şenol güneş

Ezik herif.

Sezon sonu yallah Trabzona.

DcntFNKWAAA5-5x.jpg

şenol güneş: futbol bir oyun ve artık ekonomisi büyüyen bir iş oldu. bu işin müşterisi olan taraftarlar, iyi oyun izlemek ve keyif almak istiyorlar. biz de o beklentiye cevap vermek istiyoruz. sahada kendimizin de keyif aldığı oyun oynamaya çalıştık. sonuç da bekledik

şenol güneş: zaman zaman başaramadık. beklentinin altında kaldık ama ilkemizden, hedefimizden, felsefemizden vazgeçmedik; vazgeçmeyeceğiz. bu sezonki 51. maçımız. taraftar hep destek oldu. beşiktaş'ın her kulvarda daha iyi olması sağlanabilirdi, o da benim hatamdır

şenol güneş: "talisca maalesef gitti. devre arasında gitmişti. onun ayrılmasına üzüldüm. ben oyuncularla ilgili fikrimi söylüyorum ama son kararları yönetim veriyor. ingiltere'de cenk'e rakip olabilir."

bizim maçta penaltısı verilmemiş ilk dakikada 10 kısı kalmamız lazımmış bugun oyle dıyordu.

neyse bu gitmeyecek gibi reis kalmak istiyorum falan dıyordu @Uğur Güzel

bizim maçta penaltısı verilmemiş ilk dakikada 10 kısı kalmamız lazımmış bugun oyle dıyordu.

neyse bu gitmeyecek gibi reis kalmak istiyorum falan dıyordu @Uğur Güzel
Gidecek yer yapıyor Şenol Hoca bir de Ahmet Başkan kendisine galiba 3 trilyon teklif etmiş yani beşiktaşın 4'te 1'ine gel demiş...Zaten trabzon yıldızları boşaltıyor bejekeden son bir sene daha 12 trilyon cukkalayım diye zarf atıyor hepsi o...Şenol Hoca Trabzon'a dönecek...

Bu daha trabzona gitmedi mi ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhabir: "babel giderse, quaresma giderse, negredo giderse, vida giderse, onların yerlerine oyuncu isteyecek misiniz?"

şenol güneş: "oyuncu hazır, var. söyledim başkana. messi ile suarez'i alacağım. o da 'yarın görüşmelere başlarım' dedi."

Lige iyi başlayamazlarsa bırakır artık.Zorla kalıyor.Lucescu milli takımı bıraksa anında oraya geçecek ama orası dolu

şenol güneş: "vida bize gitmek istediğini ima etmedi. iddia edilen rakamlar da abartılı. bize resmi olarak gelen hiçbir teklif yok"

16_senol-gunesin-dedesi-1915te-sarikamista-sehit-olmus_152409280912.jpg

beşiktaş teknik direktörü şenol güneş , uefa elit antrenör forumu'na davet edildi. [ntv spor]

Geri
Üst Alt