Şenol Güneş: "Bana göre Türk futbolunun şu anki tek sorunu yabancı-yerli meselesi değil"

Şenol Güneş: "Her yediğimiz golden sonra bir oyuncuyu suçlayamayız."

Şenol Güneş: "Bizim kalecilerimizin 3 tanesi iyi. Mert oynamadığı için bir sıkıntısı var. Uğurcan da Avrupa Şampiyonası'nın bir sıkıntısı vardı. Altay'da daha iyi bir görüntü verdi, daha güvenliydi. O yüzden onu seçtim."

Hollanda 3 atınca ne açıklama yapacak bakalım çok merak ediyorum ...

Şenol Güneş: "Bana göre Türk futbolunun şu anki tek sorunu yabancı, yerli değil."

Allahın tiyatrocusu sınır gelene kadar ağlayıp durdun, iş bitti sesin çıkmaz tabi

Bastan diyorduk sorun alt yapilarda da diye. Futbol profösörleri sizi.

OptimalIcyGrebe-max-1mb.gif

Şenol Güneş: "Bizim kalecilerimizin 3 tanesi iyi. Mert oynamadığı için bir sıkıntısı var. Uğurcan da Avrupa Şampiyonası'nın bir sıkıntısı vardı. Altay'da daha iyi bir görüntü verdi, daha güvenliydi. O yüzden onu seçtim."
.tapatalk_1630532834425.gif

Rezil herif, kendini daha da rezil etmeyi çok iyi beceriyorsun. Sen ve seni oraya getirenler var oldukça milli takımın burnu pislikten çıkmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

bunun yüzünden sınır geldi . böyle bi vizyonsuz herifin milli takımın başında olması saçmalık . ayrıyetten bu nihat gitmeden bi cacık olmaz türk futbolundan . demirören gitti bu geldi kötü konuşamıyorum banlanmamak için

Tek sorun sen ve senin gibi liyakatsizler şu an.

Senol hocanin istifa etmeme nedeni :

1630534098845.png

Geri
Üst Alt