- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
hoplatırım seni.yallah beşiktaş forumuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoplatırım seni.yallah beşiktaş forumuna
Şenol Güneş: ''Oyuncuya sahip çıktığını düşünenler gerçekten oyuncuya sahip mi çıkıyor yoksa kendisini mi öne çıkarıyor. Öyle olsaydı Maradona'ya sahip çıkan insanlar Arda Turan'a da sahip çıkardı. Maradona ve Pele büyük futbolcular. Ama Arda da büyük.''
Şenol Güneş: ''Oyuncuya sahip çıktığını düşünenler gerçekten oyuncuya sahip mi çıkıyor yoksa kendisini mi öne çıkarıyor. Öyle olsaydı Maradona'ya sahip çıkan insanlar Arda Turan'a da sahip çıkardı. Maradona ve Pele büyük futbolcular. Ama Arda da büyük.''
@Melih Sönmez reise göre dunyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik adamıdır.
öyle olsa onu da söylerim kardeşim, söylediklerim gayet açık ve aksini düşünen de muhtemelen yabancı sınırı açıklamaları veya bizden oyuncu almaması yüzünden sevmiyordur güneşi.
büyük çoğunluğu yabancı sınırı açıklamaları yüzünden sevmiyordur. bizde kaliteli bir yerli ekip olmadığı için normaldir tepki gösterilmesi. ama iş nefret boyutuna gelmemeli bence. insanlar fikirlerini açıkça belirtmeli.
Şenol Güneş'in Galatasaray kulübüyle ilgili haddini aşan bir açıklamasına ben denk gelmedim. ha denk gelsem de çok bir şey değişmez. Şenol haddini aşan cümleler kuruyor diye desteklediğim takımın değeri gözümde düşmez, karşı tarafa da düşman olmam.
Milli takım desteklemekle, kulüp desteklemeyi ayırmak lzm. kulüp destekler gibi fanatiklik yapmaya lüzum yok.
Velhasıl, Şenol Güneş Bursaspor döneminden beri taktirimi kazanmış, Türkiyeye hem futbolculuk, hem teknik direktörlük dönemlerinde katkı sağlamış bir adamdır. Bu kadar. basın toplantısındaki şaklabanlıklar veya bel altı muhabbetler beni fazla ırgalamaz. ama yine de bence işine odaklanması daha iyi olur.
yukarıda Keramettinin paylaştığı bölümün tamamı da burada izlenebilir. 5.05den itibaren