şenol güneş

Türk futbolu ve futbolcusunun önümüzdeki 10 yıla damga vurmasını sağlayabilecek 1 isim şenol güneş.

Bu adamın eline potansiyelli turk gencleri verilirse ortaya acayip şeyler cıkabilir. Dokunduğu her oyuncu istisnasız gelişim gösteriyor. Yaşı ilerlemiş yabancılar da dahil.

Türk futbolu ve futbolcusunun önümüzdeki 10 yıla damga vurmasını sağlayabilecek 1 isim şenol güneş.

Bu adamın eline potansiyelli turk gencleri verilirse ortaya acayip şeyler cıkabilir. Dokunduğu her oyuncu istisnasız gelişim gösteriyor. Yaşı ilerlemiş yabancılar da dahil.
Mualif olmak icin ya da hazetmedigim için değil yaklaşık 3 senedir beşiktaşta alt yapiya ne kadar önem veriyor mesela hiç ismi duyulmayan bir ismi parlattigini hatırlamıyorum yada ya onu şenol günes5 piyasaya cikartti diyenide hatırlamıyorum ama şu tabiki var bağzı oyunculardan ıyi performans aldigini extra işler yaptığı belli ama bence abartılıyor.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2014 Yılında Hamza'dan gittik mustafa denizliyi getirdik.. Hangimiz hatırlıyor mustafa denizlinin yaptıklarını ?

O dönem şenol güneş bursadaydı ve 2015 yılında görevinden ayrıldı. Galatasarayın başına getirilseydi, kupa sayımız artardı..

[FONT=&quot]Gençlerbirliği'nden Şenol Güneş'e tepki:"Şenol Güneş’in Bursaspor’da, yani bir Anadolu takımında iken “İstanbul’un havası kirli” cümlesini kurduğu dönem ki hisleri baki mi bilmiyoruz ancak kendisinin o ima ettiği havadan etkilendiği çok açık."[/FONT]

:)..

Şenol'u filozof sözüyle avlamışlar :asd22:

deplasmanda kaybedilen puan kayıpları neden kaynaklanıyor?

şenol güneş: "golü atarsanız maçı alırsınız. beklenmeyen gol yerseniz maçı kaybedersiniz. puan böyle kaybediliyor."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

jr. mevlana efsane konuşmuş maç sonu :D ağlak reis

garip akımında yer almış mıydınız sn güneş?

DWAiMDiW4AAnuCy.jpg

Romantik tayfadan değilim maalesef,yok ağlakmış yok bilmemneymiş.Mancini yerine veya en geç ondan sonra gelecek adamdı kendisi.Çöpe gitti saçma sapan 1-2 sezon.

Fularli yerine Senor gelse daha iyi olurdu bence de.

Son düzenleme:
Katılıyorum ve Uğur gibi düşünüyorum, Mancini öncesi gelmeli idi.

Herkes Zarperle ayni paydada bulusuyorsa yalniz kalmak istemem bende katiliyorum ahbabima

Geri
Üst Alt