Şenol Güneş: "Konu gitmekse eğer, o zaman ilk önce benim gitmem lazım"

geçen sene bu zamanlar hamza da kafama sıkar giderim gibi bi açıklama yapmıştı. şampiyonluk ertesinde gelen sonlarıda benzer inş :005:

Aslında Barçalılar da şampiyon olduktan sonra gitmek isteyebilirlerdi ama daha büyük bir takım olmayınca...

Şenol Güneş'le Futbola Başlıyorum 101

zaten herzaman diyorum bjk Galatasaray kötü olduğu zaman şp olur biz iyi olursak isterse dünya kadrosu kursunlar boşşş

Şenol hocam senin yerin büyük camia.Gel bizde şampiyonluklar yaşa.

Eğer fiko adamsa bunu alır görevden

Yoksa bir aziz yıldırım kadar olamadığını göstermiş olur

Bu ateş üfleyerek sönmez

Şenol Güneş konuştukça takımı batıyor bunu daha önce gördük, haklı olduğu yönler var ama çok konuşursa bjk yönetimi üzerini çizer.

Bunu daha önce lucescu'da gördük , Teknik adamın çok ağlak olması iyi bir imaj bırakmıyor.

Bunu tam tersi de kötü , misal Hamza, hiçbir şeyden şikayet ettiğini göremezsiniz.

Töre Gomez Sosa gitti.
Her ne kadar fazla paralar versek de Serdar ve Eren'i de biz aldık.
Bakalım bu sezon nasıl bir performans gösterecek Şenol Hoca.

Güneş: "Biz şampiyonken, transfer yapamıyorken, UEFA'dan ceza alan Trabzon, Galatasaray transfer yapıyor. Bunu ben anlamam, kafam basmaz"

Şenol Güneş: "Dört tane stoper şart, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksınız. Bunları yönetimle konuştuk, bir şey değişmiyor..."

Şenol Güneş: "Ben sezon bittiğinde şunu söyledim: Kadromuzu koruyup, defans bölgesine takviye yapmalıyız."

Şenol Güneş: Biz de nereye futbolcu alındı? Sağ bek, sol bek. Bizde zaten bek oyuncusu vardı. İhtiyacımız olan yer stoper

Şenol Güneş: "Bir santrfor almadığınız sürece mevcut oyuncular baskı altında ezilecek. Bir forvet almamız şart."

ohaaaa bu açıklamalar gerçekse bjk de yakında kelle avı başlar şenol hoca ile başlayıp!!

forman ve bjk hiç bişeyin üzerini çizemezler şenola muhtaçlar.
edit.enazından cl maçları sonuna kadar

Son düzenleme:
al sana transfer

Cp-8rblWEAAzs0K.jpg

Geri
Üst Alt