şenol güneş

Fikret Orman geçen Bein'de verdiği röportaj da, bazı futbolcuların ayakları yerine çeneleri çalışıyor demişti, aynı konu da Şenoru da uyarsa iyi olur.

Bu tiner camiasinda topçusu dan başkanına hocasına kadar bir tane bile sinsi ve ezik olmayan insan olmazmi arkadaş

Bunlar sadece ilk sayfadaki Senol Gunesciler. Ne kadar delusional dunyada yasadiginizi kendiniz gorun.

Cevap: şenol güneş

kendisindeki başak , fb camiasının toplamından daha büyüktür .

krarll:ask:

Gerek TD,gerekse adamlığı ile Türk futboluna damga vurmuş isimdir.Elinden pis yollarla alınan,yıllar sonra Trabzon halkına kazandırdığı kupada yakında verilecek İnşallah.

Çok dobra adam vala.Helal olsun.

Severiz kendisini...

Türkide en sevdiğim spor adamıdır kendisi.Her ortamda da bunu gösteriyor.

muthis konustu,türk futboluna boyle ınsanlar lazım,kaosa sürükleyecek insanlar değil..

adam yani başka ne denilebilir ki

Adam.

Adamın dibi

Adam gibi adam

all hail to the king şenol güneş.

Futbola ve dürüstlüge adanmış bir hayat.

Büyüksün Şenol Hocam:tiphat:

Dürüstlük simgesi...
Şenol Güneş asalettir. Elif gibi doğru olmaktır.
türk futbolunun en büyük hocasidir

kendisi gercek imparatordur

ins bigün asirlik kulübümüzün basina gecer
Sözleşme yenilemeden biri irtibata geçse bari.

Bunlar sadece ilk sayfadaki Senol Gunesciler. Ne kadar delusional dunyada yasadiginizi kendiniz gorun.

Yeter la olm daha once 50 defa alintıladılar. adam hakkinda olumlu bir sey soylemisiz. O dönem iyi seyler yapıyordu, ki bjkde de iyi seyler yapıyor. Ne var bunda ?

muazzam vs oluyor hocam bilale anlatır gibi anlatıyor fakat karşısında kendini bile anlamayan şenor var

*14 yabancının fazla olduğunu düşünüyorum.

*14 yabancı, 14 Türk olduğu zaman genç oyuncuya sıra gelmez. 30 oyuncuda 7-8 tane altyapı mecburiyeti olmalı.

--------------------------------------------------

"Ben çok kişinin bu kuralı iyi bildiğine emin değilim. Bu kural 14 yabancı kuralı değil, 14 Türk kuralı. Siz 14 Türk oyuncu almak zorundasınız ama 14 yabancı almak zorunda değilsiniz. Şu anda bizim 12 yabancımız var. İsterseniz hiç yabancı almazsınız, 28 Türk alırsınız.. "

Lan bir insan evladida cikip demiyor ki yuhh harbi ne kadar yanlismisim. Bu sahtekar herifin tatli diline kanmisim.
Lan oglum yanlis olmak, yanilmak ayip degil.
Herseyi dogru bilmek. Yanilgiya kilif uydurnaktir asil yanlis olan
Illa essek gibi anirmamiz mi lazim bunu size ogretmek icin
Yanilmaktan korkmayin.
Gogsunu gere gere evet yanlisim demek aydinliga ilk adim

Yav beğenen beğenir Şenol'u bu normal.O dönem ben de bize gelmesini istiyordum beşiktaşa gitmeden önce.Ama adam kendini aştı iyice ağlak ve sorunlu birisine dönüşmeye başladı.Belki bizde böyle olmazdı ama bu saatten sonra kimse istemez. Bir insanı sürekli seveceğiz diye bir şey yok.

Bu herifin 8jk ye gelene kadar sevilmesi veya saygı görmesi anormal bir durum değildi. Çünkü tam olarak kimse tanımıyordu.

Yav beğenen beğenir Şenol'u bu normal.O dönem ben de bize gelmesini istiyordum beşiktaşa gitmeden önce.Ama adam kendini aştı iyice ağlak ve sorunlu birisine dönüşmeye başladı.Belki bizde böyle olmazdı ama bu saatten sonra kimse istemez. Bir insanı sürekli seveceğiz diye bir şey yok.

Türkiye de Kamera karşısına geçip saçmalamayan hoca yok. Dünya da da sayılıdır bu isimler.

Şenol Güneş Trabzonda da, bursa da da saha içerisinde çok iyi işler yaptı. eli hangi oyuncunun üzerine geldiyse seviye atladı. Özellikle Bursa da yaptıklarını taktir ettim ve sadece saha içi performansı için gelmesini istedim. Saha dışında ne zırvaladığı beni bağlamıyor. kaldı ki adam yabancı sınırı ile ilgili 2 yıl önce de aynı şeyi söylemişti, şimdi de aynı yerde.

Yani adama yabancı sınırı konusunda vurmanın alemi yok. Bunun dışındaki ağlaklık mevzularında sana katılıyorum. Sorunlu birine dönüşmesi konusunda da öyle

Geri
Üst Alt