Şenol Güneş Kovuluyor İddiası!

Tiyatro sahnelerine geri dönüş
Via h. dormen

TFF Başkanı Özdemir, Hollanda maçı sonrası gelişmelerle ilgili “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Ne geliyorsa elimizden yapıyoruz ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz” dedi.

bana mı dayansın birader

TFF Başkanı Özdemir, Hollanda maçı sonrası gelişmelerle ilgili “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Ne geliyorsa elimizden yapıyoruz ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz” dedi.

bana mı dayansın birader
Ağır konuşurum. Bırak git. Babanın hayrına mı iş yapıyorsun? Adamlara bak ya.

SON DAKİKA

Nihat Özdemir ve Şenol Güneş bugün yaptıkları toplantıda önümüzdeki günlerde yeniden görüşme kararı aldılar.

(DHA)

Mt hocasının bu ülkede 400k dolardan fazla ücret alması
Oyunculara gruplara kalma,çıkma üzerinden cüzi prinler dışında ödeme yapılması dışındaki konuların tartışmaya kapalı olması lazım .
İstifa mistifasan önce ivedilikle bunların konuşulması lazım
Tff nin amacı mt hocalarını emekli etmek değil ,futbolu geliştirmek😡

Kovmadılar mı daha bu ibişi?

SON DAKİKA

Nihat Özdemir ve Şenol Güneş bugün yaptıkları toplantıda önümüzdeki günlerde yeniden görüşme kararı aldılar.

(DHA)
Tazminatta anlaşamamışlar anlaşılan. Bir kaç güne güneşin sözleşme şartları ve engelleyemediği gizli tutulan bir kaç takım içi sorun servis edilir havuz medyasına

Türk futbolunun artık Şenol Güneş, Fatih Terim gibi hocalardan arınması lazım. Bunlar artık Türk futbolunu ileri değil geriye götürüyorlar. Bunu görmek zor değil. Tamam başarılıydılar, efsane oldular ama her şeyin bir miadı var.

Hala yöneticilik yapabilirler futbolun farklı alanlarında ama sahada artık daha yenilikçi bir anlayış gerekiyor. Adamlar taç için bile antrenör çalıştırıyor biz yıllardır doğru düzgün korner kullanamıyoruz. Türk futbolu çağ dışı kaldı bunu geliştirecek insanlar yetiştirmeli ya da ithal etmeliyiz.

Zamanında Galatasaray bunu Derwall'le yaptı. Nitekim Fatih Terim'i de o yetiştirdi. Ama hoca yeni futbol düzeninrie bence entegre olamadı. Şenol'da öyle.

Bazı şeyleri zorlamanın bir anlamı yok. Bu sefer eski saygınlığı da kaybediyorsun. Ben mesela milli takımdan önce Şenol Güneşi daha çok seviyordum hatta Beşiktaş'tan önce bize gelmesini çok istiyordum ama artık istemem.

Evet biz Fatih Terim'in başarılarıyla büyüdük. Ama z kuşağı Fatih Terim'i neden desteklesin, sabretsin ya da saygı duysun. Oynanan sıkıcı oyuna mı, futboldan uzak bir anlayışa mı? Hiçbir kayda değer başarısı yok onların nezdinde daha kötüsü umut vermiyor.

Geri
Üst Alt