Şenol Güneş Veda Etti İddiası

Şenol Güneş zaten zorla duruyordu.İlk başarısızlıkta bırakıp gidecekti.Belki de CL de bu kadar iyi gitmeseler sezon ortasında bile bırakabilirdi.Bir devir kapanır ve Şenol Güneş olmadan bu kadrodan nasıl verim alacaklar belli değil.Minimum 5 sene kendilerine gelemeyecekleri kesin
Evet sürekli bunu yazdım; borç alacak farkını kendi divan açıklamalarından aktararak yazdım; tüm gayrimenkullerinin listesini döktüm; farklı senaryolarda kurguladım ama o zaman bejeke süper, moderen fitbol bu, bejeke esas rakibimiz feneri destekleyelim dendiği için kimse kaile almadı ama daha sezon bitmeden parçapinçik oldular daha akaretlerdeki kulüp binalarını satıp işhanına kiraya çıkacaklar... O zaman da yine en sevdiğim lafzı tekrarlarım; ben demiştim diye...Hürmetler...

Dagilma sureci .

Besiktas arsenal e kilpayi elenip liverpool u eledigi fb yi son derbide yendigi donem bir sempati kazanmisti , sivri demecler yoktu

Ve gomez-sosa li senede gokhan toreler necipler velilerle hakkaten haketmislerdi ve fb olmasin diye hepimiz de bjk olsun istedik yalan degil

Fakat ikinci senelerinde hem asiri hakem destegi , hem fb ile Gs nin ortalikta olmamasi , biraz basaksehiri magdur statusune dusurdu , hem de bjk nin antipatik yanlari ortaya cikti , CL de muthis sansli eslesmeler vardi ama kabul edelim yonetimsel dogrular da vardi ..

Bu sene kirilma senesiydi . Eger dususe gecmisken bu sene fb ile Gs de varken tekrar cikis yakalasalardi o zaman rustunu ispat ederdi ama 3 rakibine de deplasmanda yenilince , bir de malatya akhisar kasimpasa gibi gorece anlamsiz puan kayiplari yapinca cokus de beraberinde geldi

Bu is bizim hayrimiza oldu , fb sampiyon olmadigi takdirde biz olursak maddi manevi super olur ama en kotu senaryoda da bjk zaten olamaz , fb de olamazsa bize teselli olur .. ama biz olmaliyiz bu sene artik

Olmazsa olmaz bir sene belki sportif acidan degil ama maddi olarak kesinlikle oyle .

Bunların hepsi bahane Fatih Terim 'in Galatasaray 'ı ile yarışamayacağını anladıkları anda mı akıllarına gelmiş istifa etmek ?

Dagilma sureci .

Besiktas arsenal e kilpayi elenip liverpool u eledigi fb yi son derbide yendigi donem bir sempati kazanmisti , sivri demecler yoktu

Ve gomez-sosa li senede gokhan toreler necipler velilerle hakkaten haketmislerdi ve fb olmasin diye hepimiz de bjk olsun istedik yalan degil

Fakat ikinci senelerinde hem asiri hakem destegi , hem fb ile Gs nin ortalikta olmamasi , biraz basaksehiri magdur statusune dusurdu , hem de bjk nin antipatik yanlari ortaya cikti , CL de muthis sansli eslesmeler vardi ama kabul edelim yonetimsel dogrular da vardi ..

Bu sene kirilma senesiydi . Eger dususe gecmisken bu sene fb ile Gs de varken tekrar cikis yakalasalardi o zaman rustunu ispat ederdi ama 3 rakibine de deplasmanda yenilince , bir de malatya akhisar kasimpasa gibi gorece anlamsiz puan kayiplari yapinca cokus de beraberinde geldi

Bu is bizim hayrimiza oldu , fb sampiyon olmadigi takdirde biz olursak maddi manevi super olur ama en kotu senaryoda da bjk zaten olamaz , fb de olamazsa bize teselli olur .. ama biz olmaliyiz bu sene artik

Olmazsa olmaz bir sene belki sportif acidan degil ama maddi olarak kesinlikle oyle .
Sinan üstat bunları takke düşünce değil önce söyleyecektiniz ama soccer manager gibi idare edilen beşiktaşı içten içe kıskanıyordunuz; ben ne kadar batacak dediysem yok olacaklar neredeyse galatasaraylıların yarısından fazlası tvlerde gs platformlarında beşiktaşlılardan fazla matkapı savundu...

Bunlar daha iyi günleri onlarca yazı yazdım bir bir çıkacak ve Ahmet Dursun Seba Gitsin sloganı attıranların hepsi rezil rüsva olacak; Serdarlar, Yıldırımlar, İhsanlar, Fikolar, Nevzatlar ve daha niceleri...

ULAN AHIMIZ VAR AHIMIZ !

1525167251609.webp

Beter olsunlar

sent via GSC

Sinan üstat bunları takke düşünce değil önce söyleyecektiniz ama soccer manager gibi idare edilen beşiktaşı içten içe kıskanıyordunuz; ben ne kadar batacak dediysem yok olacaklar neredeyse galatasaraylıların yarısından fazlası tvlerde gs platformlarında beşiktaşlılardan fazla matkapı savundu...

Dogru hamleleri begendik soyledik . Sneijder in , o sene 6 inci olmusken atiba sosa ve q7 toplamindan fazla almasini elestirdik , adamlar para sacmiyor dedik

Kiralik ve risksiz transferleri yaptilar akillica dedik , yalan mi soyledik .. belhandaya 10 milyon kulubune 4 sene 3,5 milyon kendisine mi talisca gibi bir risk mi alinir dedik , haksiz miydik

Tonla satis yaptilar demba si , marcelosu , cenki , ersan ve atinc i , buna ragmen 2 kere sampiyon olup CL paralarini cukkaladilar , "ne salaklarmis" mi diyecektik

Kimsenin bir seyi kiskandigi yok , besiktasin kiskanacagim seyi basarilari degil ancak belki guzel mars performanslari ve stadyumlarinin lokasyonu olabilir .. onun disinda yonetimsel dogrular varsa dogru der , hataya duserlerse beter olun deriz

Suan polyanna durumundayiz fakat bu yapilmis onca maliyetli transferi dogru hale getirmiyor

2 yıllıkları biz mezun ettik zımbacıda gitsin devlet tiyatrolarına

Dogru hamleleri begendik soyledik . Sneijder in , o sene 6 inci olmusken atiba sosa ve q7 toplamindan fazla almasini elestirdik , adamlar para sacmiyor dedik

Kiralik ve risksiz transferleri yaptilar akillica dedik , yalan mi soyledik .. belhandaya 10 milyon kulubune 4 sene 3,5 milyon kendisine mi talisca gibi bir risk mi alinir dedik , haksiz miydik

Tonla satis yaptilar demba si , marcelosu , cenki , ersan ve atinc i , buna ragmen 2 kere sampiyon olup CL paralarini cukkaladilar , "ne salaklarmis" mi diyecektik

Kimsenin bir seyi kiskandigi yok , besiktasin kiskanacagim seyi basarilari degil ancak belki guzel mars performanslari ve stadyumlarinin lokasyonu olabilir .. onun disinda yonetimsel dogrular varsa dogru der , hataya duserlerse beter olun deriz

Suan polyanna durumundayiz fakat bu yapilmis onca maliyetli transferi dogru hale getirmiyor
Tamam ama bizim borç-alacak farkını kapatma imkanımız olduğunu ben yüzlerce kez yazmadım mı ki seninle bile sadece onlarca kez mesajlaşmışızdır şu 2 ayda, sen hep bir beşiktaşı model olarak ortaya koydun onu diyorum...

Çok güzel bir lakap üstat bu yürür 2 yıllıklar diye tinercilerin alternatifi olur uzun yıllar şampiyon olamadıkça da yerleşir...Büyük bir söylem geliştirdin farkına var bence selamlar seviliyorsun...

benim gözümde bjk hicbirzaman ne derbi oldu ne büyük takımda trabzondan farksız benim icin saman alevi gibi 10 yıldabir parlar okadar

bunların 2 yıl sampiyon olmasıda kadroyla filan alakalı degil adamların karşısında 2 yıl rakip yoktu ocak şubat ayında havlu atıyorduk fener ve biz
karşısında rakip olunca işte böyle aglıyorlar

fener ve galatasaray az cok formda oldugu sürece bunların 3.sırayı aşması tarihte oldugu gibi imkansız zaten

borclarını kapatacak gelirleride yok yeni yaptıkarlı stattan bilet geliri harici para alamıyorlar cünkü stat sponsorun.

Tüm Türkiye'de hem konvansiyonel hem de sosyal medyada ilk ben duyurdum Şenol Güneş'in ayrılacağını "Diğer Camialardan Duyumlar" diye bir başlık açıp altına ilk postunu atarak. Tarihi 7 Mart 2018'di...

Aynı başlıkta Şenol Güneş ile bjk yönetiminin sorunlarına da değinip aynı şekilde memlekette Fatih Terim'in de Galatasaray'a geleceğini ilk söylememe rağmen öncesinde Trabzonspor ile anlaşmak üzere olduğunu 6 Nisan 2018'de Muharrem Usta'nın trt canlı yayınında ikra etmesi de ayrıca bir güzellik olmuştu isteyenler bakabilirler...

Bu postu yazma sebebim ise iş artık ayyuka çıkıp balçıkla sıvanamaz hale gelince bu gerçekleri prim için dile getiren Serdar Ali Çelikler tarzı kolpa delikanlıların çoğaldığını görmem zira ben bunu tonyalı bir tribün liderinden aylar önce öğrenip eski bir yöneticiye teyit ettirebiliyorsam bu adamların bunu bilmemesi mümkün değil ama işte bunlar hep ikbal...Sözümona fenerli olacaklar eline gerçek bilgi geçmiş madem kağıt üstünde de olsa gazetecisin yapacaksın haberini o zaman basın kartını bana ver artiz...
Bjk maçında ilk golden sonra "bu galibiyet Beşiktaşın çöküşüdür" demiştin. Sanırım öyle de olacak.
Mağaralarına dönüp yıllarca orda kalmalarını çok istiyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk maçında ilk golden sonra "bu galibiyet Beşiktaşın çöküşüdür" demiştin. Sanırım öyle de olacak.
Mağaralarına dönüp yıllarca orda kalmalarını çok istiyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah üstat ne yalan söyleyim ben bile unutmuştum söylediğimi sevinçten ama bilinç altımda ne varsa dilimde de o var ondan çelişmem ama tekrar teşekkür hatırlattığın için sağolasın aslan parçası...

benim gözümde bjk hicbirzaman ne derbi oldu ne büyük takımda trabzondan farksız benim icin saman alevi gibi 10 yıldabir parlar okadar

bunların 2 yıl sampiyon olmasıda kadroyla filan alakalı degil adamların karşısında 2 yıl rakip yoktu ocak şubat ayında havlu atıyorduk fener ve biz
karşısında rakip olunca işte böyle aglıyorlar

fener ve galatasaray az cok formda oldugu sürece bunların 3.sırayı aşması tarihte oldugu gibi imkansız zaten

borclarını kapatacak gelirleride yok yeni yaptıkarlı stattan bilet geliri harici para alamıyorlar cünkü stat sponsorun.
Yorumlarına da katılıyorum ama çok güzel lakap tekrar belirteyim...

Geri
Üst Alt