Şenol Güneş Veda Etti İddiası

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
887091.jpg

Derbi öncesinde Ümraniye’de Başkan Fikret Orman’la görüşen tecrübeli teknik adamın, “Yaşananlar ortada. Haklıyken haksız duruma düşürmeye çalıştılar. Artık böyle bir yapının parçası olmak istemiyorum. Bu şartlar altında çalışmam imkansız” diyerek takımı bırakma kararı aldığı ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman'ın da kupa sürecini bahane gösterip, Serdar Bilgili gibi görevi bırakacağı konuşuluyor.

Süper Lig’de önceki akşam Galatasaray’la karşı karşıya gelen Beşiktaş’ta bu mücadele öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’nde önemli bir olay yaşandı.

Karşılaşmaya saatler kala Ümraniye’de Başkan Fikret Orman’la biraraya gelen Güneş’in, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle oynadıkları olaylı maç ve sonrasında gelişen olaylar sebebiyle yıprandığını ve görevini bırakma kararı aldığı öğrenildi.

‘Yaşanan olaylar ortada’

Güneş’in bu düşüncesini, “Yaşanan olaylar ortada. Türk futbolu kirlendi. Adeta haklıyken haksız duruma düşürmeye çalıştılar. Artık böyle bir yapının parçası olmak istemiyorum. Ligin durumu ne olursa olsun bu şartlar altında çalışmam imkansız.Önce kendime sonra da sizlere haksızlık etmiş olurum” sözleriyle paylaştığı bildirildi.

‘Hocam sakin olmalıyız’

Başarılı çalıştırıcının bu sözleri sonrasında Başkan Fikret Orman’ın ise, “Hocam, bizler daha sakin olmalıyız. Acele ile hareket edersek yanlış karar veririz. Sezon bitsin, her şeyi masaya koyarız. Benim de çok ciddi anlamda idari ve yönetimsel sıkıntılarım var” cevabını verdiği öğrenildi.

Sinyallerini vermişti

Derbi sonrasında yaptığı açıklamalarda ayrılacağının sinyalini veren Şenol Güneş, tesislere dönüş sırasında da oldukça mutsuz bir görüntü sergilemişti.Tecrübeli teknik adamın, Başkan Fikret Orman’ın isteği sonrasında planını uygulamaya geçirme konusunda aceleci davranmama kararı aldığı kaydedildi.

Fikret Orman'da bırakabilir

Camia içinde oldukça ilginç ve ciddi iddialar var. Başkanın kupa sürecini bahane gösterip, Serdar Bilgili gibi görevi bırakacağı konuşuluyor. Orman bu ve aksi yönde açıklama yapmadı.

Ajansspor

FİKO nereye kaçıyorsun FİKOOOO!​

allahim vefat etti diye okudum.
kina almaya gidiyodum

Yönetimin bırakma iddiası ciddi şekilde kulislerde konuşuluyormuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şenol bırakacak.

1 sene için de Fiko bırakacak.

Yüzde 90 ihtimalle durum bu şu an.

Kupa süreci sıkıntılı amanna ama bizi yenselerdi böyle olmazdı. Bir taşta aynı kuşu iki defa vurmuş oluruz.

Inandirici değil fikoyu kovsalar bırakmaz

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Tüm Türkiye'de hem konvansiyonel hem de sosyal medyada ilk ben duyurdum Şenol Güneş'in ayrılacağını "Diğer Camialardan Duyumlar" diye bir başlık açıp altına ilk postunu atarak. Tarihi 7 Mart 2018'di...

Aynı başlıkta Şenol Güneş ile bjk yönetiminin sorunlarına da değinip aynı şekilde memlekette Fatih Terim'in de Galatasaray'a geleceğini ilk söylememe rağmen öncesinde Trabzonspor ile anlaşmak üzere olduğunu 6 Nisan 2018'de Muharrem Usta'nın trt canlı yayınında ikra etmesi de ayrıca bir güzellik olmuştu isteyenler bakabilirler...

Bu postu yazma sebebim ise iş artık ayyuka çıkıp balçıkla sıvanamaz hale gelince bu gerçekleri prim için dile getiren Serdar Ali Çelikler tarzı kolpa delikanlıların çoğaldığını görmem zira ben bunu tonyalı bir tribün liderinden aylar önce öğrenip eski bir yöneticiye teyit ettirebiliyorsam bu adamların bunu bilmemesi mümkün değil ama işte bunlar hep ikbal...Sözümona fenerli olacaklar eline gerçek bilgi geçmiş madem kağıt üstünde de olsa gazetecisin yapacaksın haberini o zaman basın kartını bana ver artiz...

Efendi Besiktas ve Efendi Senol bu oyunlara gelemiyorlar.

Şenol Güneş zaten zorla duruyordu.İlk başarısızlıkta bırakıp gidecekti.Belki de CL de bu kadar iyi gitmeseler sezon ortasında bile bırakabilirdi.Bir devir kapanır ve Şenol Güneş olmadan bu kadrodan nasıl verim alacaklar belli değil.Minimum 5 sene kendilerine gelemeyecekleri kesin

Tüm Türkiye'de hem konvansiyonel hem de sosyal medyada ilk ben duyurdum Şenol Güneş'in ayrılacağını "Diğer Camialardan Duyumlar" diye bir başlık açıp altına ilk postunu atarak. Tarihi 7 Mart 2018'di...

Aynı başlıkta Şenol Güneş ile bjk yönetiminin sorunlarına da değinip aynı şekilde memlekette Fatih Terim'in de Galatasaray'a geleceğini ilk söylememe rağmen öncesinde Trabzonspor ile anlaşmak üzere olduğunu 6 Nisan 2018'de Muharrem Usta'nın trt canlı yayınında ikra etmesi de ayrıca bir güzellik olmuştu isteyenler bakabilirler...

Bu postu yazma sebebim ise iş artık ayyuka çıkıp balçıkla sıvanamaz hale gelince bu gerçekleri prim için dile getiren Serdar Ali Çelikler tarzı kolpa delikanlıların çoğaldığını görmem zira ben bunu tonyalı bir tribün liderinden aylar önce öğrenip eski bir yöneticiye teyit ettirebiliyorsam bu adamların bunu bilmemesi mümkün değil ama işte bunlar hep ikbal...Sözümona fenerli olacaklar eline gerçek bilgi geçmiş madem kağıt üstünde de olsa gazetecisin yapacaksın haberini o zaman basın kartını bana ver artiz...
Kasım-Aralık gibi demiştim Şenol Trabzon'a gider, eğer CL vizesi alamazlarsa diye. Benimki tahmindi tabii.

Ağaoğlu-Sümer ortaklığı işi tescilledi lakin şu var bu süreç 1 yıl ertelenebilir çünkü şu ortamdan biraz uzak kalmak isteyebilir.

Hep bizimi öpecekler? Biraz da baskalari kaosa girsin

Kasım-Aralık gibi demiştim Şenol Trabzon'a gider, eğer CL vizesi alamazlarsa diye. Benimki tahmindi tabii.

Ağaoğlu-Sümer ortaklığı işi tescilledi lakin şu var bu süreç 1 yıl ertelenebilir çünkü şu ortamdan biraz uzak kalmak isteyebilir.
Üstat tabii ki vazgeçebilir, belki milli takıma gider bunlar tahmin edilebilecek şeyler ama ben kesin bilgi aldım içeriden o zaman hemen yazdım hatta bilgiyi aldıklarımdan dediğim tonyalı arkadaş aynı gece şenol hocayı trabzondaki bjk'nin otelinde ziyaret eden adamlardan daha da açık yazamıyorum arkadaş statlara alınmıyor, sabıkası olan biri 6222'den de ceza almıştır...

Ts demişsiniz ama bu saatten sonra ligde çalışmak istemesi zor gibi Katar'dan sağlam teklif var deniyor Ts'ye gideceği konusunda hala aynı fikirde misiniz?
Evet hala aynı fikirdeyim çok kesin bir bilgiydi o ama sonra Muharrem Usta istifa etmek zorunda kaldı olaylar sürünceme de kaldı...

Geri
Üst Alt