Şenol Güneş: "Konu gitmekse eğer, o zaman ilk önce benim gitmem lazım"

Neler olmus neler...

Derler ya bu ates ufleyerek sonmez tam burada soylenecek laf. Bu is Senol Gunes'in istifasina kadar yol alir ki adam Allah var yuzde yuz hakli. Cok kan kaybettiler. Oyle boyle degil yani...

Dunde dedigim gibi bjk yonetimi acayip sacmaladi. Yani dursun malini bile gecti neredeyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş zorla satmadı oyuncuları, onlar gitmek istedi, Sosa antremanlara bile zorla çıkıyormuş zaten geç dönmüş, Milan'la anlaşmış tutturmuş gitmek istiyorum bırakın diye, en azından bonservis aldılar. Zaten Gomez'de yapabilecekleri hiçbişey yok, kendi futbolcuları bile değil. Zorla adam tutamazsın köle değil adam. Yabancıyı hiç tutamazsın. Bi daha yabancı getiremezsin doğru düzgün öyle bişey yapmaya kalkarsan.

Şenol Güneş kendini boş boş Barcelona'yla kıyaslamasın. Şampiyon Benfica da en iyi oyuncularını satıyor, Dortmund'un da 3-4 en iyi oyuncusunu aldılar her sene alıyorlar. Beşiktaş Bursa'dan Antep'ten en iyi oyuncuları alırken iyi, daha büyükleri de onlardan alıyor.

Son düzenleme:
tamam tamam özür dilerim ozan kardeş bi daha kimse bu çocuğun zeka seviyesi ile dalga geçmesin ayıp ulan.

SAbri Sakızlı
SerkAn Sabri SAkızlı
SerkAn SAbri
SArbi
S.SAbri Sakızlı
Serkan SAbri JR.
Serkanoğlu Sabri
Sakızlı Sabri

reys bu formatlarıda kullanabilirsin sıkılırsan

SAbri Sakızlı
SerkAn Sabri SAkızlı
SerkAn SAbri
SArbi
S.SAbri Sakızlı
Serkan SAbri JR.
Serkanoğlu Sabri
Sakızlı Sabri

reys bu formatlarıda kullanabilirsin sıkılırsan

tamam kardeşim bak ne güzel sohbetimiz senin içinde beyin jimnastiğine dönüştü böylece ,belki bir faydası olur.

Serdar ve ereni almasak bjk ye iteleseler tam dibi görürlerdi.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Sekistas simdi bi 10 sene daha sampiyon olamaz bitti yine işi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam haklı. Bu kadroyla Beşiktaş elek olur CL'de çon şanslı kura çekip şanslı maçlar oynamazsa. Ve bence özellikle Gomez'in yeri dolmayacak. Sakatlıklarından ötürü hiç beklemiyordum ama adam net elit futbolcu performansı gösterdi. Skorunu yaparken oyuna da katkısı oluyordu. Burak gibi değildi yani.

Ki bunun dışında Sosa ve geçen sene çok iyi olmasa da Töre eksikleri de var. Transfer yapmazlarsa işleri zor. CL bir yana lig için de zor.

Gerçi biz de pek parlak sayılmayız ya neyse :D

Selamun Aleyküm beyler Puki kardeşimizin cenazesini kaldırmaya geldim. Omuz atalım sevaptır.

Bir duayı az görmeyelim fakir kardeşimize.

Şimdiden bunlar başladıysa ŞL maçları başlayınca neler olacak kim bilir.

Tapatalk

Geri
Üst Alt