlardan gelen vasat üstü her topçu kabulümdür.

İbricic'i istiyosak, misiyi niye gönderiyoruz? Ne artısı var, cidden bilmediğim için soruyorum.

İbricic'i istiyosak, misiyi niye gönderiyoruz? Ne artısı var, cidden bilmediğim için soruyorum.

Misimovic'ten faydalanmamak çok büyük bir hatadır kanımca ama illa göndermek istiyorsak İbricic düşünülebilir. Hagi'nin "mücadele eden takım" idealine daha çok uyan bir oyuncu. Misimovic'e oranla daha sert, daha agresif, fizik olarak daha güçlü, daha hızlı bir oyuncu; teknik ve klas gibi konularda ise onun altında. Ben ligimize uyum sağlayabilecek bir yapıda olduğunu düşünüyorum. Misi illa gidecekse yararlı bir transfer olabilir.

Misimovic'ten faydalanmamak çok büyük bir hatadır kanımca ama illa göndermek istiyorsak İbricic düşünülebilir. Hagi'nin "mücadele eden takım" idealine daha çok uyan bir oyuncu. Misimovic'e oranla daha sert, daha agresif, fizik olarak daha güçlü, daha hızlı bir oyuncu; teknik ve klas gibi konularda ise onun altında. Ben ligimize uyum sağlayabilecek bir yapıda olduğunu düşünüyorum. Misi illa gidecekse yararlı bir transfer olabilir.

Klas ve teknikten kastın nedir? Zira Ibricic'in Misimovic'ten tek eksi yanı oyunu onun kadar iyi okuyamaması olur herhalde. Vurus teknigi bile Misimovic'ten ötedir.

hayirli olsun umarim bize yarar saglar yasi da genc 1985 dogumlu imis.. :)

@cezasahasi

Son dakika: Senijad Ibricic Galatasaray için İstanbul'da...

İbricic gelirr ise misimovicde kazanılabilir aslında..Tek forvet arkalarıda ibricic-misimovic mesela,Neyse bakalım neler olacak..

misimovic-ibricic

----emenike---

Olursa süper olur..

ibricic_misimovic_dropix424224.jpg

Herkes İbricic uzmanı kesildi, çoğu kişi sallıyor bol keseden. =)

Beyler bu adam nedir necidir anlatabilecek biri var mı?

Tanımıyorum lan. :(

[video=youtube;W-88cFR6sUU]https://www.youtube.com/watch?v=W-88cFR6sUU[/video]

[video=youtube;KzeCvbXzaMk]https://www.youtube.com/watch?v=KzeCvbXzaMk[/video]

[video=youtube;ViGVZguZRkY]https://www.youtube.com/watch?v=ViGVZguZRkY[/video]

[video=youtube;LHSk0nODHvk]https://www.youtube.com/watch?v=LHSk0nODHvk&feature=related[/video]

Beyler bu adam nedir necidir anlatabilecek biri var mı?

Tanımıyorum lan. :(

Yukarıda videoları var. İzle, az çok fikir edinirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt