Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Üstat sen camiaya vakıfsın buradaki en gerçekçi trabzon yorumları senden geliyorSenol sampiyonluk icin degil de kulubu toparlamak icin gider zaten Trabzon'a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat sen camiaya vakıfsın buradaki en gerçekçi trabzon yorumları senden geliyorSenol sampiyonluk icin degil de kulubu toparlamak icin gider zaten Trabzon'a
Üstat sen camiaya vakıfsın buradaki en gerçekçi trabzon yorumları senden geliyor
Belli anlayabiliyorum yazılanlardan kimin şahsi görüşünü analiz diye aktardığını seninle ekseriyeti itibariyle örtüşüyor hürmetler...Babam Trabzonsporlu ustad, o yuzden takip ederim
Is arkadasi da kongre uyesi Trabzonspor'da, o da cok bahseder camiadan
Olaya bak güllük gülistanlık giden takım bir Terimin karşısında yerle yeksan oldu..Umarım Terimle şenolu kıyaslayanlar bir daha aynı cümle içerisinde bile kullanmaz
Psikolojik üstünlük bizdeydi hep sadece medyanın gazına gelip evhama kapılıyordu galatasaray taraftarı ben beşiktaşı süleyman sebayı gönderdiklerinden beri hiç ciddiye almadım. Playboydan yönetici mi olur? Yıl: 2002...Serdar Bilgili, Seray Sever'in seksi fotoğraflarını çekti...Psikolojik üstünlüğü de ele aldık sayılır en önemlisi de buydu.
Fenerbahçe bizim antitezimiz varoluş sebepleri bizimkinin tam tersidir...Fenerbahçeyi şu veya bu şekilde tutan, destekleyen galatasaraylı olamaz...