Şenol Güneş Yeniden Beşiktaş'ta

Spor programlarını zaten izlemiyorum da medyaya düşen haberleri de süzgeçten geçirmem gerekecek; hiç çekemem bunun saçma-cahil felsefi(?!) söylemlerini...

Ben fenerden nefret ediyim

Şenor güneş de fenerden nefret ediyi

O halde Şenor Güneş Benim dostum oliyi??

Nasıl arkaaslar Felsefe eğitimine başladım.Bu da benim ilk çalışmam

Ben fenerden nefret ediyim

Şenor güneş de fenerden nefret ediyi

O halde Şenor Güneş Benim dostum oliyi??

Nasıl arkaaslar Felsefe eğitimine başladım.Bu da benim ilk çalışmam
Fazla efor sarfetmeden bırakmanı öneririm nacizane; hayatın başka alanlarında çok daha iyi meşgaleler edinebilirsin!;)

Hic uzun vade dusunmuyoruz. Herkes gunu kurtarma pesinde. Kimse uzun vadede takim nasil basarili olur, Avrupa'da nasil basarili oluruz diye dusunmuyor. Su an bizim ve tinercilerin aklinda, Fener'i nasil geceriz var sadece, baska birsey yok. Kimse uzun vadede nasil guzel ve istikrarli top oynanir diye dusunmuyor. Simdi Senol gelir, birkac mac iyi oynarlar, hatta belki bu sene boyunca baya puan toplarlar. Gelecek sene yine bastan tekrar, kisir dongu devam. Senol gider, Sergen gelir. Ha biz de bunlardan farkli degiliz, ayni mentalite.
Çünkü şampiyonluk bonusundan gelecek paraya bütün kuluplerin inanılmaz ihtiyacı var. Bak bjk taliscali kadrolardan sonra yuvarlandı gitti yine üç kuruşa topcu arıyor. Biz ayni şekilde borcun dönmesi için neler yapıyoruz, fenerin başında koc olmasaydi onlar cok cok daha kötü durumda olurlardı, 1-2 kez feda demişlerdi çoktan.

Maddi durumlar kulupleri bugunu dusunmehe itiyor.

Bir kaç hafta sonra yabancı sınırı kaldırılsın açıklamasını yapar

Çünkü şampiyonluk bonusundan gelecek paraya bütün kuluplerin inanılmaz ihtiyacı var. Bak bjk taliscali kadrolardan sonra yuvarlandı gitti yine üç kuruşa topcu arıyor. Biz ayni şekilde borcun dönmesi için neler yapıyoruz, fenerin başında koc olmasaydi onlar cok cok daha kötü durumda olurlardı, 1-2 kez feda demişlerdi çoktan.

Maddi durumlar kulupleri bugunu dusunmehe itiyor.
Çok ihtiyacımız olan sezon da ne hikmetse Okan'a mı denk gelmiş?

Terim ile üç sezon dayanan GS bu sene olmazsa batacak ha... İyiymiş.

*Bu arada düzenleme gereği hissettim. Size değil bu düşüncede olanlara atıfımdır. Sizin düşüncenizi biliyorum yoksa. Dipnot geçelim de yanlış olmasın.

Şenor Jk'yi ciddi şekilde toparlar ama şampiyonluğa yetmez. İçerdeki Başak, Ts ve Fb maçlarından 7, İstanbul'dan 2 olmak üzere 9 ekstra puan uçtu gitti. Bizim de Giresun ve Alanya maçları olmak üzere 5 ekstra puanımız gitti. Fener'de sadece Ümraniye maçı var. Bunun çoğalması lazım yetişmemiz için.

Şenor Jk'yi ciddi şekilde toparlar ama şampiyonluğa yetmez. İçerdeki Başak, Ts ve Fb maçlarından 7, İstanbul'dan 2 olmak üzere 9 ekstra puan uçtu gitti. Bizim de Giresun ve Alanya maçları olmak üzere 5 ekstra puanımız gitti. Fener'de sadece Ümraniye maçı var. Bunun çoğalması lazım yetişmemiz için.

Ghezzal orta Weghorst kafa taktiginden baska birsey bildigi yok

Taliscali maliscali kadroyu 4uncu yapti

Güneş, Jesus ve bizim hoca. Bence futbol adına üçü de bir şey basaramayacak. Ama fener şaibelerle bu sezonu götürüp sahte bir başarı elde edecek. Şu ortamda Buruk ve ya Güneş şampiyon olursa büyük başarı olur. Büyük hoca olur gözümde.

Bu iyi oldu, bildigi tek sey Ghezzal'a verin, Weghorst kafayla gol atsin.

Aynisina, Quaresma - Talisca icin yapiyordu. Tek dogru durust oynattigi sezon, Gomez, Sosa, Oguzhan sezonuydu.

Bjk-Fb rekabetine iyice kizistiracak, cunku Senol fb den nefret ediyor.
Valla katılmıyorum bjk yi Clde namağlup gruptan çıkardı, şampiyon yaptı, trabzonu şampiyon yaptı. Şenol gayet iyi antrenör bence sadece her yerli hoca gibi saçmasapan takıntılar yapıyor. Onlar da olmasa zaten kimse bırakmaz kendisini.

BJK Şenol Hoca ile ne yapar çok kestiremiyorum da TS dan ciddi bir performans artışı bekliyorum. Kulübün çok içinde olan bir tanıdığımın söylediğine göre, Şenol Güneş bir süredir TS için ciddi kulis faaliyetlerinde bulunmakta idi. Uğurcan filan da o yüzden tatsızmış hatta. Abdullah Avcı, zaten baskıya dayanma gücü düşük biri; rahat bir nefes almıştır artık...

FgBdAJgXEAI2opw

Geri
Üst Alt