Şenol Güneş Veda Etti İddiası

Sırıtıyordu zaten gideceğini. Yalnız Aykut Kocaman ın etkisi çok büyük. Kaos ortamını çok iyi yaratıp bundan çok güzel bir biçimde yararlanıyor. Neyse Şenol Güneşin gidişi demek beşiktaşın çöküşü demek.

Üstat yapma mali durumları ortada osmanlının borç alacak farkı bejekeninkinin yanında devede kulak...
hocam arkadaş mali durumdan bahsetmiyor
yöneticilerden bahsediyor
osmanlının yöneticileri mi daha fena çöktü beşiktaş mı xd

Zaten seneye artık onları yeni statlarında da rencide etmenin zamanı geldi, başımızda Dursun olmasaydı ve buna rağmen daha ilk maç da onları orada şanssızca elimizden kaçırmasak bu açılış işi Fener yerine bize kısmet olacaktı.

Bu iş artık daha ala uzamadan seneye orada da gerekli tarifeyi bunlara keselim.

benim gözümde bjk hicbirzaman ne derbi oldu ne büyük takımda trabzondan farksız benim icin saman alevi gibi 10 yıldabir parlar okadar

bunların 2 yıl sampiyon olmasıda kadroyla filan alakalı degil adamların karşısında 2 yıl rakip yoktu ocak şubat ayında havlu atıyorduk fener ve biz
karşısında rakip olunca işte böyle aglıyorlar

fener ve galatasaray az cok formda oldugu sürece bunların 3.sırayı aşması tarihte oldugu gibi imkansız zaten

borclarını kapatacak gelirleride yok yeni yaptıkarlı stattan bilet geliri harici para alamıyorlar cünkü stat sponsorun.

İkisini de giderse eğer Beşiktaş formaları bir 10 sene daha naftalinli şekilde dolapta yerini alır.

Darısı aykut ve Abdullah Avci'nin başına.
Umarım onlarda 2 haftaya kalmadan ayrılma kararı alırlar.

Aykut tek başına açıklamaları ile Şenol ve bjkyı yerle bir etti.
Biz de son tekmeyi vurduk bunlar artık doğrulamaz.

Gscimbom Mobile

Ohoo ne çabuk. Nereye kaçıyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Darısı aykut ve Abdullah Avci'nin başına.
Umarım onlarda 2 haftaya kalmadan ayrılma kararı alırlar.

Aykut gidecegini duyurdu, gitmezse buyuk ahlaksizlik olur ama her sey beklenir o sinsi heriften

Senol'un Trabzon'a gidecegini dusunmustum ama cok yipranmis duruyor, futbola ara verebilir veya butunuyle birakabilir gibi duruyor

Fiko'nun kalip Abdullah Avci'yi getirmeye calisacagini dusunuyorum, eger siyasi baski durumu gercek degilse tabii

Aykut gidecegini duyurdu, gitmezse buyuk ahlaksizlik olur ama her sey beklenir o sinsi heriften

Senol'un Trabzon'a gidecegini dusunmustum ama cok yipranmis duruyor, futbola ara verebilir veya butunuyle birakabilir gibi duruyor

Terim varken bize şampiyonluk yok diyor 2 side bırakıcak.

Fiko'nun kalip Abdullah Avci'yi getirmeye calisacagini dusunuyorum, eger siyasi baski durumu gercek degilse tabii
Milli takima gidebilir Senol. Her hangi bir kulup takimi calistirmaz sanmam cok yipranmis.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilic'i getirsinler tekrar. Adam gitar çalıyor, Ali Ece sever.

Aykut Kocaman devam eder gibi...Keza Abdullah Avcı da nereden bulacak böyle dandik camia...Camia dediysem lafın gelişi; İstimna Başakşehir Fantazi Kulübü = İ.B.F.K
Siyasetle içli dışlı veyahut teyipspor diye sevmiyoruz etmiyoruz ama Avcı'nın başarısını gözardı etmemek lazım. Düşük bütçe ile süper iş yaptı.

Geri
Üst Alt