Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

büyük konuşmayayım da karadenizde deprem işi zor gibi dolayısıyla tsunami vurmasıda muhtelemel değil sıkıntı çıkmaz heralde ama arada karadenizin hırçın dalgalarının stad çevresine tacizleri olucaktır
Yani bildiğim kadarıyla büyük bir deprem olmadı doğu karadenizde
zaten sıkıntı olmaz hadi stadı geçtim havaalanı yapıyolar giresun-ordu arasına

Yani bildiğim kadarıyla büyük bir deprem olmadı doğu karadenizde
zaten sıkıntı olmaz hadi stadı geçtim havaalanı yapıyolar giresun-ordu arasına

yapıldı orgi havalimanı diyorlar xD trabzonda havalimanı vardı zaten onlara bi faydası yok ama bölge için önemli tabi

Nisan 2016 Fener maçına yetişmeli.Trabzon şu Fener'i yensin artık.

Trabzonun Feneri yenmesi icin stadlari degil ilk once o hamsi kafalarin ic yapisi degismeli.

Trabzonun Feneri yenmesi icin stadlari degil ilk once o hamsi kafalarin ic yapisi degismeli.

Avni Eker ürkütücü bir stad değil.Kale arkaları tek katlı ve yüksek.Maraton büyük gibi görünse de eğimi baskı oluşturacak kapasitede değil.

Bu stadda her şey farklı olur.

Avni Eker ürkütücü bir stad değil.Kale arkaları tek katlı ve yüksek.Maraton büyük gibi görünse de eğimi baskı oluşturacak kapasitede değil.

Bu stadda her şey farklı olur.

Renkdas bak tekrar soyluyorum isterse atmosferi Bernabeu gibi olsun, onlar Fener macinda ya yatarlar herzaman ki gibi veya sinirden maci tatil ederler. Futbol diye birsey izlenmez.
Ne zaman bu kafa yapilari degisir ve saha icinde 100% lerini vererek akilli oynarlarsa ozaman yenerler Fener i.

Elbette stad faktoru onemli ama onu dogru kullanamadiktan sonra hepsi bosa gider..

Renkdas bak tekrar soyluyorum isterse atmosferi Bernabeu gibi olsun, onlar Fener macinda ya yatarlar herzaman ki gibi veya sinirden maci tatil ederler. Futbol diye birsey izlenmez.
Ne zaman bu kafa yapilari degisir ve saha icinde 100% lerini vererek akilli oynarlarsa ozaman yenerler Fener i.

Elbette stad faktoru onemli ama onu dogru kullanamadiktan sonra hepsi bosa gider..

Tamam taraftarları mal ama hiç öne geçemiyorlar ki.Fener ilk golü atıyor.Emre,Caner,Volkan,Meireles gibi pislikler hemen provokasyona başlıyor.Sinirlenmemek elde değil.

Trabzon öne geçerse taraftarları da durur o zaman.

Tamam taraftarları mal ama hiç öne geçemiyorlar ki.Fener ilk golü atıyor.Emre,Caner,Volkan,Meireles gibi pislikler hemen provokasyona başlıyor.Sinirlenmemek elde değil.

Trabzon öne geçerse taraftarları da durur o zaman.

Akilli oynayip golu atsinlar ozaman ama pek umidim yok hele ki Fener in suanki kadrosuna bakarsak yine ezip gecerler gibime geliyor, insallah tersi olur :)

Akilli oynayip golu atsinlar ozaman ama pek umidim yok hele ki Fener in suanki kadrosuna bakarsak yine ezip gecerler gibime geliyor, insallah tersi olur :)

Bu sene Trabzon'daki maç 0-0 gitti,pek bir olay olmadı mesela.Stadyum faktörü derbilerde çok önemli.Fener stadı yenilediğinden beri sadece Bjk'ye 3 derbi kaybetti.Bizim ve Trabzon'un galibiyeti yok orada.

Bizim arenada derbi peformansımız ortada.8.olduğumuz sene Arena'da Fener'e karşı Yektalı Canalı orta saha bile 75 dakika 1-0 götürdü maçı.Zapata armutu olmasa almıştık maçı.Fırat Aydınus'un 1-0'ken Baros'un golünü yediğini de ekleyeyim.

Bu sene yetişirse Trabzon Fener'i hoplatacak yaz kenara.

Çok zor bir çatı modeli seçmişler baya uğraşırlar gibi.

Ayrıca çoğu kişi bizim stadın dışındaki kirişleri boyamamız gerektiğini söylüyor ama boyalı hali daha kötü gibi burada.Bence bizim staddaki kirişleri Aillanz Arena'daki gibi ışıklandırma ile kapatmak daha mantıklı.

j467up6j.jpg

8tgo372q.jpg

d2s7nqp2.jpg

pnGKPhJ.jpg

rSHKBcU.jpg

nedir bu loca merakı arkadas

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bayağı bitmiş ya stad .... Hayırlı olsun 2. yarı ortası hazır olur gibi... Çatı başladıktan sonra en az 6 ay sürer çünkü...

Estetikten yoksun bir tasarım.

Geri
Üst Alt