Şenol Güneş Veda Etti İddiası

Ya zaten gitti Şenol, habercilik mi şimdi bu?

Ocak ayında dedim Şenol Mayıs-Haziran gibi, Fiko Temmuz-Eylül arası gidecek.

Beşiktaş'a verilen imkanlar bitti, eskiye dönüp 7 senede bir şampiyonluğa oynayan yancı bir takım özlerine dönecekler.

Maça çıkma kararı alsalar güzel olur.

Psikolojik üstünlüğü de ele aldık sayılır en önemlisi de buydu.

O sene bu sene
Bundan sonra her senedndndjsjsjsnsnsjsjsjd

bencede szon sonu bırakacak trabzonspor yeniden yapılanmaya gidecek özkan sümer şenol güneşi getirmeyi planlıyor ayrıca şenol hastaneye gittiğinde fikret ormandan önce ahmet ağaoğlu gitmişti yanına

Koyduk mu böyle darmadagin olursunuz iste.

Olaya bak güllük gülistanlık giden takım bir Terimin karşısında yerle yeksan oldu..Umarım Terimle şenolu kıyaslayanlar bir daha aynı cümle içerisinde bile kullanmaz

Fatih Terim - Aysal ayrışması bizi çöküşe götürdü.
Şimdi de bu olaylar Beşiktaş'ı çöküşe götürecek..

Psikolojik üstünlüğü de ele aldık sayılır en önemlisi de buydu.
Psikolojik üstünlük bizdeydi hep sadece medyanın gazına gelip evhama kapılıyordu galatasaray taraftarı ben beşiktaşı süleyman sebayı gönderdiklerinden beri hiç ciddiye almadım. Playboydan yönetici mi olur? Yıl: 2002...Serdar Bilgili, Seray Sever'in seksi fotoğraflarını çekti...

Yıl: 2012...Fikret Orman, Bodrumda lüks teknesinde karısından gizli 2 yıllık metresi Bahar Özden'i kucaklayıp arkadaşımın yeğeni sorun yok kucaklayabilirim dedi...

Böyle psikolojik üstünlük mü olur olsa olsa hormonal üstünlüktür...Renktaşlar bize karşı psikolojik üstünlüğü olan tek camia fenerdir o da ancak kendi evinde 100 sene sonra aziz yıldırım sayesinde tesis edilebilimiştir.

Lütfen size bir şey söylediğimizde söyleyenin ismine değil söylenenin içeriğine bakıp değerlendirme yapın...Bejeke kim ya? Fener'i pejekeye karşı desteklemek nedir? Fenerbahçe bizim antitezimiz varoluş sebepleri bizimkinin tam tersidir...Fenerbahçeyi şu veya bu şekilde tutan, destekleyen galatasaraylı olamaz...Şimdi de bir 2 sene İ.B.F.K'yı medya pohpohlar onları örnek alırsınız...Bu iklimde biz ve diğerleri var...Rekabet anlamında da sadece fener...Hürmetler...

Geri
Üst Alt