Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

DJI_0012.JPG

97_full.jpeg

denizi doldurup stad yapmis allahin temelleri

feckin disgusting

Yer olmayinca tabiki denizi dolduracan baska care yok. Guzel fikir ayrica.

bu heriflerin stadi ne zaman dolmuski stad yapiolar bunu da sormak lazim

yer yoksa stad yapma yada en azindan denizi doldurma allahin AYISI

bizimki gibi işte.
merkezdeki stadın araziyi alacak devlet/şirket ts ise karşılığında stadı alcak işte.

stad dolmuyo ama işte yeni yeni stad yapıyolar türkiyeye bunlarda etkilenmişler demekki.

konyada stadı doldurmuyordu ama yeni stad yapınca doluluk oranı en yüksek stad oldu.beklemiyordum bunu ama şaşırdım.baya baya dolduruyolar stadı

Son düzenleme:
bu heriflerin stadi ne zaman dolmuski stad yapiolar bunu da sormak lazim

yer yoksa stad yapma yada en azindan denizi doldurma allahin AYISI

Bizim Ali Sami yen de dolmuyordu, insanlarin bi kismi da artik rahat komforlu olan bir stada girmek istiyor, ha türkiye de ne yapsan, zaten yarim yamalak da

Avni Aker ve yanındaki futbol sahasını yıkarak yeni stad yapmaları daha mantıklı olurdu.Şehrin içindeki arazileri kapabilmek için milleti Allah'ın dağına yolluyorlar.Sonra da stad yaptık diye başımıza kakıyorlar.

bizimki gibi işte.
merkezdeki stadın araziyi alacak devlet/şirket ts ise karşılığında stadı alcak işte.

stad dolmuyo ama işte yeni yeni stad yapıyolar türkiyeye bunlarda etkilenmişler demekki.

konyada stadı doldurmuyordu ama yeni stad yapınca doluluk oranı en yüksek stad oldu.beklemiyordum bunu ama şaşırdım.baya baya dolduruyolar stadı

taam da konya dustu cikti biseyler oldu vs vs

ts hep ayni ts, anca clye falan kalirlarsa oyle bir etki olur

ikisi bir degil

Bizim Ali Sami yen de dolmuyordu, insanlarin bi kismi da artik rahat komforlu olan bir stada girmek istiyor, ha türkiye de ne yapsan, zaten yarim yamalak da

bizim samiyeni doldurma oranimizla avninin bir degil, takdir edersinki
cl ceyrek finali icin 52bin kisilik stadin yetmedigi bir takimdan bahsedioruz
ts en fazla robotnickiyle oynar
konfor acisindan samiyen eski olsa da ulasim acisindan 100bin kat daha konfortluydu ki istanbulda yasayan birisi icin #1 faktor budur

bizim samiyeni doldurma oranimizla avninin bir degil, takdir edersinki
cl ceyrek finali icin 52bin kisilik stadin yetmedigi bir takimdan bahsedioruz
ts en fazla robotnickiyle oynar
konfor acisindan samiyen eski olsa da ulasim acisindan 100bin kat daha konfortluydu ki istanbulda yasayan birisi icin #1 faktor budur

orda haklisin, yani bilmiyorum ts nin stadi nerde, ama bunlar istersen dünyanin en iyi stadini yapsinlar, yine en fazla dedigin gibi kibris takimlarir ile filan kapisirlar

Bu stad 6-7 aydır hep aynı gibi. Tabi bu işten anlayan arkadaşlar daha iyi bilir ama görüntü olarak yavaş ilerliyor

Bu stad 6-7 aydır hep aynı gibi. Tabi bu işten anlayan arkadaşlar daha iyi bilir ama görüntü olarak yavaş ilerliyor

Doğru.15 gün öncesine kadar hiçbir çalışma yoktu.15 gün içinde sağdaki tribünün çatısına birkaç parçayı taktılar.

Doğru.15 gün öncesine kadar hiçbir çalışma yoktu.15 gün içinde sağdaki tribünün çatısına birkaç parçayı taktılar.

Aynen. Aynı hızda devam etseydi belki stad birmişti sadece çevre düzenleme çalışmaları vardı.

Eee normal tabi , seçim vardı...

Geri
Üst Alt