Şenol Güneş: "Bugün 6-7 gol atabilirdik"

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
"Kazanılması gereken bir maçtı. 3 puan almak önemli. Zaman zaman zorlandık ama Cebelitarık genelde 45-60 dakika dayanabiliyor."

"Enes'e üzüldüm çünkü bir gayreti vardı. Daha önce bu tip bir sahada oynadı, iyi de penaltı atan bir oyuncu. Penaltıyı kaçırınca da iyice oyundan koptu."

"Genel averajda bu tip skorlar önemli olacak. Bu maç bizim için öncelikli bir maç değildi ama puan ve sıralama açısından önemliydi. Şimdi 3. deplasman maçına gideceğiz, umarım orada da iyi maç olur. Kazanmak istiyoruz, kazanırsak çok daha büyük bir avantaj yakalarız"

"Dün de idman yaparken oyuncular sahadan rahatsızlardı. Suni çimin top oynarken bir farklılığı var. Hollanda maçı farklı olacak. Hem saha zemini hem oynayacağımız rakip... Bizim oyuncularımızın da farklı oynayacağını biliyorum."

"6-7 yapabilirdik, onu yapamadık. İkinci yarıda golleri bulmak durumunda kaldık. Sonlara doğru daha fazla gol yapabilirdik, oyuncu kalitemiz ve arzusu onlara üstün gelecekti bu da normal olarak yansıdı."

"En fazla olumsuz etkilenen Enes Ünal oldu."

"Efecan, beklentilerime göre çok daha etkili ve dinamikti."

"3 kalecimiz de iyi kaleci. Mert başlangıçta bu takımın kalecisiydi, iki dinamik genç kalecimiz geliyordu. Uğurcan'la Avrupa Şampiyonası'nı geçirdik. Uğurcan da Altay da iyi gidiyor. Altay'a da geçen maçta bir şans vermek istedik."

"Uğurcan'dan da memnunum, Altay'dan da memnunum. İkisinden de bir takım vazgeçmez, Mert de aynı şekilde. Maçına göre tercihler değişebilir."

Taktik deha!

İlk yarı durdurduk, ikinci yarı vurduk!

çok fazla yüzsüz arsız insan gördüm ama bu atama oldugu için muhtemelen yüzsüzlükte zirveye oynuyor

cebelitarık a sanmarino 6-7 golü suudi arabistan ırak suriye milli takımı da atabilir. sen eşdeğerlere atabiliyormusun onu söyle.

Yabancı kuralı 1+10 olsaydı ligte sadece her takımda 1 oyuncu oynasaydık 6-7 gol atabilirdik.
Ne kadar saçma geliyor değil mi kulağa, bunların yaptığı kural tam olarak bu. REZALET.

Enes ne ya kendimi bildim bileli aday kadroya giriyor zerre faydasi olmadi bugüne kadar TFF den torpilli midir nedir

Sırf Trabzonlu diye uğurcanı kaleye koyması da ne diyeyim.
Laz tinerci de hiç çekilmiyormuş kardeşim be

Ulan adamların nufusu 33.000 biraz utanır insan.
Yarısı kadın olsa 16.500 kişi kalır
Çocuk yaşlı vs çıkarsan 5.000-6.000 kişi arasından seçiyor adamlar 11 kişi.Bizim mahallede seçme yapsak yeneriz cebelitarık denen ülkeyi, daha konuşuyor herif.

Rezil herif defol git.

Rakipte tam zamanlı futbolcu olan yok 6-7 atsan başarı mı olacaktı

Lan bırakkkkkk !!! Terimin Galatasarayıyla dünya 3. Sü oldun. İyi bir T.Direktör şampiyon olurdu. Sonra Bliç in 8taşıyla 2 şampiyonluk aldın. Sen t.direktör filan değilsin ...

Anlat seversin yalanı

GSCimbom Mobile App

Neden atamadık?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt