şenol güneş

UEFA hakli bir karar vermis

Yasayan efsaneden sonra en elit Turk antrenor kendisi

Bjk gibi bir camiaya iki yil ust uste sampiyonluk yasatmak bir yana, CL'de gruplardan cikarmak mucizevidir

Hep merak etmisimdir: Turk Futbolunun Veliaht Prensi Hamza Hamzaoglu ile devam etmeyip kendisiyle anlassaydik o yaz ne olurdu

Kufür, yalan ve iki yuzluluk hususunda son derece elit bir sahis olarak davet almasi son derece dogal.

Asporda konuşuyo ağlak beyimiz.
Google translate e bağladım esefle izliyorum

Şu adam Bjk ye gidince iyice aptal oldu. Az sempatikliği vardı şimdi tam bir mala evrildi. Konuşmasını dinliyorum da menopoza girmiş 50 yaşındaki kadın gibi dır dır dır bir sus be adam. Kanali değiştirdim sonunda

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şenol Güneş: "Bu sene mukavelem bitiyor. Beşiktaş'tan ayrılma durumum yok, düşüncem de yok. Ayrılırsam da kulüp takımından çok milli takımı daha çok düşünürüm."

YK isteme sebebi

Alma o zaman alma alma alma aptal herif alma

DmzctJ0W0AA9hor.jpg

DmzctJ8XgAA8Ye-.jpg

Güneş: "Yabancı konusunda suçlanacak biri değilim ama suçlandığım için de rahatsız olacak değilim. Çünkü yanlış yapmadım. Socrates'i evinden almaya geldiklerinde eşi, 'Kocamı haksız yere götürüyorsunuz' demiş. Socrates de 'Ya haklı yere götürselerdi?' demiş."

Şenol Güneş: "Bu sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Partizan maçı sonrası orada sormuşlardı. Ayrılırsam kulüpten ziyade milli takımı düşünürüm dedim. Kulüpte çalışmak güzel ama beklentilerin büyüdüğü dönemde özellikle Türkiye'de değişime ihtiyaç var."

Şenol Güneş:

*14 yabancının fazla olduğunu düşünüyorum.

*14 yabancı, 14 Türk olduğu zaman genç oyuncuya sıra gelmez. 30 oyuncuda 7-8 tane altyapı mecburiyeti olmalı.

28 TANE TÜRK AL BOŞ YAPMA ALLAHIN GERİ KAFALISI

Bu ne

Şenol Güneş: Yabancı sınırında suçlu ben miyim. Sizlere bir şey anlatayım; Socrates’i evinden almaya geldiklerinde eşi; “Kocamı haksız yere götürüyorsunuz” demiş. Socrates de “Ya haklı yere götürselerdi” demiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şenol Güneş: Kin görüyorum arkadaşlar. Nefret görüyorum arkadaşlar.

Bu ne

Şenol Güneş: Yabancı sınırında suçlu ben miyim. Sizlere bir şey anlatayım; Socrates’i evinden almaya geldiklerinde eşi; “Kocamı haksız yere götürüyorsunuz” demiş. Socrates de “Ya haklı yere götürselerdi” demiş.

Bu ne

Yav asıl egolu bu adam hee kendisini filozof olarak görüyor :asd:

O kadar hızlı konuşuyorki ben avel avel ekrana bakarken Sokrates muhabbetini kaçırmışım

Sirf su herife "Allah askina dayi sen ne anlatiyon yav" diyebilmek icin muhabir olmak isterdim.

Bu zimbaci kufurbaz aglak hiyaragasi milli takima giderse ayvayi yedik. Hasortman hocam bir an evvel milli takima kazandirilip bunun onu kesilmeli.

Üstadı analım

Aykut Kocaman : "Şenol Güneş bir şeyler söyledi anlamadım, ne oldu diye sordum, cevap verdi. Yine anlamadım."

Geri
Üst Alt