Parayı transferi yönetmeyi bilmiyor. Fatih hoca resmen 2 senedir kulüp de yönetiyor. Cengiz yönetimi ekonomik anlamda, Uefa bazında muazzam başarılı ama geçen sene N'diaye satılana kadar ödenemeyen paralar, bu yaz fahiş şekilde yapılamayan transferler ve kulüp haklarını savunma konusunda mimli TFF'ye karşı gösterdikleri yumuşak başlılığı düşünürsek İmparator dışında hiçbir teknik direktör bu 2 senenin 1'inde bile şampiyon yapamazdı Galatasaray'ı. Bana göre teknik taktik anlamda ona en yakın rakibi olan Şenol hoca da dahil. Ama işte milli takım gibi parayla-transferle yüz göz olmayağı bir platform verince ne kadar değerli hoca olduğu ortaya çıkıyor. Sanılanın aksine aynı İmparator gibi adamda oyuncularına karşı kapris yok, oyun anlayışı esnek ve çalıştığı oyuncular için pozitif örnek olan bir hoca. İyi de jenerasyona sahip olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Bir de sahibinin sesi olmayıp şu yabancı sınırlamasına bulaşmasa diyeceğim de onu Fatih Terim dışında ülkede yapacak ne bir omurga ne de otorite var. Her şeye rağmen milli takımı yeniden izlenebilir yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum. Beşiktaş da kendisini çok arar, arasınlar da zaten, taraftarıyla-başkanıyla başarının bu kadar yakışmadığı 2. bir kulüp görmedim ben.