şenol güneş

Şenol Güneş: ''Oyuncuya sahip çıktığını düşünenler gerçekten oyuncuya sahip mi çıkıyor yoksa kendisini mi öne çıkarıyor. Öyle olsaydı Maradona'ya sahip çıkan insanlar Arda Turan'a da sahip çıkardı. Maradona ve Pele büyük futbolcular. Ama Arda da büyük.''

Şenol Güneş: ''Oyuncuya sahip çıktığını düşünenler gerçekten oyuncuya sahip mi çıkıyor yoksa kendisini mi öne çıkarıyor. Öyle olsaydı Maradona'ya sahip çıkan insanlar Arda Turan'a da sahip çıkardı. Maradona ve Pele büyük futbolcular. Ama Arda da büyük.''

Böyle heriflerden dolayı:

Filozof yine bir şeyler saçmalamış, beynim yandı.​

Sahip cikildi iste ne anlatiyon yine

iyi 1 taktisyendir. Bursaspor dönemi oynattığı oyun efsanedir. oyunculardan verim almayı çok iyi bilir. genç oyuncu geliştirme mevzusunda da iyidir.

saha dışı çok umurumda dğl ama tavsiyem ağzını tutsun biraz yaw. işine odaklansın

@Melih Sönmez reise göre dunyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik adamıdır.

öyle olsa onu da söylerim kardeşim, söylediklerim gayet açık ve aksini düşünen de muhtemelen yabancı sınırı açıklamaları veya bizden oyuncu almaması yüzünden sevmiyordur güneşi.

büyük çoğunluğu yabancı sınırı açıklamaları yüzünden sevmiyordur. bizde kaliteli bir yerli ekip olmadığı için normaldir tepki gösterilmesi. ama iş nefret boyutuna gelmemeli bence. insanlar fikirlerini açıkça belirtmeli.

Şenol Güneş'in Galatasaray kulübüyle ilgili haddini aşan bir açıklamasına ben denk gelmedim. ha denk gelsem de çok bir şey değişmez. Şenol haddini aşan cümleler kuruyor diye desteklediğim takımın değeri gözümde düşmez, karşı tarafa da düşman olmam.

Milli takım desteklemekle, kulüp desteklemeyi ayırmak lzm. kulüp destekler gibi fanatiklik yapmaya lüzum yok.

Velhasıl, Şenol Güneş Bursaspor döneminden beri taktirimi kazanmış, Türkiyeye hem futbolculuk, hem teknik direktörlük dönemlerinde katkı sağlamış bir adamdır. Bu kadar. basın toplantısındaki şaklabanlıklar veya bel altı muhabbetler beni fazla ırgalamaz. ama yine de bence işine odaklanması daha iyi olur.

yukarıda Keramettinin paylaştığı bölümün tamamı da burada izlenebilir. 5.05den itibaren

öyle olsa onu da söylerim kardeşim, söylediklerim gayet açık ve aksini düşünen de muhtemelen yabancı sınırı açıklamaları veya bizden oyuncu almaması yüzünden sevmiyordur güneşi.

büyük çoğunluğu yabancı sınırı açıklamaları yüzünden sevmiyordur. bizde kaliteli bir yerli ekip olmadığı için normaldir tepki gösterilmesi. ama iş nefret boyutuna gelmemeli bence. insanlar fikirlerini açıkça belirtmeli.

Şenol Güneş'in Galatasaray kulübüyle ilgili haddini aşan bir açıklamasına ben denk gelmedim. ha denk gelsem de çok bir şey değişmez. Şenol haddini aşan cümleler kuruyor diye desteklediğim takımın değeri gözümde düşmez, karşı tarafa da düşman olmam.

Milli takım desteklemekle, kulüp desteklemeyi ayırmak lzm. kulüp destekler gibi fanatiklik yapmaya lüzum yok.

Velhasıl, Şenol Güneş Bursaspor döneminden beri taktirimi kazanmış, Türkiyeye hem futbolculuk, hem teknik direktörlük dönemlerinde katkı sağlamış bir adamdır. Bu kadar. basın toplantısındaki şaklabanlıklar veya bel altı muhabbetler beni fazla ırgalamaz. ama yine de bence işine odaklanması daha iyi olur.

yukarıda Keramettinin paylaştığı bölümün tamamı da burada izlenebilir. 5.05den itibaren

Takılıyorum ya.Şenol hoca iyi bir hocadır tabi ama şanssızliği Fatih terim ile aynı dönemde çalışmasıdır.Eline iyi bir kadro verirsen cidden iyi top oynatır ama kadro bozulunca hemen tuyer.

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: “Benim için şu anda yabancı oyuncu serbest olsa hiç umurumda değil. Çünkü benim kadrom zaten beni 5 sene taşır.”
Xd

Şenol Güneş: Her zaman gündemde olan yabancı oyuncu sayısına da değinen Şenol Güneş, “Türk futbolu ile ilgili düşüncemiz var. Ben Milli Takım antrenörü olduğumdan bazı şeyleri söyleyince kulüpçülük anlayışında biraz tartışma ortamına giriyorum. Bunları daha sonra değerlendireceğim. Kulüp yapıları, altyapılar, yabancı oyuncu konusu, üretim, yarışma ve rezerv lig gibi birçok konu var. Kulübün yapısı ile federasyon arasındaki bağda sıkıntı var. Biz sadece yabancı oyuncu sayısını konuşuyoruz. Bir 11, 14, 16. Bu çok dalgalanma oluyor. Bunun da en doğrusu ekonomik olarak, üretim olarak ne olması gerektiğini hepimiz ortaya koyacağız. Sadece benim dememle değil. Bu konuda epey bir hazırlık yaptık. Demegoji yapanlar var. O şekilde provoke edip, kullananlar var. Benim için şu anda yabancı oyuncu serbest olsa hiç umurumda değil. Çünkü benim kadrom zaten beni 5 sene taşır. Yeni oyuncuların üretilmesi şart. Şu anda ekonomik olarak bazı kulüpler mecburiyetten genç oyuncuları oynatıyor. O, onların lehine. Ben demiyorum ki, ‘yabancı almayın.’ Yabancı da alın ama şuna benzer, ‘Sizin paranız çok, 10 tane tişört alıyorsunuz 1 tanesini giyiyorsunuz.’ Paranız azsa o tişörtü alırken, bakarsınız, incelersiniz. 50-10 TL vermiyorsunuz, 3-5 milyon veriyorsunuz. Kulüplerimizin hepsi borçta. Bugün borcu olmayan kulüp yok maalesef. O yüzden hem ekonomisini düzeltecek, ekonomik teknik yapısını ve idari yapısını oluşturacak ama onları da düşünecek bir yapı. Bugün devleti çıkarın aradan bir şey yok. Bazı başkanlar veriyor. Ama onların da vermesine gerek kalmasın, lazım olduğu zaman kullansın. Yoksa parayı ver, kulüp borçlansın, başkanın da parası gitsin. Şimdi Şampiyonlar Ligine gitseniz, UEFA’ya gitseniz ne olacak? Başarı alsanız da harcanan para gelmeyecek. Rakamlar yükseliyor ve o para geri gelmiyor” şeklinde konuştu.

5 yıl için yeter de sen 1 yıl kalmamalısın. Adam yabancı kuralı konuşmaktan bizi elemelerde sonuncu yaptı. Şimdi de normal karşılıyor.

Şenol Güneş: “Webo’ya yapılan hareket çok yanlıştı ama sonra düşündüm, acaba bu hakem kötü mü?”

Şenol Güneş: "Keşke VAR sistemini devreye sokmasaydık. Sadece hakeme bıraksaydık da hiç olmazsa bilime ve teknolojiye saygısızlık yapmasaydık.'' (FourFourTwoTR)

Geri
Üst Alt