şenol güneş

Şenol Güneş: “Webo’ya yapılan hareket çok yanlıştı ama sonra düşündüm, acaba bu hakem kötü mü?”

Şenol Güneş: "Keşke VAR sistemini devreye sokmasaydık. Sadece hakeme bıraksaydık da hiç olmazsa bilime ve teknolojiye saygısızlık yapmasaydık.'' (FourFourTwoTR)
Yunanistan'ın bizim filozofumuz diyerek şenol güneşi sahiplenmemesi ilginçtir.

Şenol Güneş: “Webo’ya yapılan hareket çok yanlıştı ama sonra düşündüm, acaba bu hakem kötü mü?”

Şenol Güneş: "Keşke VAR sistemini devreye sokmasaydık. Sadece hakeme bıraksaydık da hiç olmazsa bilime ve teknolojiye saygısızlık yapmasaydık.'' (FourFourTwoTR)
Bu herif kendisini onemli biri falan saniyor sanirim

Hani arkadas ortaminda her sözü seni sinirlendiren adeta gel benim suratima yumruk at diyen bir tip olur ya iste bu Senol ayni o.

edebiyat öğretmenliği geçmişi var ama dediğinden bişey anlaşılmıyo

İşte feraset işte fazilet

Diksiyon eksiği olsa da türkiyenin en kral teknik direktörü sahaya bakacak olursak

teknik direktörlüğünü yaptığı ülkenin ligi hakkında yorumlar yapıp kendi fikrini söylemesi kdr doğal 1 durum yok gibi Demirciğim.
tam tersine sadece o tdlikten fazlası olduğunu düşündüğü için bu yorumları yapıyor yoksa lig onu ilgilendirmez, ft türkiye futbol direktörlüğü yaptı onun kıskançlığı var

tam tersine sadece o tdlikten fazlası olduğunu düşündüğü için bu yorumları yapıyor yoksa lig onu ilgilendirmez, ft türkiye futbol direktörlüğü yaptı onun kıskançlığı var
tabi bu da bir ihtimal. kıskanmışta olabilir, gayet insanı duygular bunlar.

Herkesi memnun edemezsin, bu yüzden bana kalsa boş gevezelik yapmadan işlerini yapmalı milli takım çalıştıran hocalar

Devam hoca. 2 mactan da min 4 puan cikarmak lzm.

Gsc seni öve öve az kalsin kaybediyordun ama sonunda kazandin

Aferin, böyle dewam

Geri
Üst Alt